2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım doktorun bebeği işaretlemiştir sarı çizgiyle yok mu resimde bir çizgi gibi bişey?

Ayyyy ne bileyim kafam karıştı
Ultrasonda gördüğümde ekranda solda diye aklımda kaldı
şimdi resme bakıyorum bakarken sağda
ama konuma göre solda haha çizdim kafayı

Hımm anladım canım.
Umarım her şey yolunda gider..

aynen esrant baksana pembedananın adı pembe tickeri pembe hehehe

5+2 haftalık halimizzz cuma günü daha da büyümüş olcazzzz

Eklentiler

• $DSC03788.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
kız queen daha yakından çekeydin yaa ben bişey anlayamadım.becerebilirsem ben de koyayım nasıl eklediniz foto ben bilmiorum?

Benimkisi çıplak gözle bile anlaşılmıyor
buraya koysam kimse anlamaz
Acaba doktorun ultrason makinesi eski modelmi?
Hıh başka bir doktoramı gitsem?
:84:

canım düzenledim bi daha koydum bi daha bak ayyy kuzum benim zaten minnacık orda fındık kadar

queen ben anlamadım yaa kese nerde bebek nerde sen bu doktoru değiştir güzel çekmemiş fotoyu heheh şaka şaka seninki zaten daha çok küçükmüş fotoda 7-8 haftalıkkenki usg si lazım

bende yarın gidiyorum doktora.seni çok iyi anlıyorum insan biran önce kalp atışını duymak istiyor bakalım bebeğim bana süpriz yapacak mı?

inşallah canım.haberlerini bekliyorum.aynı anda hamile kaldık vajinal ultrasyon yapacaktır büyük ihtimal.ben yaptırmadım onu.sen yaptırırsan görülüyormuş dr.öyle dedi.

inşallah canım.haberlerini bekliyorum.aynı anda hamile kaldık vajinal ultrasyon yapacaktır büyük ihtimal.ben yaptırmadım onu.sen yaptırırsan görülüyormuş dr.öyle dedi.

bu konuda emin değilim senin dediğin gibi cinsel ilişkiyi yasaklarsa o zaman beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…