2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

güzel günlerde kullansın canım paşan, hepsi çok güzel.

Damla çok güzeller bayıldım güle,güle kullansın miniğim...
Bu arada park yatak bende aynı rengi alıcam o zaman

Damla çok güzeller bayıldım güle,güle kullansın miniğim...
Bu arada park yatak bende aynı rengi alıcam o zaman

ben o koyu renkli turkuazli olani cok istemistim ama hicbir yerde yokmus o renkler 2010 mus o yuzden yeni uretimi olmuyormus bu aldigim varmis artik mecburen bunu aldik ama internette gorundugunden daha guzelmis evde baktim dayanamayip

bu arada araba ve park yatagi e-bebekten aldim kampanya var ay sonuna kadar..450 lira hediye ceki verdiler onunla da oyun halisini; mama sandalyesini ve sampuanlarini aldim bilginiz olsun.Jokerde de ayni kampanya var son 2 gun

Orkan beyin ceyizi bitti sanirim darisi sizlerin basina canlarim

canım maşallah hepside çoook güzel güle gül kullansın oğluşun.

damlacım gülegüle kullansın orkan cicilerini
karanfilim senin oğlunun cicileride çok güzel iyi günlerde kullanın ama o çorabı kızına sakla yaa bende çıldırıyorum kız bebek kıyafetlerine ama belki 2. bebeğe kısmet

mama sandalyesinin işlev olayının bu kadar fazla olması süpermiş

çok güzeller canımm iyi günlerde kullannın inşallah çorabı kıza sakla bence de
Orkan beyin ceyizi bitti sanirim darisi sizlerin basina canlarim

damlaaa hepsine bayıldıım park yatağı da özellikle çok beğendim renkleri çok hoş bence..
güle güle kullansın orkanımız hepsini dediğin gibi darısı başımıza artık

çok tatlılar damlacım
hepsini tamamlamışsın maşallahhhhhhh

güzel günlerde kullansın canım paşan, hepsi çok güzel.

canım maşallah hepside çoook güzel güle gül kullansın oğluşun.

damlacım çok cici bunlar ya bayıldım hpsine.ayakkabılar tulumlar aynı renk çoraplar ay bittim ben bu cicilere güle güle kullansın orkanımız maşallah

Bayıldım valla şekerim güle güle kullansın orkan paşamız

mama sandalyesinin işlev olayının bu kadar fazla olması süpermiş

tesekkur ederiz canlarim daha guzelleri sizlerin olsun insallah

Sevalcim o yuzden bunu tercih ettim ana kucagi alip 6 ay sonra mama sandalyesine ekstra para vermektense bi tasla bikac kus vurmus olduk

DaMlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldım ben bunlara yahu pek güzeller yarabbim..
iyi günlerde giyer Orkanımız inşallah

çıtçıtlılar pumamı banamı öyle geldi :)

sagol kuzuuumm insallaaaahh puma diil nike bebiskom. Michael Jordan serisiymis onlar cok komik dimi ben siyaha hasta oldum tam zenci isi

hepsi çok üzel canım, güle güle giysin yakışıklın..
yanlız kumandayı hangi marka alalım biz

ahhaha kumandayi pantolonun boyunu anlayin diye koydum normal cekince kocamanmis gibi duruyo ya

sagol kuzuuumm insallaaaahh puma diil nike bebiskom. Michael Jordan serisiymis onlar cok komik dimi ben siyaha hasta oldum tam zenci isi

ahhaha kumandayi pantolonun boyunu anlayin diye koydum normal cekince kocamanmis gibi duruyo ya

İyi günlerde giysin inşallah canımmmm hepsi birbirinden güzel üstünde daha güzel olcak :)
Hem Orkan'a ne giyse yakışacak sende ham ham yiceksin onu

İyi günlerde giysin inşallah canımmmm hepsi birbirinden güzel üstünde daha güzel olcak :)
Hem Orkan'a ne giyse yakışacak sende ham ham yiceksin onu

ayy zor duruyorum hande yaa bi dogsa o poposundan isirsam onu Allah saglikla kucagimizda nasip etsin insallah hepimize

ayy zor duruyorum hande yaa bi dogsa o poposundan isirsam onu Allah saglikla kucagimizda nasip etsin insallah hepimize

Bende öyle diyorum ya gel artık oğlum diye sonra kızıyorum kendime

Bak oğlum senin biraz daha büyümen gerek ondan sonra gel tamammı diye nutuk veriyorum

Herbir meyve çıktı şimdi bide havalar ısınsa bak hiç anlamıcas nasıl geçiyor zaman..

Ama beni bu havalar depresyona sokuyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…