2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

içtim canım ilacımı
maşallah miniğine yatmaya devam et canım herşey bebiş için
yenı resmım nasıl kızlarrrr
çook güzel
özgeee geldınmı cnm nasıl oldunnn
geldim canımmmmm
bekliyoruz canım yapta gel hemen.bizde seni seviyoruzz

ben şu malum buzdolabı reklamındaki sebze çorbası sevmeyen çocuğa bakıyorum sürekli. o çıkınca deli oluyorum. ay bu kadar tatlı olursa ben onu sevmekten uyutmam zombi gibi dolaşır çocuk evde diyorum.

yani Allah bilir kime benzeyceğini ama tabi öncelikle beden, akıl ve ruh sağlığı yerinde olsun,şansı,bahtı güzel olsun ama ben merakla bekliyorum yalan yok..hatta bir,iki kez rüyamda da gördüm ama bilinçaltı ama apdala malum olması bilemem daha bekliycez mecburen en son ultrasonda dr.yüzünü gösterirken eşime iyice bak bakalım kime benziyo dedim ama kocişim ne anlarbir sonraki umudum 4 d ultarson orda inşallah benzetecek birini bulurumda merakım azalır belki

ben şu malum buzdolabı reklamındaki sebze çorbası sevmeyen çocuğa bakıyorum sürekli. o çıkınca deli oluyorum. ay bu kadar tatlı olursa ben onu sevmekten uyutmam zombi gibi dolaşır çocuk evde diyorum.

evet yaa ona bende bayılıyorum valla nasıl da ekşitiyo yüzünü sebze yiyince inşallah öyle tatlı bızdıklarımız olur

ÇAĞIN TOPRAK için 4000 e az kaldı....

elmacım randevusu saat kaçta...süpriz olsun..ÇAĞIN TOPRAK sağlıklı biliyorum ama elmacım için neşe olsun.

ÇAĞIN TOPRAK için 4000 e az kaldı....

elmacım randevusu saat kaçta...süpriz olsun..ÇAĞIN TOPRAK sağlıklı biliyorum ama elmacım için neşe olsun.

17,30 da canım randevusuuu. ben de eminim ama moral olsun.

hımmm 17,30 a bişiy kalmamış hadi hayırlısı inşallah...allahım gülücüklere bogsun elmacımı bizleri

evet yaa ona bende bayılıyorum valla nasıl da ekşitiyo yüzünü sebze yiyince inşallah öyle tatlı bızdıklarımız olur

oğlan dayıya benzer tezinin tutturabilirsek kesin öyle olur eşim de bende açık tenliyiz açık renk saçlıyız gözler ela ama ikimizin de babasının gözleri masmavi işallah o genler çakışır diyorum. eşimde kargaya benzese de sen çok seversin dio. o belli belirsiz ve çirkin(burdaki çirkin deyimi tamamen eşime ait) ultrason fotosuna bile bakıp bakıp aşık oluyorum oğluma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…