2011 eylül anneleri kaç kilo aldık

160 boyum 53 ıle hamıle kaldım 18+4 deyız 58 oldum. karnımdan cok popomdan aldım ama erkek annesıyım nasıl olacak bu ıs

16+4 haftalık. 1 kilo almışım çok şükür ki. Zaten kilolu bir insanım almamak için çok dua ediyorum. ilk hamileliğimi de 9 kilo ile tamamlamıştım. bakalım bu ne olacak( gerçi o zaman zayıftım)

17 hafta 3 kilo alımışım. ama bence bundan sonrası zor çünkü iştahda gözle görünür artış var. zaten aldığım 3 kilo sırf göbekde. sizin göbüşlere bakınca ben uzaylımıyım bu niye bu kadar şişti diyorum yaa

17+5 gunluk hamileyim, 60 kilo ile basladim simdi 63 kiloyum..3 kilo
galiba ikinci kizim olacak belim kalinlasti ,popom cok buyudu...

Esra, Damla ve diğer cılız anneler 1kg 300 gr, 2 kg 800 gr yazdıkça haykırasım geliyo uleeeeeeen, tutmayın beniiiiiii, 7 kilooooooooooo:86::86::86::86::86::86::86:

dün tartıldım 1 kilo daha almışım noluyo lan banaaa :44: toplamda 5 kiloya yaklaştım nabeeeeerr:86:

eğer düşük yapmasaydım şuan bende sizler gibi heyecanla bebeğimi bekliyor olacaktım allah hepinizi sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…