2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

cooook güzeller,iyi günlerde giysin oğluşun,hakkaten ısırmayanı döverler yani :86:
evet canım tam ısırmalık teşekkür ederiz teyzesi
canım çooooookkkkkkk güzeller yaaaa...... özellikle sarı olana bayıldım.... güle güle giysin oğlumuz...

bende bayılarak aldım canım ya birde üstünde görürsem bunları çıldırırım heralde

kızlar aldıklarınız hepsi çoookk güzel iyi günlerde giysin kuzucuklar inşallah
ammaa damadımınkileri ayrı bi beğendim yahuu tavşanlı ve filli çookkk şirinlermiş gerçektenn bayıldım ben de
özgeeeemmm kızlar arasında ısırma önceliği benim ama di mi olsun o kadar farkımmm

tabiki incicim sen 2. annesisin başladık bakalım yavaştan almaya çok beğenerek aldım bunları

ben hala bısey alamdım doktorum ılk gıttıgımde erkek dedi şimdi ise kız haftaya ayrıntılı ultrasyona gırcem kesın belli olsun o zamana artık

bu sene bütün bebişler tavşan kostümü giyecek.... benim oğlumda laciverti var Tavşan teyzesi hediye aldı (kardeşimin dişleri biraz tavşan gibidirde)

canım civil bebe den aldım.istanbuldaysan bir çok yerde var mağazaları internettende satış var çok güzel renkleride var pembesi çok tatlıydı özellikle

ay özgecimm ya ben de istiyorumm o tavşanlıdann ama netteki sitesinde pembesi var sadece bebişin güle güle giysin inş

ay ben o kukuletayı yerim ne serseri resimleri çekilir eminecim yaa maşallahh
arkadaşım emziği bırakma taktiğini anlatır mısın aklımızda olsun

tabi öncelikle nette okuduğuma ve seminerdeki bilgiye göre parmak emmek yerine emziği öneriorlar ha ikisinide almasa ne mutlu ama illa biri olacaksa emzik diorlar çünkü emziği bıraktırabiliormuşsun

2 yol varmış
1. emzikte iğne ile delikler açmak ama tüm emziklere çocuk bu eskimiş diğeri dediğindede aynı şekilde olması o emziğin çocuk pes edene kadar uğraşılcak

2. emziğin ucunu minicik kesmek aynı yukarda ki gibi devam edilecek ama ogün semirde ha bunu yaptınız çocukta aa emzikler eskimiş deyip bırakmayacak ama yol bu dior gözünün önünde yeni emzik alıpta aynı şleyi yapabilirsiniz dior ve ağlama krizlerine hazırlıklı olunda dior ama her emzik parmaktan daha steril ve bıraktırılabilirdir diye de eklemişlerdi

Meraba, evet ben 1800 tl ödemiş oldum 3 parçaya, ve benimki krem olan. Ama şimdi düşünüyorum da belki de bembeyaz almalıydım cunku tekstil yatak takımları beyaz ve krem rengi mobilyada birraz sırıtıyolar gibi sanki o yuzden sanırım sze beyaz renk almanızı tavsiye edicem. inşallah Allah gönlünüze göre verir.

Maaşallah,güzel günler giysin kuzucuk

maşallah güle güle sağlıkla giysin bebişin....

Son düzenleme:
arkadaşlar ya benim kafam oda meselesine takıldı. oda alacaktım büyüyebilen yatağı olanlardan. ama annem,ablam,yengem iş arkadaşlarım vs hep ben aldım kullanamadım keşke park yatak veya beşik ve bir de şifonyer alıp sonra direk genç odası alsaydım diyolar . benim park yatağım var yengemden almıştım ne yapsam karar veremedim :44: sizler ne düşünüyorsunuz

ya kızlar limangodan bunu aldım daha doğrusu ben beğendim teyzesi kızıma aldı:)))
10'lu seti vardı 0-1 ay diye almadık... bizde 5'li seti vardı 0-3 ay onu aldık şekil-1
battaniyesi bide bir değişik takımı daha var eğer bakarsanız bana tavsiye verin onlarıda alıyımmı diye kararsızım

Eklentiler

• $1.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 48

banada tavsiye etmediler o yatağı sonradan büyütüldüğünde boya istiyormuş bide vida yerleri sağlam olmuyormuş bende kararsızım.fakat şöle bir alternatif düşündük;şifonyer,dolap ve 1yaşına kadar kullana bileceği ahşap güzel bi yatak alacaz.ben park yatakları beğenmiyorum...tabiki kişiden kişiye değişir...

Son düzenleme:

çok güzelmiş cnm ben limangoya bakıyım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…