- Konu Sahibi BelizBerkin
-
çok güzelmiş cnm ben limangoya bakıyım bi
ya kızlar limangodan bunu aldım daha doğrusu ben beğendim teyzesi kızıma aldı:)))
10'lu seti vardı 0-1 ay diye almadık... bizde 5'li seti vardı 0-3 ay onu aldık şekil-1
battaniyesi bide bir değişik takımı daha var eğer bakarsanız bana tavsiye verin onlarıda alıyımmı diye kararsızım
battaniyesi güzelmiş ama pahalı geldi bana
değişik dediğin pembe takımsa o da çok tatlıymış canım bel lastiği geniş olsun demişti şubatta doğum yapan bir arkadaşım var onun tavsiyesi pembenin lastiği de geniş
banada tavsiye etmediler o yatağı sonradan büyütüldüğünde boya istiyormuş bide vida yerleri sağlam olmuyormuş bende kararsızım.fakat şöle bir alternatif düşündük;şifonyer,dolap ve 1yaşına kadar kullana bileceği ahşap güzel bi yatak alacaz.ben park yatakları beğenmiyorum...tabiki kişiden kişiye değişir...
canlarım bende kesinlikle kimononun dediği gibi yapıcam yani ona söylenen gibi idareten bi park yatak bide şifonyer ondan sonra 2 yıl geçince direk genç odası. hem şifonyeri hemde dolabı daha büyük. bende pek beğenmiyorum park yatakları ama napalım idare edicez yani
tamam canımay ben o kukuletayı yerim ne serseri resimleri çekilir eminecim yaa maşallahh
çok sağolun kızlar evet melis normalde fotoğraf çekmeyi pek sevmem ama bebişin her hareketini çekicem galiba
canımm ya Allah razı olsun düşünmen yeter benim bir ayağım istanbulda ailem orda ben burda yetim gibi tek kaldım tabi eşim var ama ben ist aşığı olarak buralardan nefret ediyorum. neyse çok uzattım yani ist'a gidince alıcam inş çoookkk çok teşekkür ederiz canımmmmbende ist da yalnızım kimem yok
ayy canım bakarken çok beğenmiştim maşallah güle güle kullansın ben çok beğendimya kızlar limangodan bunu aldım daha doğrusu ben beğendim teyzesi kızıma aldı:)))
10'lu seti vardı 0-1 ay diye almadık... bizde 5'li seti vardı 0-3 ay onu aldık şekil-1
battaniyesi bide bir değişik takımı daha var eğer bakarsanız bana tavsiye verin onlarıda alıyımmı diye kararsızım
tamam canımbende ist da yalnızım kimem yok
yalnız da olsan istanbulda olmak güzeldir di miİstanbuldaki arkadaşlar buluşsa ya ben de gelirim ne güzel olur
yalnız da olsan istanbulda olmak güzeldir di miİstanbuldaki arkadaşlar buluşsa ya ben de gelirim ne güzel olur
evet canım güzel istanbul..buluşma ayarlansın gelirsin canım inşallah
ya kızlar limangodan bunu aldım daha doğrusu ben beğendim teyzesi kızıma aldı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?