2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ve bizden de günaydınlar,iyi pazarlarrr
Yağmurlu bir sabahta babamızı işe gönderdikten sonra yatağa geri dönmek istemedik ama buraya geldik.
ama şimdi annemlere gitme düşüncesi bana da sıcak gelmiyor değil

Kızım için yapacağım bebek şekerlerinin malzemelerine karar verdim şimdi kızlar.
Yarın siparişini vereceğim.
Bakın bakalım beğenecek misiniz:

Bu kurdelamız:

Bu şeker üzerine yapıştıracağımız süsümüz:

Bunlar da renkli nazar boncuklarımız:

En alttaki resim de tülümüz.
Bunların dışında bir de arkalarına tapıştırılacak olan küçük mıknatısları var.
Ben 50 tane yapacağım.
Hepsinin bana toplam maliyeti: 35 tl falan oluyor

Eklentiler

• $tül.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
günaydın esracım

şekerler çok güzel, bunlar doğum için mi yoksa doğum sonrası mevlüd için mi

günaydın esracım

şekerler çok güzel, bunlar doğum için mi yoksa doğum sonrası mevlüd için mi

Günaydın canım,inşallah yapılmış halini de paylaşırım
Ben doğum için yapıyorum bunları,hastaneye götürmem de sonra eve gelenler için..
Mevlüt için de mi gerekli,hiç bilmiyordum:26:

günaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!

günaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!

Günaydın pembiş,burda da sabah yağmur vardı ama şimdi güneşliii
Doğumm günüünnnn kutluu olsuunnnnnnnn

Günaydın pembiş,burda da sabah yağmur vardı ama şimdi güneşliii
Doğumm günüünnnn kutluu olsuunnnnnnnn

teşekkür edrrim şekerrrcimmmmm...,
burasıda esiyo birazcık ama dünde böyleydi, güneş varken hava yaz, akşam buz gibi oluyooo...
çöl iklimine döndük vallahi...

Günaydın canım,inşallah yapılmış halini de paylaşırım
Ben doğum için yapıyorum bunları,hastaneye götürmem de sonra eve gelenler için..
Mevlüt için de mi gerekli,hiç bilmiyordum:26:
bak bende doğum için olanını bilmiyordum

günaydın yawrular......
günaydın pembe, evet hava çok güzel izmirde, doğum günü hediyesi saba bu güzel pazar.. bizde daha sonra çıkacğız, kaçırmamak lazım

günaydın pembe, evet hava çok güzel izmirde, doğum günü hediyesi saba bu güzel pazar.. bizde daha sonra çıkacğız, kaçırmamak lazım

ewet canım kaçırmamak lazım ama kociş horluyo daha... dün fazla kaçırdık sohbeti muhabbeti, arkadaşımızın kızı 1 yaşına girdi, sabaha kadar beraberdik nerdeyse... kalkamadı daha benimki...
biz oğluşumla ayaktayız vallahi...

kızlar bunları hastanede hemşirelere falanda dağıtıyorlarmış... gerek vatr mı hakikaten yaaa...
doğuma ailem gelecek ilk gün çok arkadaş çevresi gelmez herhalde ki dağıtayım orda ben...
bilemedim kii

teşekkür edrrim şekerrrcimmmmm...,
burasıda esiyo birazcık ama dünde böyleydi, güneş varken hava yaz, akşam buz gibi oluyooo...
çöl iklimine döndük vallahi...

Artık ne kadar soğuk olursa olsun baharı hissediyoruz ya,bu bile yeter

Yeni yeni şeyler öğreniyoruz

gece telefonda kocamla 2.30a kadar konuştuk. 7de uyandım geri yattım 9da yine uyandım. güya pazar ve ben 12ye kadar uyucaktım ama nerdeeeee

gece telefonda kocamla 2.30a kadar konuştuk. 7de uyandım geri yattım 9da yine uyandım. güya pazar ve ben 12ye kadar uyucaktım ama nerdeeeee

yok yok biz artık programlanıyoruz şekerim...bundan sonra zor uyku bize...
benim en sewdiğim şeydir uyku, eşim hayretler içinde. heleki sabah uykusu!

Son düzenleme:

Hastaneye ben de götürmeyeceğim.
Dediğin gibi aileler olur sadece,fazlalık yapmaya gerek yok,zaten bir sürü malzeme olacak.
Daha sonra eve gelir herkes,evde verilir gelenlere..

esra hastaneden eve döndüğünde gelenlere dağıtacakmış, sende öyle yap. ben mevlütte dağıtacağım

yok yok biz artık programlanıyoruz şekeriz...bundan sonra zor uyku bize...
benim en sewdiğim şeydir uyku, eşim hayretler içinde. heleki sabah uykusu!
doğrusun valla, iş yerinde ölüyorum azıcık uyuyayım diye, bak bugün tatil, pat hemen uyandık. olmuyor böle, doğum öncesi uyuyabildiğiniz kadar uyuyun diyor doğuranlar ama nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…