- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Ben de öylesine, kendim yazıp kendim okuyordum NazaliKatkın için teşekkür ederim
Ben de öylesine, kendim yazıp kendim okuyordum NazaliKatkın için teşekkür ederim
Mesela külotlar konusunda ne dersiniz? (Damdan düşer gibi oldu)
Ön tarafı ince olanları artık giymek gerekiyor sanırım. Azıcık göbeğe doğru yüksek olsa beni rahatsız ediyor. Peki hamileler için özel külot da üretiyorlar mı? "Ergonomik hamile külodu"
slm kızlar ben lierac phytolastil jel aldım çatlakları önlemek için..düzenli kullanıyorum.tavsiye ederim.
Elvinim yeni topiğimiz hayırlı olsun pek yakında dolacaktır..Hamile kilotları var ama genelde yüksek bel oluyorlar hani böyle bütün karnını kaplıyor. Ben hayatım boyunca yüksek bel hiçbirşey giyemedim şimdi daha da rahatsiz ediyor.Hatta hamile pantolonlarının belinde de yüksek lastik oluyor ya o bile beni çıldırtıyor kıvırıp göbeği yukarı çıkartıyorumama normal çamaşırlar da büyümekte olan totoma dar gelmeye başladı o da deli ediyor elim popomda gezmeye başladım:)) şimdilik daha fazla büyümemesini ümit ederek pamuklu m beden çamaşır alıyorum..Ama rahat edersen bi onlara bak derim hatta şimdi resim bulup eklerim senin için..
Elvinim yeni topiğimiz hayırlı olsun pek yakında dolacaktır..Hamile kilotları var ama genelde yüksek bel oluyorlar hani böyle bütün karnını kaplıyor. Ben hayatım boyunca yüksek bel hiçbirşey giyemedim şimdi daha da rahatsiz ediyor.Hatta hamile pantolonlarının belinde de yüksek lastik oluyor ya o bile beni çıldırtıyor kıvırıp göbeği yukarı çıkartıyorumama normal çamaşırlar da büyümekte olan totoma dar gelmeye başladı o da deli ediyor elim popomda gezmeye başladım:)) şimdilik daha fazla büyümemesini ümit ederek pamuklu m beden çamaşır alıyorum..Ama rahat edersen bi onlara bak derim hatta şimdi resim bulup eklerim senin için..
ben de mustela aldım gerçekten çok güzel. lierac için kozmetik dedi eczaneler sadece mustela doğal dedi ben de inandım:44: umarım hiçbirimiz çatlamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?