2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

şu an 29. haftadayız ve 5 kilo aldım. yalnız ilk hamileliğimden biliyorum son aylarda daha fazla kilo alınıyor. tabii herkes için böyle olacağı anlamına gelmiyor.

29+5 günlük hamileyim 8 kilo aldım

Ben bugun itibariyle 28+2 yim. 46 kilo ile baslamistim simdi 60.5 kiloyum. Dusuk kilolu anneler daha cabuk kilo aliyorlarmis. Hakikatende ilk hamileligimde de boyle cabuk kilo almistim. Cabucakta eski kiloma donmustum.

Ben bugun itibariyle 28+2 yim. 46 kilo ile baslamistim simdi 60.5 kiloyum. Dusuk kilolu anneler daha cabuk kilo aliyorlarmis. Hakikatende ilk hamileligimde de boyle cabuk kilo almistim. Cabucakta eski kiloma donmustum.

hemen hemen aynı kilo ile başlayıp aynızamanda aynı kiloya ulaşmışız:) tecrübeli oluşun beni yüreklendirdi. fazlasıyla takmaya başladığım aldığım kilolar bir an da olsa benim için sorun olmaktan çıktı:) teşekkürler arkadaşım paylaştığın için...

başalmadan önce 55 kiloydum 5. aya kadar 57 6. ayda birden 61 oluverdim şimdide 61 küsürlerde seyrediyor bakalım 70 e kadar razıyım ama böyle kalırsada -ki zannetmiyorum- çok memnun olucam

Rica ederim canim. Kiloyu takmaya hic gerek yok. Dusuk kilolu olunca birden kilo alinisinin sebebi, herhangi bir kitlik durumunda bebegin ihtiyacinin karsilanmasi icinmis, boyle okumustum bir yerde. Yani vucut su ve yag depoluyor ve birden kilo aliyoruz sonrasinda emzirince hepsi gidiyor. Hatta ben cok kilo vermek istememistim ama yinede verdim.

benimde 31 hafta oldu, 6 kilo aldım toplamda.... ama bana çok gelio..Herkes te asıl şimdi alcan bilmemne dio,korkuyorum..yürüşü çoaltttım valla korkudan :)))

63 kiloda kaldım suan 69 kılodayım boyumda oldugundan göbegım azıcık cıktı

ben çok kilo aldım şu ana kadar toplamda 13 kilo almışım pehhh :26::26::26:nasıl vereceksem artık

bende canım hiç iştahımda yok sanki hamile değilim ama alıyorum ama neden neden nasıl alıyorum bu kiloları doğumdan sonra gitse bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…