aynen öyle oldu canım sazan gibi atladım zaten hamilelikten beri hafızamda balık hafıası gibi oldubenzetme doğru yani
içtim canım ilacımıayyy canım ne guzel rahatlattın sen yaaa walla doguma yakın sık konusalım senınle
haklısın canımmm inş hersey yolunda gıderde hayrlısylaaa
ooooo hamarat kız senı ya masallh ben sadece yemegımı yaptım mutfagı topladım sımdı ewe gırısecegım tabı buradan kopabılırsemm
canımmmm gecmıs olsun yaaa neden oldukı hemen yede ıc ılacını sıfa olsun inşşş
nasılsın hamarattt
maşallah miniğine yatmaya devam et canım herşey bebiş içinslam hanımlar.biraz önce doktordan geldim.hala yatmam gerkiyormuş ama bebğim iyiymiş. çok şükür.2 hafta sonra renkli organlarına bakılacak ultrasaona giricem. bu arada bu aya kadar 3 kilo almışım.aşırı kiloluydum aslında az almam iyi olacak.önemli olan bebeğin alması inş. böyle devam eder.bu arada doğum ağustos ayına yanı ağustos annesi olucam.sezeryan olduğu için bekletmicekmiş.
bebeğim 344 gram olmuş.büyümüşüz teyzeleri...
çook güzelyenı resmım nasıl kızlarrrr
geldim canımmmmmözgeee geldınmı cnm nasıl oldunnn
bekliyoruz canım yapta gel hemen.ben elım gıtımeye gıtmeye kapatıyorumm kızlarrr bı suru yapmam gereken ıs warrr ..sıze ıyı muhabbetlerrr dıyorum ama bırazdan dayanamayıp yıne gelebılrımmmmşeyyy bıdeeee ben sızıııı sewıyommmm ya ıyıkı gelmısım burayaaaaaa
bizdede ben sarışın mavi gözlüyüm eşim kumral kahve gözlü herkes inş. sana benzer diyo bakalım sağlıklı olsunda kızım benimmmbaşka bişey istemem. ama nedense kara çocukları görünce kafamı başka yere çeviriyorum hamilelikte kime dikkatli bakarsan bebek ona benzermiş bende hep sarı mavilere dik dik bakıyorum
Biz de seniiiii Kaaaaaraaaaanfiiiiiiiiiil.
Olur tabi ki de bilimsel olarak. ama kesinlik yok tabe. bizde de ben koyu kumralım eşimin saçları siyah ama ikimizin de babası sarışın oldugu icin sarışın olabilir yavrumuz. saglikli olsun da neresi ne renk olmus hic onemli degil :)
ben şu malum buzdolabı reklamındaki sebze çorbası sevmeyen çocuğa bakıyorum sürekli. o çıkınca deli oluyorum. ay bu kadar tatlı olursa ben onu sevmekten uyutmam zombi gibi dolaşır çocuk evde diyorum.
ÇAĞIN TOPRAK için 4000 e az kaldı....
elmacım randevusu saat kaçta...süpriz olsun..ÇAĞIN TOPRAK sağlıklı biliyorum ama elmacım için neşe olsun.
17:30 canım galibaÇAĞIN TOPRAK için 4000 e az kaldı....
elmacım randevusu saat kaçta...süpriz olsun..ÇAĞIN TOPRAK sağlıklı biliyorum ama elmacım için neşe olsun.
evet yaa ona bende bayılıyorum valla nasıl da ekşitiyo yüzünü sebze yiyinceinşallah öyle tatlı bızdıklarımız olur
hımmm 17,30 a bişiy kalmamış hadi hayırlısı inşallah...allahım gülücüklere bogsun elmacımı bizleri
elmacım randevu nezaman 4000 onun için olucak dimi
ÇAĞIN TOPRAK için 4000 e az kaldı....
17,30 da canım randevusuuu. ben de eminim ama moral olsun.
Kızlar iyiki varsınız.Biraz sonra çıkıcam eşim gelip alıcak beni dönüşte yazarım size
Kızlar iyiki varsınız.Biraz sonra çıkıcam eşim gelip alıcak beni dönüşte yazarım size
özge senin randevu nezmandı (ayrıntılı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?