2011 Eylül Anneleri / Kendimize neler aldık?

Cumartesi günü sabah 10da evden çıktım ve döndüğümde saat 16ydı!!!!! Annemle Ankara'nın altını üstüne getirmişiz:)))) Çok yorulduk ama bikaç bişey bulduk. Hatta baya bi bişey bulduk Ben o kadar beklemiyordum. Ama aldıklarımız genelde hamile kıyafeti değil. Bu da iyi oldu, normal zamanda da giyerim. Üşenmezsem fotolarını çekip size yollıcam en kısa zamanda.

ben de mustela aldım gerçekten çok güzel. lierac için kozmetik dedi eczaneler sadece mustela doğal dedi ben de inandım:44: umarım hiçbirimiz çatlamayız

bende lierac kullanıyorum ama ben biraz abarttım galiba sabah lierac öğlen ceradolin bitkisel yoğun nemlendirici akşam yatmadanda bitkisel yağ karışımı yapmıştım(zeytin-badem-kayısı-susam vb.)onu kullanıyorum çok kuru ciltliyim
eşimde her akşam ben yağlanırken dalga geçiyor yıkama yağlamamı yapıyorsun yine diyor..bende çatlarsam çatlak tedavisi için daha çok zaman ve daha çok para harcıcaz biliyormusun diyince susuyor

üşenme de koy şunları daha göbek fotonu göremedik

Koyamıyorummmm,
Göbek de çekmiştim size, hem de Esrantın kurdeleli resmini bile taklit etmiştimmmmm. Olmuyo

elvin talan etseydin ortalığı:)))hepsi çok güzel canım maşallah.yaa benim üst sıkıntım yok üstlerimin hepsi oluyor daha göbüş de çok çıkık olmadıgından ama ben eskiden kotta 27 giyerdim normal bedenim de 34.şimdi bel kalınlaşmasından dolayı pantolonlar hala cuk oturuyor ama sadece düğmeler kapanmıor:) benim de işte böyle saçma bir sorunum var.36 beden pantolo alsam bol geliyor kötü duruyor napcamı şaşırdım.defacto dan bir tane kadife spor pantolon almıştım yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum yazın da kadife giycem herhalde bu gidişle:)))

Ettim ettim merak etme. Ablamın dolabını talan ettim daha çokİnsanın ablasının olması ne güzel şey yahuuuu. O bana olabilecek kıyafetlerini elbiselerini verdi, Ben de ona bu yaz giyemeyeceğim şeyleri verdim, seneye geri alırız artık

Belizcim çok güzel hepsi de
Güzel günlerde giy

Benim ablam yok

Ben hamile kıyafetlerini pek tarzıma yakın bulamadığım için pazardan büyük bedenli tshirtler aldım.

Eklentiler

• $IMG_0443.webp
    18 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG_0446.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_0445.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_0447.webp
    24 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG_0444.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_0442.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 108
bunlarda yine pazardan..

Eklentiler

• $IMG_0451.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $IMG_0449.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG_0454.webp
    22 KB · Görüntüleme: 95
  • $IMG_0450.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMG_0448.webp
    21 KB · Görüntüleme: 88
beyaz olanı hamileliğin 2.ayında ebrudan aldım. Gereksiz para verdim..Diğeri en yakın arkadaşımdan geldi geçen yıl doğum yaptı.O kadar kocaman olabilecek miyim merak ediyorum

Eklentiler

• $IMG_0453.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $IMG_0452.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 81
Ben hamile kıyafetlerini pek tarzıma yakın bulamadığım için pazardan büyük bedenli tshirtler aldım.

bunlarda yine pazardan..

beyaz olanı hamileliğin 2.ayında ebrudan aldım. Gereksiz para verdim..Diğeri en yakın arkadaşımdan geldi geçen yıl doğum yaptı.O kadar kocaman olabilecek miyim merak ediyorum

Damlam sizin oralardaki pazarlara da ölüp bitiyorum valla.
Harika şeyler bunlar,bayılıyorum bu tarz şeker kıyafetlere.
Ben de öyle kasvetli hamile kıyafetleri almayı düşünmüyorum.
Bunlar çok şeker yahu
Güle güle giy canım benim

bende bayılırım pazar gezmeye hem güzel hem de çok uygun fiyatlı şeyler oluyor.Tshirtlerin büyük çoğunluğu 3,5 lira ilkbaharı bunlarla geçiricem çok sıcakları da elbiselerle inşallah.
Teşekkür ederim Esracım daha güzelleri sizlerin olsun

damlaa süper tişörtler ne şanslısın yaa altlarına tayt giy eşofman giy çık bir çoğumuzun öle şansı olmayacak malesef ben popiş bacaklar göbek göğüslerr hayal bile edemiorummm

damlaa süper tişörtler ne şanslısın yaa altlarına tayt giy eşofman giy çık bir çoğumuzun öle şansı olmayacak malesef ben popiş bacaklar göbek göğüslerr hayal bile edemiorummm

ya yürü git oğlum kafayı mı yedin..Gördük son fotonu da hiçbişeyin yok..Asıl garip olan benim, çöp gibi bacakların üzerinde koca bi göbek ve süt anne gibi memeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…