2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

Doktorum sen kendine yarayan şeyler yemiyorsan ve ona rağmen kilo alıyorsan korkma doğumdan sonra rahat verirsin diyor.Bakalım bebeklerimiz sağlıkla gelsinde 2011 eylül anneleri zayıflama topiğinde bakarız durumumuza

ben 64 kiloyla hamile kaldım,boyum 1.70 şimdide 70 kilo oldum. 6 kilo doktor çok iyi diyor..Herkes şimdi alıcaksı nasıl şişcien falan diyorda ben pek inanmıorum.Son aylarda ölçüyü kaçırıp kendini yemeğe werirsen alırsın tabi cnm..Ben ne istersem yedim , valla pek ölçü koyamadım öyle.ancak canım öyle tatlılar falan istemedi..hmaurişi haftada 1-2 kez yemişimdir. Kızartma da 1 kez falan yiyorum haftada.. Sabah kalktığımda ilk önce su ve meyve atıorum ağzıma..Mesela bu sabah suyumu içtim 3 erik 1 kayısı yedim..İşe gleincede tuzsuz lorla simit yedim bir tane,normalde 2-3 dilim kepekli - çavdarlı kızarmış ekmek yanında kahvaltılık,ekmeği kızartına kalorisi yarıya düşüyor hem de tok tutuyor..Öğlen ızgara ya da sebze yemeği ve salata kocaman..Bazen çorbada içiorum.Öğlen ve akşam ekmek yemiyorum,hele beyaz ekmek hiç tüketmemeye çalışıyorum. 2 saat sonra 1 porsiyon meyve..ondan 1 saat sonra 1 bardak light süt ondan 2 saat sonra birkaç tane bisküvi..ya da yine meyve olabiliyor. akşam yemeinide 8 gibi yiyorum. Ne yaptıysam artık.Ev yapımı 1 adet hamburgerde olabilir,bir sebze yemeği de..ya da et ve salata.. ancak pilav ve makarna çok az tüketiyorum. Pilav kendim yaptıysam sadece 1 kaşık.Makarna ise başka yemeim yoksa yağsız olarak 1 tabak.. akşm yemekten sonra çok atıştırma yapmıyorumEğer hafif yediysem biraz karpuz ya da 1-2 kayısı ya da bir kase kiraz vb.yok iyi yediysem sadece su içiorum zaten 12-1 gibi yattığım için acıkmamış oluyorum.Ancak tabii arada kaçanlar oluo,ama bu düzenimi korumaya çalışıyorum. hiç açlığa dayanamıyorum,o yüzden sağlıklı atıştırmalar yapmaya çalışıyorum.İçim ezildiğinde birkaç ceviz ya da badem ya da fıstık olabiliyor. Eşim çok tatlı sever.. ona koyarken akşamlar cnaım isterse sadece bir tatlı kaşığı tadına bakıp ona servis yapıyorum o tutuyo zaten beni :)))... Ama yinede bu kontrole göre çok kilo alıyorum :)).. Bu arada son birkaç haftadır da öğlenleri yemekten sonra 45 dk yürüyüş yapıyorum,bazen akşamlarıda yürüdüğüm oluor,haftada 1-2 ..:)) sizler nasıl besleniyorsunuz ..bana devamlı yemek halindeymişim gibi gelio

Bende söyliyim beslenme şeklimi belki bir yerlerde hata yapıyorumdur.Neden bu kadar kilo alıyorum bilmiyorum gerçekten.Menüm genellikle şu şekilde oluyor:
Sabah:
1 domates/1 salatalık/2-3 sivri biber
beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim light kepek ekmeği
1 fincan şekersiz ıhlamur

Ara:
bir dilim karpuz veya 1 şeftali veya 3-4 erik ve bir kaseden oluşan kiraz veya
1 bardak light süt veya 1 kase yoğurt (o an canım hangisini isterse)

Öğle:
1 kase çorba(bu günlerde nohut ve buğdayla yapılan soğuk ayran aşı çorbası)
Bir büyük kase yağsız salata
2 dilim light ekmek

Ara:
yukarıda saydıklarımdan herhangi biri

Akşam:
Bir porsiyon et veya tavuk yemeği veya sebze yemeği veya balık
Salata(yağsız) ha birde kuru soğan resmen aş eriyorum kuru soğana :))
1 kase yoğurt(balık yiyorsam yemiyorum tabiki)
1 dilim light ekmek

Ara:
meyve veya light süt + 3 tane ceviz(Bu aralar meyveli dondurma 2 top kadar)

İşte bu şekilde besleniyorum ama nerede hata yapıyorum bilmiyorum.Ben ne kızartma yiyorum ne hamur işi.Hamileliğimin başından beri toplasan iki etmez yediğim kızartma veya hamur işi.İlk 3 ay düşük riskim vardı hep yattım şimdide erken doğum riskim var yine hiç kalkmaksızın yatıyorum.Belkide hareketsizlikten bu kadar kilo alıyorum

