Kaçıncı haftandasın canım?Çok zayıf hamile kalanlar hemen veriyormuş kiloları ben öyle duymuştum.İnşallah tüm hamişler doğumdan sonra çıtır olurrrEn cok kilo alan benim herhalde:)) 16 kilo ile rekor bende. Fakat gayet normal gorunuyorum. Bir asirilik soz konusu degil, cunku dusuk kilo ile hamile kaldim. Hamile kaldigimda 46 kilo idim. Simdi ise 62 kiloyum. Ve kilo almayi takmiyorum. InsaAllah emzirir, kostururken gider:))
Kaçıncı haftandasın canım?Çok zayıf hamile kalanlar hemen veriyormuş kiloları ben öyle duymuştum.İnşallah tüm hamişler doğumdan sonra çıtır olurrr
ben 32. haftamdayım 11 kilo aldım.doktor cok kızdı bu yüzden bebişim kilo almamış.size kızmıyomu doktorunuz
ben 32. haftamdayım 11 kilo aldım.doktor cok kızdı bu yüzden bebişim kilo almamış.size kızmıyomu doktorunuz
yoo doktorum kızmıyo bana.uzun boylu olduğun için sorun yok diyo.ayrıca bebeğimin kilosu da gayet iyi.kaç kilo ki senin bebeğin?
32.haftam bitmek üzere 1890 gr.15 günde sadece 100 gr almış doktorun asıl takıldığı bu.sizinki kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?