- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Ben hamile kıyafetlerini pek tarzıma yakın bulamadığım için pazardan büyük bedenli tshirtler aldım.
bunlarda yine pazardan..
beyaz olanı hamileliğin 2.ayında ebrudan aldım. Gereksiz para verdim..Diğeri en yakın arkadaşımdan geldi geçen yıl doğum yaptı.O kadar kocaman olabilecek miyim merak ediyorum
Ben hamile kıyafetlerini pek tarzıma yakın bulamadığım için pazardan büyük bedenli tshirtler aldım.
Ya bence onunki gibi altı dantel olsa daha hoş olurdu.elvinnn esra erolla aynı olan elbisene bittimmmmmmmm
Teşekkür ederim...elvin hepside çok güzel güle güle giy
Yazık bu "iki canlı"yaaaaaaArkadaşlar 17 nisan da İstanbul'a yola çıkıyorum. Ve 2 hafta boyunca orada olcam iş için. Üstanbulu hüç bilmem. Kuzenlerim var ama onlarında hamile kıyafeti satan ucuz yerler bildiğini zannetmiyorum.
Bir el atıverseniz şu iki canlıya
Bende Simdilik elimde olanları ekleyeyım dedım. Sanırım bunlarla bıtırıcem zaten hamıleleıgımı sadece temmuzda dugun ver bı arkadasımın ozaman bı elbıse alabılırım bırde hamıs pantolonum yok 1 tanede pnt. ıstıyorum.
Eki Görüntüle 173437 bu elbısem cok rahat cunku cok genıs
Eki Görüntüle 173448 bunu dogumdan sonrada gıyebılırım. Askerıyede yemeklerde gıymek ıcın aldım ustune bır bolero ıle sık oluyor
Eki Görüntüle 173447 eskı bır tısortum ama hamıle tısortu gıbı :)
Eki Görüntüle 173446 genıs bırde sort alayımdedım marmrıste hava oldukca sıcak
Eki Görüntüle 173444 buda eskı ama genıs bır bluzum
Eki Görüntüle 173443 almak ıstemedım hosuma gıtmıyor dıye ama coook rahatmıs tavsıye ederım
Eki Görüntüle 173442 sanırım 1 ay daha gıyerım bunu
Eki Görüntüle 173441 belınden lastıklı bır elbıse buda oldukca rahat kayınvalıdem aldı
Eki Görüntüle 173440 esımın aldıgı bır elbıse buda cok rahat
Eki Görüntüle 173439 bunuad esım aldı ama gogusler buyudukce altına badısız gıyılmayacak sanırım beyaz askılı bır atlet badı alsam ıyı olacak
Eki Görüntüle 173438 oldukca genıs oldukca rahat
Eki Görüntüle 173450 bunu cok sevıyorum cunku beyaz rengı cok sevıyorum
Yazık bu "iki canlı"yaaaaaaİstanbul'dakiler, huuuuuuu, yardım edinnnnnn
Güle güle, kocaman göbüşünle giy canım. 5, 8 ve 10.yu özellikle beğendim, ama hepsi güzel.
Bende Simdilik elimde olanları ekleyeyım dedım. Sanırım bunlarla bıtırıcem zaten hamıleleıgımı sadece temmuzda dugun ver bı arkadasımın ozaman bı elbıse alabılırım bırde hamıs pantolonum yok 1 tanede pnt. ıstıyorum.
Eki Görüntüle 173448 bunu dogumdan sonrada gıyebılırım. Askerıyede yemeklerde gıymek ıcın aldım ustune bır bolero ıle sık oluyor
Eki Görüntüle 173443 almak ıstemedım hosuma gıtmıyor dıye ama coook rahatmıs tavsıye ederım
Eki Görüntüle 173441 belınden lastıklı bır elbıse buda oldukca rahat kayınvalıdem aldı
Eki Görüntüle 173439 bunuad esım aldı ama gogusler buyudukce altına badısız gıyılmayacak sanırım beyaz askılı bır atlet badı alsam ıyı olacak
sevkan güle güle giy hepsi çok hoşlar
Sevkancım hepsi çoook güzeller..en baştaki laciverti,kayınvalidenin aldığını çoooook çok beğendim. Güzel günlerde giy göbüşünü gere gere
saolun kızlar baska bısey almıcam ıdare edıcem bunlarladıorum ama adyanamayıp alırım yıne eee kadın mılletı... meselaaaa lcw dakı su hamıle tısortunden almazsam catlarım
Canım bende oyle yumurtadan cıkan bebeki loding yazanları falan svmıyorum dedıgın gıbı herkeste var farklı bıseyde nerde bulabılırız lcw dan alsak herkes ordan alıyor zatenBen de şu hamile tişörtleirnden soğudum, her yerde aynı şeyler görüyorum. Benim aldığımda (buraya koymuştum, beyaz olan) "Special delivery on the way" yazıyor, hem uzaktan bakınca bebekli bişeyler görmüyosun, hem de hiçbi yerde görmedim şimdilik...
Canım bende oyle yumurtadan cıkan bebeki loding yazanları falan svmıyorum dedıgın gıbı herkeste var farklı bıseyde nerde bulabılırız lcw dan alsak herkes ordan alıyor zaten
hayırrr dantelsizi daha güzellllllllKızım bunlar seni kurtarır zaten, ancak bu kadar genişlersin gibime geliyor.
Ya bence onunki gibi altı dantel olsa daha hoş olurdu.
Teşekkür ederim...
Şİmdi artık size defile yapmaya başlıcam kızlar. Cmt günü arkadaşın nişanı var. Elbiselerden birini giyicem, size de resmini koyucam....
ya yürü git oğlum kafayı mı yedin..Gördük son fotonu da hiçbişeyin yok..Asıl garip olan benim, çöp gibi bacakların üzerinde koca bi göbek ve süt anne gibi memeler var
ben sade kahve olanı beğendim
Hmm o balon etek, öbürü belimin kalınlığını çok açık ediyo di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?