2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

aynneeen ben de oyle hadi oglum gel diyorum sonra aman sen deli anani dinleme oglum vaktinde gel diyorum gecen gun Onurla arabayi aldik eee dedim ben gezdirmek istiyorum sen otur ben seni gezdiriyim oglumu da gezdirmis olurum diyo

kızına sakla o .orabıı bee bendeee bulmak istiorum ondan yaa valla baştaki tuluma bayılıordum ki çorabı gördüm herşeyi unuttumm maşallah semihimee
Orkan beyin ceyizi bitti sanirim darisi sizlerin basina canlarim

damlaaaa herşey çok uyumlu birbiriyle yaa istesen olmazz vee evinle bile herşey çok uyum sağlamış herşey çok iç açıcı her şey çok kalitelii ayyy ne diyeceğimi şaşırdım bayıldım herşeye yasinde 504 e takıldı vazgeçmior bizde onu alıcaz
mama sandalyesine ve işlevlerine bayıldım ayaklı olmasıı beni hayallere daldırdı yazdım faceden zaten onurun aldığı herşeymi güzel olurr yaa adama bak sen ne kadar zevkliii

aynneeen ben de oyle hadi oglum gel diyorum sonra aman sen deli anani dinleme oglum vaktinde gel diyorum gecen gun Onurla arabayi aldik eee dedim ben gezdirmek istiyorum sen otur ben seni gezdiriyim oglumu da gezdirmis olurum diyo

Melisim doğru demiş

Onur'un aldığı herşey belliki çok güzel

Beşiğide kurun isterseniz Damlacım Orda uyursunuz

Şaka bi yana hepsi birbirinden güzel.. İnşallah kahkahalar atarak giyer Orkan..

aaaa bak bu yazdiklarini aksam Onura okutucam havaya girer hemen sagol teyzesi daha guzelleri Sahilimin olsun insallah. Ya digerleri cok minik Melis benim hic icime sinmedi oda olsa tamam ama sadece park yatak kullaninca minik olusu dezavantaj oluyor. bence de 504 al pembisi var bunun o daha guzeldi benimkinden tabi.

Melisim doğru demiş

Onur'un aldığı herşey belliki çok güzel

Beşiğide kurun isterseniz Damlacım Orda uyursunuz

Şaka bi yana hepsi birbirinden güzel.. İnşallah kahkahalar atarak giyer Orkan..

amiiiiiinn insallah Allahim yaa

Exporter,Karanfil,Damla..
Kızlar hepinizin aldıkları da birbirinden harika gerçekten de
Güzel günlerde sağlıcakla giysin minnoşlar inşallah

fiyat konusunda fikir veremeyeceğim ben alışveriş faslını erteleyenlerdenim. ama ürünler güzel görünüyor, şimdiden hayırlı olsun

pudra kullanımı artık pek önerilmiyor diye biliyorum, onun yerine pudralı kremler tavsiye ediliyormuş. pudra bebeğin teri ve çişiyle slanınca tenini tahriş ediyormuş.

fiyat olarak yüksek.niveanın seti 35 tl migroslarda.lansiloh yüzde 50 bir çok yerde.küvetler sevi bebe de iyi fiyat olarak.

arkadaşlar hepsi buradadan bu takımı beğendim sizin fikriniz nedir.total 800 tl.beşik altında 2 çekmece var,2 kapılı dolap içinde ortadan ayrılmış bir tarfta 5 raf diğer tarafta askılık var bir de 4 çekmeceli şifonyeri var.

bende bakmıstım bu takıma cok sirin:) sadece besigide satılıyo bunun.ben besigini almayı dusunuyorum

lithium özelden cevap attım ama ulaşamıyormuş.çileğin aynı takımına baktık biz de beğendik.ama sallanan beşikler yatay salınım nedeniyle orta kulakta sıvı dengesinin bozulmasına sebep oluyor o yüzden sabit beşik almayı düşünüyorum bir de çilekte çocuk odalarında denizci modeli var 2 kapılı dolap ve şifonyerini beğendm beşiği ayrıca ekletmeyi düşünüyorum.ilk okula kadar dolp ve şifonyeri yenilemeye gerek kalmayabilir böylece.henüz karar vermedim.onun 2 kapılı dolabı 477 şifonyeri 374 tl.beşik ayrıca tabi.bu nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…