günaydın esracım
şekerler çok güzel, bunlar doğum için mi yoksa doğum sonrası mevlüd için mi
günaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!
Günaydın pembiş,burda da sabah yağmur vardı ama şimdi güneşliii
Doğumm günüünnnn kutluu olsuunnnnnnnn
bak bende doğum için olanını bilmiyordumGünaydın canım,inşallah yapılmış halini de paylaşırım
Ben doğum için yapıyorum bunları,hastaneye götürmem de sonra eve gelenler için..
Mevlüt için de mi gerekli,hiç bilmiyordum:26:
günaydın pembe, evet hava çok güzel izmirde, doğum günü hediyesi saba bu güzel pazar.. bizde daha sonra çıkacğız, kaçırmamak lazımgünaydın yawrular......
izmir güneşli hava çok güzel...hem bugün oğlumla geçirdiğim ilk doğumgünüm benim!!!!
babamız uyansında hemen çıkalım dışarı!!!!
bak bende doğum için olanını bilmiyordum
günaydın pembe, evet hava çok güzel izmirde, doğum günü hediyesi saba bu güzel pazar.. bizde daha sonra çıkacğız, kaçırmamak lazım
teşekkür edrrim şekerrrcimmmmm...,
burasıda esiyo birazcık ama dünde böyleydi, güneş varken hava yaz, akşam buz gibi oluyooo...
çöl iklimine döndük vallahi...
bak bende doğum için olanını bilmiyordum
günaydın pembe, evet hava çok güzel izmirde, doğum günü hediyesi saba bu güzel pazar.. bizde daha sonra çıkacğız, kaçırmamak lazım
gece telefonda kocamla 2.30a kadar konuştuk. 7de uyandım geri yattım 9da yine uyandım. güya pazar ve ben 12ye kadar uyucaktım ama nerdeeeeeewet canım kaçırmamak lazım ama kociş horluyo daha... dün fazla kaçırdık sohbeti muhabbeti, arkadaşımızın kızı 1 yaşına girdi, sabaha kadar beraberdik nerdeyse... kalkamadı daha benimki...
biz oğluşumla ayaktayız vallahi...
gece telefonda kocamla 2.30a kadar konuştuk. 7de uyandım geri yattım 9da yine uyandım. güya pazar ve ben 12ye kadar uyucaktım ama nerdeeeee
kızlar bunları hastanede hemşirelere falanda dağıtıyorlarmış... gerek vatr mı hakikaten yaaa...
doğuma ailem gelecek ilk gün çok arkadaş çevresi gelmez herhalde ki dağıtayım orda ben...
bilemedim kii
kızlar bunları hastanede hemşirelere falanda dağıtıyorlarmış... gerek vatr mı hakikaten yaaa...
doğuma ailem gelecek ilk gün çok arkadaş çevresi gelmez herhalde ki dağıtayım orda ben...
bilemedim kii
esra hastaneden eve döndüğünde gelenlere dağıtacakmış, sende öyle yap. ben mevlütte dağıtacağım
doğrusun valla, iş yerinde ölüyorum azıcık uyuyayım diye, bak bugün tatil, pat hemen uyandık. olmuyor böle, doğum öncesi uyuyabildiğiniz kadar uyuyun diyor doğuranlar ama nerdeeeeeyok yok biz artık programlanıyoruz şekeriz...bundan sonra zor uyku bize...
benim en sewdiğim şeydir uyku, eşim hayretler içinde. heleki sabah uykusu!
Mevlüt konusunda hiç bilgim yok:26:
Neler yapılıyor ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?