- Konu Sahibi BelizBerkin
-
evet canım tam ısırmalıkcooook güzeller,iyi günlerde giysin oğluşun,hakkaten ısırmayanı döverler yani :86:
canım çooooookkkkkkk güzeller yaaaa...... özellikle sarı olana bayıldım.... güle güle giysin oğlumuz...
kızlar aldıklarınız hepsi çoookk güzel iyi günlerde giysin kuzucuklar inşallah
ammaa damadımınkileri ayrı bi beğendim yahuutavşanlı ve filli çookkk şirinlermiş gerçektenn bayıldım ben de
özgeeeemmm kızlar arasında ısırma önceliği benim ama di miolsun o kadar farkımmm
bu sene bütün bebişler tavşan kostümü giyecek.... benim oğlumda laciverti var Tavşan teyzesi hediye aldı (kardeşimin dişleri biraz tavşan gibidirde)
canım civil bebe den aldım.istanbuldaysan bir çok yerde var mağazaları internettende satış varçok güzel renkleride var pembesi çok tatlıydı özellikle
güle güle sağlıcakla giymek nasip olsun minik kuzumuza canımmm
canım alayım ben göndereyim sanaay özgecimm ya ben de istiyorumm o tavşanlıdannama netteki sitesinde pembesi var sadece bebişin güle güle giysin inş
ay ben o kukuletayı yerim ne serseri resimleri çekilir eminecim yaa maşallahh
arkadaşım emziği bırakma taktiğini anlatır mısın aklımızda olsun
Güle güle kullanın. odanızın son halini de görmek isteriz sakıncası yoksa.
Ben Eskişehirdeyim bu takıma bayıldım. sadece yatak ve gardrop için 2400 fiyat verdiler
Sizin aldığınız fiyata yani 2300e şifonyer dahil mi bir de 2300 ödediniz ve 500tl çek mi verdiler
yani yanlış anlamadıysam 1800 civarına geliyor öylemi
netten sipariş vereyim bari.
çok soru sordum ama sizinki beyaz olanı mı krem mi ben ikisi arasında tereddüt ediyorum. ama süper bir takım ileride oğlum olursa ona da kullanırım diye düşünüyorum kısmet olursa.
Maaşallah,güzel günler giysin kuzucuk
maşallah güle güle sağlıkla giysin bebişin....
ay ben o kukuletayı yerim ne serseri resimleri çekilir eminecim yaa maşallahh
çok sağolun kızlar evet melis normalde fotoğraf çekmeyi pek sevmem ama bebişin her hareketini çekicem galiba
canımm ya Allah razı olsun düşünmen yeter benim bir ayağım istanbulda ailem orda ben burda yetim gibi tek kaldım tabi eşim var ama ben ist aşığı olarak buralardan nefret ediyorum. neyse çok uzattım yani ist'a gidince alıcam inş çoookkk çok teşekkür ederiz canımmmmcanım alayım ben göndereyim sana
çook güzeller canımgüle güle giysin isimsiz oğluşun
arkadaşlar ya benim kafam oda meselesine takıldı. oda alacaktım büyüyebilen yatağı olanlardan. ama annem,ablam,yengem iş arkadaşlarım vs hep ben aldım kullanamadım keşke park yatak veya beşik ve bir de şifonyer alıp sonra direk genç odası alsaydım diyolar . benim park yatağım var yengemden almıştım ne yapsam karar veremedim :44: sizler ne düşünüyorsunuz
ya kızlar limangodan bunu aldım daha doğrusu ben beğendim teyzesi kızıma aldı:)))
10'lu seti vardı 0-1 ay diye almadık... bizde 5'li seti vardı 0-3 ay onu aldık şekil-1
battaniyesi bide bir değişik takımı daha var eğer bakarsanız bana tavsiye verin onlarıda alıyımmı diye kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?