2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

35. Haftamdayim 14 kg aldim, cok deil bence ama bi 4-5 kg daha az olabilse cok daha rahat ederdim, ikinci hamileligimde biraz dikkat edicem.. Cevremdeki anneler ise 29 kg, 33 kg, 25 kg falan almislar hamileyken simdi hepsi 36 beden tas gibiler..

35+1 16,3 kg aldım, almayada devam ediyorum.
ama doğurduktan sonra vericem
yani veririm herhalde
öyle ümit ediyorum:86::86:
insallah eski halime dönücem
dönmem lazımmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84:

35+1 16,3 kg aldım, almayada devam ediyorum.
ama doğurduktan sonra vericem
yani veririm herhalde
öyle ümit ediyorum:86::86:
insallah eski halime dönücem
dönmem lazımmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84:

35+0 itibari ile 6 bucuk kilo aldim. 2. Hamileligim ve zaten fazlaliklarla basladim hamilelige. Allaha sukur cok almadim. Doguma kadar en az 8 kilo olur herhalde. Daha fazla olmamasi umuduyla.

2008 Eylül annesi olarak aldığım tamı tamına 26 kiloyu fazla fazla geri verdim kızlar:))
Nasıl aldın o kadar demeyin çünkü bende bilmiyorum sanırım ne bulduysam yedim:))
Sakın kiloyu takmayın kafanıza bebişlere iyi bakın...
Hepinize hayırlı doğumlar

bende 38. haftamdayım eylülün 5 de sezaryan olucam ve 10 kilo aldım bebek dört bucuk kilo

36+2 itibari ile +12 kılo ile gidiyorum... son bir ayda bır kılo bıle almadımm... inş yediklerim bana değil bebeğime yaramaya devam eder...:)

38+3 haftadayız yarın nasipse doğum olacak ve rekor bende =)))

76 kilo ile hamile kaldım
ilk 7 ay 8 kilo aldım
son iki ayda 17 kilo

100 kilo ile kapanışı yapmış bulunmaktayım toplam 24 kilo aldım allah biranönce vermek nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…