- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Eki Görüntüle 186876 Eki Görüntüle 186877 Eki Görüntüle 186878 Eki Görüntüle 186875 Eki Görüntüle 186874
araba: concord neo quantum
park yatak: kraft 504 (istedigim renk artik uretilmiyormus bunu aldik)
mama sandayesi/ ana kucagi: chicco polly magic. dogumdan 6 aya kadar ana kucagi 6 aydan sonra mama sandalyesi 12 aydan sonra da yemek masasinda sandalye seklinde kullaniliyormus.
oyun halisi e-bebek
Damla çok güzeller bayıldım güle,güle kullansın miniğim...
Bu arada park yatak bende aynı rengi alıcam o zaman
Orkan beyin ceyizi bitti sanirim darisi sizlerin basina canlarim
Eki Görüntüle 186876 Eki Görüntüle 186877 Eki Görüntüle 186878 Eki Görüntüle 186875 Eki Görüntüle 186874
mama sandayesi/ ana kucagi: chicco polly magic. dogumdan 6 aya kadar ana kucagi 6 aydan sonra mama sandalyesi 12 aydan sonra da yemek masasinda sandalye seklinde kullaniliyormus.
oyun halisi e-bebek
özgecimmmayy canım benim çok teşekkür ederim sendemi istanbuldasın laflarız tabi sen bana gel ben sana ne güzel olurcanım benim çok sağol yalnızsan çıkıp çıkıp gel bana laflarız bira ciddiyim bak:))))
Eki Görüntüle 186827 Eki Görüntüle 186834 Eki Görüntüle 186835 Eki Görüntüle 186836 Eki Görüntüle 186837
sımdılık bu kadar kızlarrrr.....dantellı kılotlu corabı kız olacak dıye kardesım almıstı ama yınde gydrecegm oglumaa
karanfilim çok güzeller canım yakışır ronaldomuza güle güle kullanın
oyun halisi e-bebek
Eki Görüntüle 186827 Eki Görüntüle 186834 Eki Görüntüle 186835 Eki Görüntüle 186836 Eki Görüntüle 186837
sımdılık bu kadar kızlarrrr.....dantellı kılotlu corabı kız olacak dıye kardesım almıstı ama yınde gydrecegm oglumaa
oyun halisi e-bebek
çok tatlılar damlacım
hepsini tamamlamışsın maşallahhhhhhh
güzel günlerde kullansın canım paşan,hepsi çok güzel.
canım maşallah hepside çoook güzel güle gül kullansın oğluşun.
damlacım çok cici bunlar ya bayıldım hpsine.ayakkabılar tulumlar aynı renk çoraplar ay bittim ben bu cicilere güle güle kullansın orkanımız maşallah
damlacım gülegüle kullansın orkan cicilerini
karanfilim senin oğlunun cicileride çok güzel iyi günlerde kullanınama o çorabı kızına sakla yaa bende çıldırıyorum kız bebek kıyafetlerine ama belki 2. bebeğe kısmet
Bayıldım valla şekerim güle güle kullansın orkan paşamız
mama sandalyesinin işlev olayının bu kadar fazla olması süpermiş
hepsi süper iyi günlerde kullansın mama tabaklarına bayıldım nerden aldınız bende almak istiyorum birde fiatı canım söyleyebilirmisin
DaMlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldım ben bunlara yahu pek güzeller yarabbim..
iyi günlerde giyer Orkanımız inşallah
çıtçıtlılar pumamı banamı öyle geldi :)
hepsi çok üzel canım, güle güle giysin yakışıklın..
yanlız kumandayı hangi marka alalım biz
sagol kuzuuumm insallaaaahhpuma diil nike bebiskom. Michael Jordan serisiymis onlar cok komik dimi ben siyaha hasta oldum tam zenci isi
ahhaha kumandayi pantolonun boyunu anlayin diye koydum normal cekince kocamanmis gibi duruyo ya
İyi günlerde giysin inşallah canımmmmhepsi birbirinden güzel üstünde daha güzel olcak :)
Hem Orkan'a ne giyse yakışacak sende ham ham yiceksin onu
ayy zor duruyorum hande yaa bi dogsa o poposundan isirsam onuAllah saglikla kucagimizda nasip etsin insallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?