2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

güle güle giysin eb-has bebeğin hepsi birbirinden güzelmiş bende bi kaç bişey aldım kızıma koyabilirsem koyarım fırsatı bulursam doğrusu uzun sürüyor resim yüklemek

güle güle giysin eb-has bebeğin hepsi birbirinden güzelmiş bende bi kaç bişey aldım kızıma koyabilirsem koyarım fırsatı bulursam doğrusu uzun sürüyor resim yüklemek

çok teşekkür ederim ayşegül...sağlıklı bi şekilde giydiririz bebişlerimize..ya ben resimlere bakınca çok mutlu oluyorum sende koy fikir olur hem

ayy canım çok tatlılar prensesimiz güle güle giysin
kullanımı senin için çok rahat olur canım güle güle kullan
çok güzel görünüyor canım renkleride çok tatlı güle güle kullansın bebişin
çok güzel kullanışlı şeyler almışsın ces güle güle kullansın oğluşun
biz bebek odası almadık arkadaşlar cocuk odası almayı tercih ettik bu da bizim bebeğimizin oda takımı bakalım beğenecek misiniz?
büyüdüğünde tekrar alma derdi olmayacak ama düşmesin canım bebiş ordan... çok güzel güle güle kullansın bebişiniz

oyy oyy oyy teyzesinin balının şekerinin kıyafetleri ne kadarda güzel olmuşş maşallah kızımaa güzel günlerde giyer inşallah esra teyzesi yerine babasına söyle öpsün göbüşünden....

ayy maşallah bütün bebişlerin cicileri çok güzel. iyi günlerde kullansın herkes.
çok heveslendim bende ekliyim dedim
Bunlarda benim oğluşumun cicileri.....

bu da benim hastane için pijama takımım.

şimdilik aldıklarımız bunlar. daha çoook eksiğimiz var...

Son düzenleme:

güle güle giysin inşallah polar battaniyenin aynısı bendede var:)))

Ayy maaşallah maaşallah
Çok cici hepsi de,güle güle giysin kuzu

canım maşallah çok güzelmiş hepside güle güle kullansın oğluşun

yaaaaaaaaaaaaa delirdim öldüm bittim çoook güzeller:84: o en sondaki tulumun içindeyken ısırmak istiyorum, kilotlu çorabını yerim, ayakkabılara ölürüm, süper şeyler almış gerçekten çok güzeller.
bu arada o emziği annemle gördük pembiş pembiş içimiz gitmişti sahilim taksın ohh yerimmmm maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…