Günaydın çhem çıtır hem güzel hem hamile hem bakımlı hem en en anneler
Geçmişi birazcık deştim canım sıkıldı ( cenaesi olan arkadaşlarımıza sabır diliyorum) herkesin bir yerleri ağrıyor
ben bugün 3 lü tarama sonucumu telefonda öğrendim.
sonuçlar gayet iyiymiş, iyi haberi sizle paylaşayım dedim. Daha eşime bile söylemedim. İstanbul'a geldiğimden beri küsüz kendileriyle
Eveettttttt
Antalya'dayız şekerim,olsun o kadar ayrıcalık
Damlaaaa hadi artık karşılaşalım bebeğim ya
Geçmişi birazcık deştim canım sıkıldı ( cenaesi olan arkadaşlarımıza sabır diliyorum) herkesin bir yerleri ağrıyor
sonuçlar gayet iyiymiş, iyi haberi sizle paylaşayım dedim. Daha eşime bile söylemedim. İstanbul'a geldiğimden beri küsüz kendileriyle
aynen canım herşeyi dört dörtlük olsun istiyoruz ama öyle olabilmesi için biraz parayı dikkatli kullanmamız gerekecek,bir kapı süsü 50 tl olmuş ya düşünün:)
Havası suyu güzel memleketten dünyalar güzeli bi kız çıkacak eminim..
o yüzden kızına talibiz
Çok sevindim canım, inşallah herşey böyle sorunsuz devam eder gider doguma kadar.
A ben seni neden İstanbuldasın diye düşündüm ki, size geldiyse bie de yakında gelir heralde bu yaz denen şey yahu :) gelsin artık çok bunaldım. ama aksi gibi bu hafta oldugu gibi yagmurluymus.
Havası suyu güzel memleketten dünyalar güzeli bi kız çıkacak eminim..
o yüzden kızına talibiz
canıııımmmmçok özleştik yahuuu karşılaşamıyoruz bi türlü geçmişi okuyodum faceden kızlar yazdı Esra seni bekliyo diye bıraktım geçmişi geldim..Nasılsın canım,Durucum nasıl?
hepinize günaydın bu arada kızlar:)
canıııımmmmçok özleştik yahuuu karşılaşamıyoruz bi türlü geçmişi okuyodum faceden kızlar yazdı Esra seni bekliyo diye bıraktım geçmişi geldim..Nasılsın canım,Durucum nasıl?
hepinize günaydın bu arada kızlar:)
aşkolsun balıkesir in kızlarına da güzel derler hıh!
Günaydın tatlım, nasılsın?
esra beni yanına al...karın tokluğuna çalışırım yeterki sıcak olsun...
aman al bir halka kendin yap kapı süsünü :) emin önünde kaynıyor bence bebek şekerleri süs eşyalarını gidip eminnünden alın istanbuldaki arkadaşlar yazık günah kesenize kapı süsü çiçekçilerde 80 tl den başlıyor üstünde 10 tl lik bir bebek ve tül var sadece
Balıkesirin kızları güzel olabilir ama çok fena oluyorlar :))) doğuştan akrep olarak doğuyor hepsi :)))) havasımı suyumu bilemem ama bir tane bile normal arkadaşım olmadı yahu :))))
insan balıkesir gibi avuç içi bir yerde yaşayınca mecbur hazır alıcam cnaım burda yok ki öyle süs eşyası satan yer bebek dükkanı bile sayılı:) millet bursaya izmire gidiyor
Damlacımmmm
Off evet şu kurs yüzünden dengem alt üstü oldu
Taa doktor kontrolünden beri karşılaşamıyoruz.
İkimiz de çok iyiyiz canım,Durucuk kocaman olmuş teyzesi
Yarın da ayrıntılı ultrasonumuz var.
Sen nasılsın,minik kaptanımız nasıl?
Kontrol güzel geçmiş,çok sevindim
Balıkesirin kızları güzel olabilir ama çok fena oluyorlar :))) doğuştan akrep olarak doğuyor hepsi :)))) havasımı suyumu bilemem ama bir tane bile normal arkadaşım olmadı yahu :))))
iyiyiz canım kahvaltımızı yaptık birazdan temizlik yapıcaz oğlumla ama hava yine kapalı içim sıkılıyo bu havalarda Güzel İzmirim nasıl, sen nasılsın?
Canım ben şu yüzmek için kullanılan sosis süngerler var ya,onlardan alıp yapacağım kapı süsünü.
Aklında bulunsun,çok kolay oluyor..
Ne zaman biticek kursun özlüyoruz biz sizi
ne güzel yarın ayrıntılıya giricen fotosunu da çektir ekle görelim güzel kızımızı
benim haftaya salı son 1 hafta geçmez şimdi..
Oğluşum iyi maşallah dün gece tam formundaydı şekilden şekle girdi içerdeherşey yolunda çok şükür
şşşş aloooo Akrebim yarı İzmirliyim hooyyytt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?