2011 Eylül Anneleri / Kendimize neler aldık?

Ben hamile kıyafetlerini pek tarzıma yakın bulamadığım için pazardan büyük bedenli tshirtler aldım.

bunlarda yine pazardan..

beyaz olanı hamileliğin 2.ayında ebrudan aldım. Gereksiz para verdim..Diğeri en yakın arkadaşımdan geldi geçen yıl doğum yaptı.O kadar kocaman olabilecek miyim merak ediyorum

Damlacim cok begendim tshirtlerini cok zevkli almisssin gule gule giyin canim.

bende bi gariplik var,ben 4,3 ayımın içindeyim bütün kotlarım oluyo,kendime de oğluşuma da bi çöp almadım daha,erkek anası ene gitmez güya ama benim göbey yok,genişliyorum sanırım normaldede kilo alırken enime alırdım zaten,ama kotlar daha oluyo,kimse hamile olduğumu ben söylemeden anlamıyo,hoş söylesem de inanmıyo bu iyimi kötü mü tam karar veremedim ama sizin aldıığınız cicilere bayıldımm

Son düzenleme:
Ben hamile kıyafetlerini pek tarzıma yakın bulamadığım için pazardan büyük bedenli tshirtler aldım.

Kızım bunlar seni kurtarır zaten, ancak bu kadar genişlersin gibime geliyor.

elvinnn esra erolla aynı olan elbisene bittimmmmmmmm
Ya bence onunki gibi altı dantel olsa daha hoş olurdu.

elvin hepside çok güzel güle güle giy
Teşekkür ederim...

Şİmdi artık size defile yapmaya başlıcam kızlar. Cmt günü arkadaşın nişanı var. Elbiselerden birini giyicem, size de resmini koyucam....

Arkadaşlar 17 nisan da İstanbul'a yola çıkıyorum. Ve 2 hafta boyunca orada olcam iş için. Üstanbulu hüç bilmem. Kuzenlerim var ama onlarında hamile kıyafeti satan ucuz yerler bildiğini zannetmiyorum.

Bir el atıverseniz şu iki canlıya

Bende Simdilik elimde olanları ekleyeyım dedım. Sanırım bunlarla bıtırıcem zaten hamıleleıgımı sadece temmuzda dugun ver bı arkadasımın ozaman bı elbıse alabılırım bırde hamıs pantolonum yok 1 tanede pnt. ıstıyorum.

bu elbısem cok rahat cunku cok genıs
bunu dogumdan sonrada gıyebılırım. Askerıyede yemeklerde gıymek ıcın aldım ustune bır bolero ıle sık oluyor
eskı bır tısortum ama hamıle tısortu gıbı :)
genıs bırde sort alayımdedım marmrıste hava oldukca sıcak
buda eskı ama genıs bır bluzum
almak ıstemedım hosuma gıtmıyor dıye ama coook rahatmıs tavsıye ederım
sanırım 1 ay daha gıyerım bunu
belınden lastıklı bır elbıse buda oldukca rahat kayınvalıdem aldı
esımın aldıgı bır elbıse buda cok rahat
bunuad esım aldı ama gogusler buyudukce altına badısız gıyılmayacak sanırım beyaz askılı bır atlet badı alsam ıyı olacak
oldukca genıs oldukca rahat
bunu cok sevıyorum cunku beyaz rengı cok sevıyorum

Son düzenleme:
Yazık bu "iki canlı"yaaaaaa İstanbul'dakiler, huuuuuuu, yardım edinnnnnn

Güle güle, kocaman göbüşünle giy canım. 5, 8 ve 10.yu özellikle beğendim, ama hepsi güzel.

Sevkancım hepsi çoook güzeller..en baştaki laciverti,kayınvalidenin aldığını çoooook çok beğendim. Güzel günlerde giy göbüşünü gere gere

sevkan güle güle giy hepsi çok hoşlar

Sevkancım hepsi çoook güzeller..en baştaki laciverti,kayınvalidenin aldığını çoooook çok beğendim. Güzel günlerde giy göbüşünü gere gere

saolun kızlar baska bısey almıcam ıdare edıcem bunlarladıorum ama adyanamayıp alırım yıne eee kadın mılletı... meselaaaa lcw dakı su hamıle tısortunden almazsam catlarım

saolun kızlar baska bısey almıcam ıdare edıcem bunlarladıorum ama adyanamayıp alırım yıne eee kadın mılletı... meselaaaa lcw dakı su hamıle tısortunden almazsam catlarım

Ben de şu hamile tişörtleirnden soğudum, her yerde aynı şeyler görüyorum. Benim aldığımda (buraya koymuştum, beyaz olan) "Special delivery on the way" yazıyor, hem uzaktan bakınca bebekli bişeyler görmüyosun, hem de hiçbi yerde görmedim şimdilik...

Canım bende oyle yumurtadan cıkan bebeki loding yazanları falan svmıyorum dedıgın gıbı herkeste var farklı bıseyde nerde bulabılırız lcw dan alsak herkes ordan alıyor zaten

Canım bende oyle yumurtadan cıkan bebeki loding yazanları falan svmıyorum dedıgın gıbı herkeste var farklı bıseyde nerde bulabılırız lcw dan alsak herkes ordan alıyor zaten

Ben düz bakıyorum o yüzden, desensiz yani, gerçi artık pek gerek kalmadı, bisürü şey almış oldum yaz için...

hayırrr dantelsizi daha güzellllllll

ya yürü git oğlum kafayı mı yedin..Gördük son fotonu da hiçbişeyin yok..Asıl garip olan benim, çöp gibi bacakların üzerinde koca bi göbek ve süt anne gibi memeler var

hepsi çok güzelde 8den itibaren bayıldım özellikle birde eşinin aldığı o elbisenin bir benzerini altı kot olan defactoda bnm eşimde beğendi alalım dedi ama bende göğüs olayından cesaret edemedim ama çokta aklım kaldı yani hamilelikten sonra eski halime döneceğime inansam alırdım o elbiseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…