- Konu Sahibi BelizBerkin
-
iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah hepsi birbirinden güzel
çok sağol inşallahhepimiz için...
güle güle kullansın inşallah
güle güle giysin eb-has bebeğin hepsi birbirinden güzelmiş bende bi kaç bişey aldım kızıma koyabilirsem koyarım fırsatı bulursam doğrusu uzun sürüyor resim yüklemek
evet limangoda kampanya vardı oradan almıştım.kendi sitesi de var özelcan bebe de satıyor oradan da bakabilirsin
ayy canım çok tatlılar prensesimiz güle güle giysin
kullanımı senin için çok rahat olur canım güle güle kullanBu da oğluşumun bebek arabası
Puset almayı tercih ettik cünkü bende damla gibi eşini bekleyenlerdenimbenim eşimde Diyarbakır'da çalışıyor o yokken arabaya katlanıp hemen koyabilmeliyim diye düşünüyorum
Çok hafif ,ayak örtüsü cok güzel polarlı kışın işimi görür diye düşünüyorum
çok güzel görünüyor canım renkleride çok tatlı güle güle kullansın bebişinfunnababy den aldığım battaniye takımı geldi.çok güzel çıktı alırken de beğenmiştim ama paketi açınca inanamadım resimden çok daha güzel ve kaliteli çıktı.battaniye kocaman bebeğin yatağına güzelce örtülebiliyor.tavsiye ederim bu markayı düşünenlere.kuzular kabartma.Eki Görüntüle 179928
çok güzel kullanışlı şeyler almışsın ces güle güle kullansın oğluşunHanımlar Bu haftasonu aldıklarımız ekliyorum. Bu arada hani katlanır küvet alıcam demiştim ya. Ben aldım onu, eve gittik, ablamlar ve 2 yasindaki yegenim geldi. ben küveti gosterirken, tutturdu içine gircem diye. napalım soktuk içine. ha bu arada bu katlanır kuvetin ici şişme havuzlar gibi. neyse bebişko girdi içine çıktı falan derken bir baktım küvetin şişme kısmı yırtıkmııııış. iyi ki de açmışız, yegenim iyi ki de girmiş icine. yoksa goremicektik kuvetin yırtık oldugunu ya da yırtılma tehlikesi oldugunu. ertesi gun gittik hemen degistirdik, normal kuvet aldik. icimde kaldi biraz tabi ama olsun . size de tavsiye etiyorum yani katlanır küveti. şimdi sıra aldıklarımı koymaktaaaa:
Eki Görüntüle 179558 küvetimiz
Eki Görüntüle 179559 burun aspiratörümüz
Eki Görüntüle 179560 bebek telsizimiz
Eki Görüntüle 179561 banyo termometremiz
Eki Görüntüle 179562 biberonumuz
veeeee
Eki Görüntüle 179563 banyo maşrapamızzzz
büyüdüğünde tekrar alma derdi olmayacak ama düşmesin canım bebiş ordan... çok güzel güle güle kullansın bebişinizbiz bebek odası almadık arkadaşlar cocuk odası almayı tercih ettik bu da bizim bebeğimizin oda takımı bakalım beğenecek misiniz?
ayy canım çok tatlılar prensesimiz güle güle giysin
çok teşekkür ederiz inşallah...
oyy oyy oyy teyzesinin balının şekerinin kıyafetleri ne kadarda güzel olmuşş maşallah kızımaa güzel günlerde giyer inşallah esra teyzesi yerine babasına söyle öpsün göbüşünden....
ayy maşallah bütün bebişlerin cicileri çok güzel. iyi günlerde kullansın herkes.
çok heveslendim bende ekliyim dedim
Bunlarda benim oğluşumun cicileri.....
bu da benim hastane için pijama takımım.
şimdilik aldıklarımız bunlar. daha çoook eksiğimiz var...
ayy maşallah bütün bebişlerin cicileri çok güzel. iyi günlerde kullansın herkes.
güle güle giysin inşallah polar battaniyenin aynısı bendede var:)))
Ayy maaşallah maaşallah
Çok cici hepsi de,güle güle giysin kuzu
inşallah canım...
bu da benim hastane için pijama takımım.
canım maşallah çok güzelmiş hepsidegüle güle kullansın oğluşun
Eki Görüntüle 180746 Eki Görüntüle 180755 Eki Görüntüle 180754 Eki Görüntüle 180756 Eki Görüntüle 180752 Eki Görüntüle 180751 Eki Görüntüle 180750 Eki Görüntüle 180749 Eki Görüntüle 180748 Eki Görüntüle 180747 Eki Görüntüle 180757
anneannesinin sahilimize aldığı şeyler sonunda bnm kızımında pembelleri varrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?