2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dua edin yarın sabah kalp atışları için gidicez....inşallah güzel haberlerle gelirim....

ayyy ne kadaar heyacanlıı ilk defa göbüş yaptık diye sevineceğiz hatta göbüşler büyüdükçe daha da sevineceğizz

A-aa ciddi misin?
Kızlar ben daha hiçbir şey yok sanıyordum.
Hemen açalım öyleyse topiğimizi,yavaş yavaş ekleriz çıktıkça olur mu?

olabilir tabi açabiliriz ama 3.ayda herkesinki belirgin olur daha çok paylaşım olur diye düşünüyorum ama benim için farketmez tabi özellikle yemekten sonra koca bi göbeğim oluyor hayatımda ilk kez göbeğim var ve çok mutluyum

bizimde kötüydü ama bi haftadır yok pek bişey sabahlar kerken kalkınca kahvaltı yapmazsam oluyo seninde geçer inşallah en kısa zamanda

inşallah canım ben duyardım sabahları bulantım oluyo sonra rahatlıyorum diyenleri ama benim bütün gün sürüyo.

Sorum arada kaynadı kızlar,bi bakar mısınız?

Kızlar bir şey soracağım.
Normalde süt delisi bir insanken şimdi içemiyorum sade sütü
Kahvaltılık gevreklerle ya da nesquik toz ile geçiştiriyorum.
Bu şekilde de faydalı olur değil mi:26:

oluur canım neden olmasın kii..
bende sade süt içemiyorum kakaolu sütlerden aldım onları içiyorum..
aynı şey canım olur yani süt içemeyen peynir vb. takviyelerle olabiliyor.

Sağol canım cevap için.
İnsan cevabı bilse de illa ki aynı durumu yaşayanlardan duymak istiyor.
Çok severdim ben sütü ama artık hiç canım istemiyor.
Aynı şey yumurta ve çikolata için de geçerli.
Özellikle çikolatadan soğuyacağımı hiç mi hüç düşünmemiştim.
Şimdi nerdeyse 1 aydır yemiyorum

öyle oluyormuş sevdiğin şeylerden soğuyormuşsun genelde.. bende içemiyorum artık sade süt..
bide benim daha bi enteresan gözümün gördüğü şeyleri yemek isteiyorum..
mesela canım çeker diye eşim dolabı odur budur doldurdu.. açıyorum dolabı bakıyorum görüyorum yaa ıııgghh ıgghh içim istemiyor.
ama ortalıkta değilse canım istiyorenteresan birşey bu hamillelik

Enteresan ama güzel,tadını çıkarmak lazım
Az önce nette dalında yemyeşil erikler gördüm.
Aman bu mevsimde canım istemesin diye hemen kapattım sayfayı
Aşerme olayım yok ama nolur nolmaz

Enteresan ama güzel,tadını çıkarmak lazım
Az önce nette dalında yemyeşil erikler gördüm.
Aman bu mevsimde canım istemesin diye hemen kapattım sayfayı
Aşerme olayım yok ama nolur nolmaz

valla anlık durum bunlar belli olmazz keşke yazmasydın hamilele herkes canı çeken olmasınn
artık herşey bulunabiliyor ya.. hamile manavları varmış bende yeni duydum özel bulunduruyorlarmış herşeyi

ay ewet yaaa....bitter çikolata ve ben...onsuz hayat düşünemiyorum ama şimdi umrumda değil. karşımda oturuyor ve ben yüzüne bakmıyorum...

valla anlık durum bunlar belli olmazz keşke yazmasydın hamilele herkes canı çeken olmasınn
artık herşey bulunabiliyor ya.. hamile manavları varmış bende yeni duydum özel bulunduruyorlarmış herşeyi

Ayy evet düşünemedim hiç:26:
Neyse şimdi sayfa ilerlerse okunmaz,görülmez
Evet evet artık internet siteleri falan varmış.
Ama zor ya..En iyisi hiç istememek..
Hımm ya da mevsiminde şeyler aşermek

ay ewet yaaa....bitter çikolata ve ben...onsuz hayat düşünemiyorum ama şimdi umrumda değil. karşımda oturuyor ve ben yüzüne bakmıyorum...

bende çok istemiyorum artık yani önceden heran yiyebilirdim ama şimdi istemiyorum..
ama ekşiyede bi eğilimim yok yanii enteresann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…