Eşim ve ben ikimizde Trabzonluyuz.İstanbul da yaşıyorum.29 yaşındayım.Mali müşavirim.İlk bebeğimiz olacak inşallahhhh.17.haftadayız.Bu hafta 4 lü test yaptıracağız.Diğer testlerimiz normal ve güzel çıkmıştı.Bakırköy de özel bir muayenehaneye gidiyorum.Doğum şeklime karar veremedim acayip tırstığım bir konu :) Bebişime ufak ufak birşeyler almaya başladım.Kendime hiç bir şey almadım çünkü 1.6 kilo almışım en baştan beri...
Ay çok mu anlattım
Eşim ve ben ikimizde Trabzonluyuz.İstanbul da yaşıyorum.29 yaşındayım.Mali müşavirim.İlk bebeğimiz olacak inşallahhhh.17.haftadayız.Bu hafta 4 lü test yaptıracağız.Diğer testlerimiz normal ve güzel çıkmıştı.Bakırköy de özel bir muayenehaneye gidiyorum.Doğum şeklime karar veremedim acayip tırstığım bir konu :) Bebişime ufak ufak birşeyler almaya başladım.Kendime hiç bir şey almadım çünkü 1.6 kilo almışım en baştan beri...
Ay çok mu anlattım
aylardan sonra ilk defa midem bulanıyor. napsam ki ne?
aylardan sonra ilk defa midem bulanıyor. napsam ki ne?
bi hemşerimi daha buldumbende trabzonluyum....bayada formdasın yani...
açlıktandır, bişiiler yee
zamanında lavaboya yetişte ne yaparsan yap..
ben bugün yetişemedim. yarım saat temizlik yaptım... kızımın peynirleri , kan hapı filan gitti hep..
Formda? :)))) Yok yok ben yakında kiloları alıp yuvarlanmaya başlarım hiçççç merak etmeyin...
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo
uyyy ha uşak haaa
biz koyu lazlardanız mohtilerden laz uşağı olacak benim yavruşum...
kızlar çoğunluk mu?? erkekler çoğunluktaydı demekki oğluşlara daha fazla kız düşecek gerçi bizim kızımız belli
Ay çok mu anlattım
Babası sabahları arabada kemençe dinletiyor alışsınmışşşş.Kaynanam yağlı kuymakları dayamaya başladı bana...Hepsi neysede nüfus cüzdanında Trabzon yazacak ya daha ne isteriz :)))
Bu arada ben Tonya eşim Dernekpazarlı...siz?
Babası sabahları arabada kemençe dinletiyor alışsınmışşşş.Kaynanam yağlı kuymakları dayamaya başladı bana...Hepsi neysede nüfus cüzdanında Trabzon yazacak ya daha ne isteriz :)))
Bu arada ben Tonya eşim Dernekpazarlı...siz?
bizde tulum dinletiyoruz cnm artvin arhaviliyiz....
hımmm çok yemeye kuymakları....unutma tansiyon:))))
anam benim çocuğumunkinde bursa yazacak....
ben trabzonun merkezindenim hatta atatürk köşkünü bilirmisin oralardan işte:)))
hımmm çok yemeye kuymakları....unutma tansiyon:))))
anam benim çocuğumunkinde bursa yazacak....
ben trabzonun merkezindenim hatta atatürk köşkünü bilirmisin oralardan işte:)))
herkese tünaydın kızlaaarrr biz çok mutluyuz babamız geliyooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?