- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
canım doktorun bebeği işaretlemiştir sarı çizgiyle yok mu resimde bir çizgi gibi bişey?
kızlar bizim aslında sağlık sorunlarımız var aşılması gereken. eşimde ve bende talasemi taşıyıcılığı var.
onun için bebeğimiz%25 hasta olabilir. bunu erkenden anlamak için cvs denilen biopsiyi yaptıracağız. 1 martta tarihimizide aldık. asıl onun sonuçlarından sonra ben sevinicem. şu an sewinemiyorum bile....
aynen esrant baksana pembedananın adı pembe tickeri pembe hehehe
göründü hayatım ama canım sıkıldı.ama vajinal muayne istedi ben istemedim.neden dedi ben sıcak bakmıyorum dedim.ozaman 1 hafta sonra gel ozaman bakalım dedi.
hiç canını sıkma haftaya duyacaksın kalp atışlarını.içini ferah tut canım.
kız queen daha yakından çekeydin yaa ben bişey anlayamadım.becerebilirsem ben de koyayım nasıl eklediniz foto ben bilmiorum?
kız queen daha yakından çekeydin yaa ben bişey anlayamadım.becerebilirsem ben de koyayım nasıl eklediniz foto ben bilmiorum?
canım düzenledim bi daha koydum bi daha bak ayyy kuzum benim zaten minnacık orda fındık kadar
inşallah canım ya.salıyı iple çekiyorum hayırlısı bakalım
Kızlar bu da benim bebeşim
Gördüğünüz karaltı kese, solda işaretli olan da bebek....
Uploaded with ImageShack.us
canım düzenledim bi daha koydum bi daha bak ayyy kuzum benim zaten minnacık orda fındık kadar
oy oy oy yerim onu beeen annesiii çok tatlı maşşalaaaahhh bakalım seninki erkek olursa bilelim ki bu fal doğru
bende yarın gidiyorum doktora.seni çok iyi anlıyorum insan biran önce kalp atışını duymak istiyor bakalım bebeğim bana süpriz yapacak mı?
queen ben anlamadım yaa kese nerde bebek nerde sen bu doktoru değiştir güzel çekmemiş fotoyu heheh şaka şaka seninki zaten daha çok küçükmüş fotoda 7-8 haftalıkkenki usg si lazım
cuma 7+5 olcaz canım o zaman yine koyarım
inşallah canım.haberlerini bekliyorum.aynı anda hamile kaldık vajinal ultrasyon yapacaktır büyük ihtimal.ben yaptırmadım onu.sen yaptırırsan görülüyormuş dr.öyle dedi.
Kızlar bu da benim bebeşim
Gördüğünüz karaltı kese, solda işaretli olan da bebek....
Uploaded with ImageShack.us
bu konuda emin değilim senin dediğin gibi cinsel ilişkiyi yasaklarsa o zaman beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?