2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana cevap...bugün komşum geldi karnını seviyim dedi sonra karnımdan kocamn eliyle makas aldı((canım biraz acıdı şimdide acıyo psikolojikmi bilmem ya bebeğime bişey olmuşmudur....

yok bitanemmmm ya bişey olmamıştır hanidarbe falan almış olsan tamam derdim de sevmiş komşucun senii

kızlar bişey sorcam ya,detaylıya girenler hep cd falan almışlar,ben haftaya gircemde bugün sordum,cd vermiyolarmış,en fazla bir iki fotoğraf alabilirsiniz dediler,niye yaa,nası heveslenmiştim...:2:

kızlar bişey sorcam ya,detaylıya girenler hep cd falan almışlar,ben haftaya gircemde bugün sordum,cd vermiyolarmış,en fazla bir iki fotoğraf alabilirsiniz dediler,niye yaa,nası heveslenmiştim...:2:

acaba dışardan kamera ile çeksek doktor kızarmıki,sormayada çekindim...

canım, bazı özel hastaneler vermiyor bildiğim kadarıyla ama kameraya çekmek iyi bir fikir. Ayrıca aklına geleni çekinmeden sormalısın, kızarsada kızsınlar...

ya iyi yere gitsen veriorlar esasında sanırım buda parayla ölçülü ama kamerayla git yaaa artık doğumlar kameraya çekilior onamı bişi dicekler haa baktın rahatsız ldu şansına küsersin ama sen mutlaka kamera ile git

galiba ebrucum...temkinli davranıyor malum 2 bebek kaybettik
melosum lutfen uzulme ya benımde tanıdıgm kadryla esın oyle bıır degıl wardr dusundugu bıseyy
mariah carey bebk odasına tam 125 bin tl harcamış..
ulan bi bebek odası takımına 950 tl ye kıyamıyorum bende
anammmmmmmmmmm mıllet nasıl kazanıyo paraları be
nıce yıllara canımmm ne guzel bı kutlama olmus
canımmm hayırlı olsunn cok guzell
ağlamam işe yaramaz sessizliğim içine oturacak
en guzel taktık budur tatlım
büyümüş teyzesi yaa çok büyümüş maaşallah kızımmaa inanamıyorum baktıkçaahepsine maaşallaahhhh
canımm nekadr net masaalhh bende ıstıyom bole resımmm

melısım kamerayla bızmı cekcez yanı:44:

şekerim ben çok beğendim bende bole bişey baktım 1.900 tl dedi.bende acaba benim mobilyacıya mı yaptırsam...peki bunun fiyatı neymiş...

oy oy maşallah oğluna yerim ben onu
cess canım senin yazını okuyunca fırlayıp doktora gidesim geldi.maşallah egemenimize

canım geçmiş olsun aşını vurulmuşsun darısı bizeherşeyin yolunda olmasına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…