- Konu Sahibi BelizBerkin
-
ben de mustela aldım gerçekten çok güzel. lierac için kozmetik dedi eczaneler sadece mustela doğal dedi ben de inandım:44: umarım hiçbirimiz çatlamayız
Cumartesi günü sabah 10da evden çıktım ve döndüğümde saat 16ydı!!!!! Annemle Ankara'nın altını üstüne getirmişiz:)))) Çok yorulduk ama bikaç bişey bulduk. Hatta baya bi bişey buldukBen o kadar beklemiyordum. Ama aldıklarımız genelde hamile kıyafeti değil. Bu da iyi oldu, normal zamanda da giyerim. Üşenmezsem fotolarını çekip size yollıcam en kısa zamanda.
hepsi çok güzel dünürüm iyi günlerde giy
elvin talan etseydin ortalığı:)))hepsi çok güzel canım maşallah.yaa benim üst sıkıntım yok üstlerimin hepsi oluyor daha göbüş de çok çıkık olmadıgından ama ben eskiden kotta 27 giyerdim normal bedenim de 34.şimdi bel kalınlaşmasından dolayı pantolonlar hala cuk oturuyor ama sadece düğmeler kapanmıor:) benim de işte böyle saçma bir sorunum var.36 beden pantolo alsam bol geliyor kötü duruyor napcamı şaşırdım.defacto dan bir tane kadife spor pantolon almıştım yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum yazın da kadife giycem herhalde bu gidişle:)))
Ettim ettim merak etme. Ablamın dolabını talan ettim daha çokİnsanın ablasının olması ne güzel şey yahuuuu. O bana olabilecek kıyafetlerini elbiselerini verdi, Ben de ona bu yaz giyemeyeceğim şeyleri verdim, seneye geri alırız artık
Ben hamile kıyafetlerini pek tarzıma yakın bulamadığım için pazardan büyük bedenli tshirtler aldım.
bunlarda yine pazardan..
beyaz olanı hamileliğin 2.ayında ebrudan aldım. Gereksiz para verdim..Diğeri en yakın arkadaşımdan geldi geçen yıl doğum yaptı.O kadar kocaman olabilecek miyim merak ediyorum
Damlam sizin oralardaki pazarlara da ölüp bitiyorum valla.
Harika şeyler bunlar,bayılıyorum bu tarz şeker kıyafetlere.
Ben de öyle kasvetli hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum.
Bunlar çok şeker yahu
Güle güle giy canım benim
damlaa süper tişörtler ne şanslısın yaa altlarına tayt giy eşofman giy çık bir çoğumuzun öle şansı olmayacak malesefben popiş bacaklar göbek göğüslerr hayal bile edemiorummm
elvinnn esra erolla aynı olan elbisene bittimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?