2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

battaniyesi güzelmiş ama pahalı geldi bana
değişik dediğin pembe takımsa o da çok tatlıymış canım bel lastiği geniş olsun demişti şubatta doğum yapan bir arkadaşım var onun tavsiyesi pembenin lastiği de geniş

Son düzenleme:

canım aynı renklerin farklı modeli..aslında battaniyesi var ben 2 tane aldım bide annem kardeşiminkini verecek yeni duruyo işletmiş ozamnlar kardeşimle aramda 14 yaş varda:)))kayınvaldemde geli heralde:)))
beğenmene sevindim....

canlarım bende kesinlikle kimononun dediği gibi yapıcam yani ona söylenen gibi idareten bi park yatak bide şifonyer ondan sonra 2 yıl geçince direk genç odası. hem şifonyeri hemde dolabı daha büyük. bende pek beğenmiyorum park yatakları ama napalım idare edicez yani

bana kimse hediye etmiyo((güle güle kullansın bebişin inşallah...

ben de dolap ve şifonyer alıp 3 yaşına kadar yatabileceği mobilya beşik almayı düşünüyorum büyüyenler çok kullanışlı gelmedi onun yerine sonra bazalı yatak alırım.renk olarak da beyaz ya da genç odasının dolaplarını almayı planlıyorum daha karar vermedim park yatakları beğenmiyorum.bebeği ayrı odada büyüteceğim için tercihim mobilyalardan.ama bir süre odanda kalacaksa park yatakları düşünebilirsin

güle güle kullansın cnm çok orjinal duruor
Eki Görüntüle 186389

bunları tavşan teyzesin aldı yiğenine kızlar

ben bunları yerim ama içinde rüzgar varsa güle güle giysin rüzgarcımmmmm buarada evet yaa tavşanları giydirin aynı anda foto koyun süper oluurrr tavşan kardeşliğii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…