2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı gunler kızlar nasılsınz..ben şifayı kaptım galıba yaa aksam kaynım bızdeydı gırıptı de bana gectı sanırım her yerım dokuluyoooo

ben badem yağı sürmeyi düşünüyorum yani bana o iyi geliyor

hayırlı gunler kızlar nasılsınz..ben şifayı kaptım galıba yaa aksam kaynım bızdeydı gırıptı de bana gectı sanırım her yerım dokuluyoooo
geçmiş olsun tatlım gelmeseydi ya size
Eki Görüntüle 186030 kızlar ters çekmişim idare edin bu da benim göbiş.hihi

ben de ne türlü baksam diye kafam bi oyana bi buyana döndü lennnnnn poposunu mu çekti diye düşündüm bir an
maşallah

arada ölee ilgisizmiş gibi gelebilir ama bence bize öle geliorr inan bugün sen böle düşüncen yarın ben öbürgün diğeri manyağız biz hormonlar manyak etti bizi

facede takılıosunnn ama orda görüncee dün laf etcektim artık bizi unuttun herhaldeee diyee de neyse geldinn temem affedildin

kızım bir de bizi düşün aylar geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz unuttuk o da nekiiiiiiii
hiç pilmiyrum

görenler görmeyenlere anlatsınlar

ilgi nasıl ilgi, onu bende unutmaya başladım sayılır..
o yoksa ilgide yok galiba

Kızlar gündüz vakti gündüz vakti neyden bahsediyorsunuz bakim
Çocukların ulaklarını kapayın duymasınlar

ben de ne türlü baksam diye kafam bi oyana bi buyana döndü lennnnnn poposunu mu çekti diye düşündüm bir an
maşallah
ayyy aslında hıcte aynı ortamda durmadım ama gectııı..sagol cnm
ayyy canım geçmiş olsun dinlen bol bol meyve ye de kendine gel

tamm canım sagolasın nasılsınn

maşallah canım çok tatlı görünüyor erkek göbişi gibi
saol canım.evet benim karnım böyle oluyo ilk velette de öyleydi.şimdi de öyle acayip bi göbek yani.

maşallah

telden çektim ne biliim böyle çıktı işte.ay popoya da çok güldüm haaa

saol canım.evet benim karnım böyle oluyo ilk velette de öyleydi.şimdi de öyle acayip bi göbek yani.

telden çektim ne biliim böyle çıktı işte.ay popoya da çok güldüm haaa

bi bak aynı popya benziyor....dicedim ne küçük diye...ama tersim döndü alıcı gözüyle baktım

yok bebem valla orada takılmıyom bakıp çıkıyorum sadece buraya da öyle bi okuyup çıkıyodum hemen.fırsat yoktu yane kız.

neyse ben şimdi kızı okuldan alıp geleyim okey..öptüm.kaçmayın bi yere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…