- Konu Sahibi BelizBerkin
-
yalnız da olsan istanbulda olmak güzeldir di miİstanbuldaki arkadaşlar buluşsa ya ben de gelirim ne güzel olur
çok tatlılar canım güle güle giysin bebişin
tamam canımbende ist da yalnızım kimem yok
ayy canım bakarken çok beğenmiştim maşallah güle güle kullansın ben çok beğendim
canım benim çok sağol yalnızsan çıkıp çıkıp gel bana laflarız bira ciddiyim bak:))))
çok tatlılar karanfil.
dantelliyi kzıına sakla ne o öyle oğluşa dantelli giyindirme yahuuuuuuuuuuuu
zaten babamız ızın wermez ben konusyrm ıstee..
asıl alıswerıse bugunden ıtıbaren baslayacagzı inşşş yolun yarısında baslarz demstık annemlee ayyyy cok heyecanlııı
Eki Görüntüle 186827 Eki Görüntüle 186834 Eki Görüntüle 186835 Eki Görüntüle 186836 Eki Görüntüle 186837
sımdılık bu kadar kızlarrrr.....dantellı kılotlu corabı kız olacak dıye kardesım almıstı ama yınde gydrecegm oglumaa
yavaş yavaş başlarsınızı artık
ben de bu aralar yavaşladım biraz...en son 3 tane çıtçıtlı aldım beklemedeyim
gule gule iyi gunlerde giydirmek nasip olsun insallah canim cok tatlilar
Orkan beyin ceyizi bitti sanirim darisi sizlerin basina canlarim
Orkan beyin ceyizi bitti sanirim darisi sizlerin basina canlarim
Eki Görüntüle 186876 Eki Görüntüle 186877 Eki Görüntüle 186878 Eki Görüntüle 186875 Eki Görüntüle 186874
araba: concord neo quantum
park yatak: kraft 504 (istedigim renk artik uretilmiyormus bunu aldik)
mama sandayesi/ ana kucagi: chicco polly magic. dogumdan 6 aya kadar ana kucagi 6 aydan sonra mama sandalyesi 12 aydan sonra da yemek masasinda sandalye seklinde kullaniliyormus.
oyun halisi e-bebek
damlaaaa bayıldımmm canımm yaaaaaa ayyyyyyy cok seker oglumda kıskandı kızdı bana hıc bırsey almadım dıyee..ıyı gunlerde gysın orkan pasamızz yaa
nerden aldın nekadara aldınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?