ben 2010 eylül annesiyim hakkaten güzel bişey şuanda 5 aylık oldu geçen yıl bu zamanlar daha yeni öğrenmiştik ne zaman kese görünecek diye beklerken ne zaman kalp atışı cinsiyet derken zaman geçti ama gerçekten o kadar güzel bişeyki her kontrole işte 3 hafta var dediğimde gün sayardım nerdeyse saat ama hiç geçmezdi evet hiç zaman geçmiyor o yüzden iki ayrı doktora gidiyodum iki haftada bir:)doktorum merak eersen gel diyodu ama ben utanıyodum hele ali ayağı yüzü belli iken ultrasona girince onu görünce işte yok öle bi duygu allah hepinizinki sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
ben 2010 eylül annesiyim hakkaten güzel bişey şuanda 5 aylık oldu geçen yıl bu zamanlar daha yeni öğrenmiştik ne zaman kese görünecek diye beklerken ne zaman kalp atışı cinsiyet derken zaman geçti ama gerçekten o kadar güzel bişeyki her kontrole işte 3 hafta var dediğimde gün sayardım nerdeyse saat ama hiç geçmezdi evet hiç zaman geçmiyor o yüzden iki ayrı doktora gidiyodum iki haftada bir:)doktorum merak eersen gel diyodu ama ben utanıyodum hele ali ayağı yüzü belli iken ultrasona girince onu görünce işte yok öle bi duygu allah hepinizinki sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
gözün aydın aryamina
bu arada ultrasonda 7+3 günlük çıktı bebeeemm
bu arada cildi kötüleşen hamilelikte güzelliğinde azalma olanların kızı olur derlermiş kız annenin güzelliğini alırmış.benden başka cildi pürüzsüzleşen var mı???
benim alnımda küçük küçük sivilceler arttı
maşallah Allahım esirgesin birdaha ki randevu ne zaman bana iki hafta sonraya verdi çektin mi sende videoya benim hiç aklıma gelmedi
İyi haftasonları,iyi akşamlar kızlar..
Video bende de yok..
Nasıl olsa sürekli göreceğim diye avunuyorum
bugün toys arasta oyuncaklara baktık
sağol canım sanada...
8.haftayı dolduran arkadaşlarım.biliyor musunuz bu hafta bebişlerimiz ilk idrarlarını yapacakmış:)
8.haftayı dolduran arkadaşlarım.biliyor musunuz bu hafta bebişlerimiz ilk idrarlarını yapacakmış:)
Ben 7+1 'de duydum canım.
Aynı senin gibiydim,çok büyük bir olaydı benim için.
Hep aynı şeyi düşünüyordum.
Ama korkma,bir sorun olsa (ki inşallah olmaz)anlarsın zaten.
bende 11 Şubatta gidicem daha önce 5 aylık kaybım olduğu için o haftada farklı bi muayene olcamışım ondan sonra rahime dikiş atılıp atılmıyacağına karar verilcek tabii 2li testim yapılcak heralde o gittiğimdede..bi yandan hemen geçsin istiyorum bi yandan geçmesin istiyorumm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?