En cok kilo alan benim herhalde:)) 16 kilo ile rekor bende. Fakat gayet normal gorunuyorum. Bir asirilik soz konusu degil, cunku dusuk kilo ile hamile kaldim. Hamile kaldigimda 46 kilo idim. Simdi ise 62 kiloyum. Ve kilo almayi takmiyorum. InsaAllah emzirir, kostururken gider:))

Kaçıncı haftandasın canım?Çok zayıf hamile kalanlar hemen veriyormuş kiloları ben öyle duymuştum.İnşallah tüm hamişler doğumdan sonra çıtır olurrr

iştah ve yemek yemek konusunda üstüme tanımam balık gibi oldum. beynime "doydu" uyarısı gitmiyor resmen. ana öğün, ara öğün hikaye gibi geliyor bana

of yaa bende tombik hamişlerdenim galiba 55 ile hamile kaldım şu an ibre 66 yı gösteriyor...ve henüz 31. haftamızdayıs...9 haftaya kadar en az 3,4 kilo daha alırım... nese artık bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım da kilolar gider herhalde dimi ...

Kaçıncı haftandasın canım?Çok zayıf hamile kalanlar hemen veriyormuş kiloları ben öyle duymuştum.İnşallah tüm hamişler doğumdan sonra çıtır olurrr

Benim 31. haftam bitiyor yarin ins. Evet ben ilk hamileligimde de boyle cabucak kilo aldim hatta herhalde yine en cok kilo alan bendim burada ama cok cabukta verdim. Aslinda 50 kusur kiloda kalmayi istedim ama olmadi yinede verdim.

Son düzenleme:
kızlar bende 34 haftalık oldum. 2 kilo almışım bu ay,geçe nay hiç almamıştım. 64'le başladım 72 kiloyum..8 kilo almışım toplamdaa ooof of..allahtan boyum uzunda çok dombili durmuyorum.. Doğuma kadar 10 kiloyu geçmemem lazım kendime sınır koydum!!.. Ama bebekte bu ay 1 kilo almış resmen.. 34. hafta kilosu 2.367 gramdı..doktor iri bebek olcak,sezeryan olur büyük ihtimal dedi.. İnşallah bebek çıkınca kilolarda gider onunla beraber :)))

Aboooooo:))) Rekoru patlatiyim ben de rahatlayın biraz kızlar. 33 haftalık hamileyim ve 18 kilo aldım:))) Nasıl becerdin derseniz, her akşam hüplettim tatlıları ve bu hale geldim. Sonra ne mi oldu, gebelik şekeri çıktı ve diyetteyim(( üstelik 69 kiloydum ve şu an 87 kiloyum, boyumda 170.. :84:

34+5 bugün 15-16 kilo aldım...herşeyi yemek istiyorum.benim de boyum uzun çok fazla belli olmuyo ama ben çok ağırlaştım....inşallah doğumdan sonra gider kilolar,yoksa yandık....

33. haftamda toplamda 18 kilo almis bulunmaktayim. Ve gayette mutluyum. Dusuk kilo ile hamile kaldigimdan hicte garip durmuyor. Onemli olan ise bebegimin saglikli olmasi. Kilolar Allahin izniyle gider, sorun yada kompleks yapmaya gerek yok.

ben 32. haftamdayım 11 kilo aldım.doktor cok kızdı bu yüzden bebişim kilo almamış.size kızmıyomu doktorunuz

ben 32. haftamdayım 11 kilo aldım.doktor cok kızdı bu yüzden bebişim kilo almamış.size kızmıyomu doktorunuz

yoo doktorum kızmıyo bana.uzun boylu olduğun için sorun yok diyo.ayrıca bebeğimin kilosu da gayet iyi.kaç kilo ki senin bebeğin?

32.haftam bitmek üzere 1890 gr.15 günde sadece 100 gr almış doktorun asıl takıldığı bu.sizinki kaç kilo

bugün 35+1 oldu.34 haftalıkken gittim 2.593 gr dı .
perşembe kontrolüm var tekrar.bakalım hayırlısı olsun.
ekmek ve tatlı yeme.
ceviz,balık,et,peynir,yumurta o tür şeyler yemeye gayret et.bol bol süt iç.inşallah sorun olmaz takma kafana...

ilkinde 23 kilo almış biri olarak.şuan 31.haftamdayım 12 kg aldım ve bana 12 kilo çok düşük geliyor.öyle seviniyorum ki az aldım diye.bu sefer dikkalti davrandım homini gırtlak tatlı yemedim.doktor bakmıyorki kiloma bakanlarda 23 kg almıştım ilkinde düzenli gittim doktorum hiç bir şey demedi.ama başka doktorlara igmtiştim kızmışlardı baya.hatta biri çüş demişti eşimin yanında 6.ayımdaydı sanırım 17 kg almıştım.rejim vermişti ama yapmadım.ay ne çok ve karışık yazdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…