Bebe yağını duşta kullanıyorum canım her zaman.
Ama işte norma günlerde bir şey kullanmıyordum diye içim içimi yiyordu.
Malum diğer kremler çokkk fazlaa
Vazelin hem çok ucuz,hem de etkili gibi ya bakalım
hayırlı gunler kızlar nasılsınz..ben şifayı kaptım galıba yaa aksam kaynım bızdeydı gırıptı de bana gectı sanırım her yerım dokuluyoooo
açılmıyor bende
gülaayyy 15 dk olmadan hemen sillll yoksa silemezsinn çabukkkkk
Eki Görüntüle 186030 kızlar ters çekmişim idare edin bu da benim göbiş.hihi
geçmiş olsun tatlım gelmeseydi ya sizehayırlı gunler kızlar nasılsınz..ben şifayı kaptım galıba yaa aksam kaynım bızdeydı gırıptı de bana gectı sanırım her yerım dokuluyoooo
arada ölee ilgisizmiş gibi gelebilir ama bence bize öle geliorr inan bugün sen böle düşüncen yarın ben öbürgün diğeri manyağız biz hormonlar manyak etti biziah beeeeee canım, sonrada diyosun ki mıncık mıncık sevme ...
kızıııııııım şimdi yanımda olsan mıncık mıncık ederim seni...
bu aralar kocişim pek ilgilenmiyo benle ama olsun ben yinede çok seviyorum onu...
Doğru diyorsunuz kızlar hiç üzülecek bişeyim yok , eşim var .siz varsınız...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
selam kızlar :) nasılsınız bakem.bayadır sizden uzak kaldım arada bi baktım ama yazamadım.geçmişi okumak ne mümkün....
sanırım mide bulantıları geri dönmüş bazı arkadaşlarda.bende de öyle sabah öğürmelerim devam.daha da iğrençleşti hattabi de hiç şaşmıyo sabahın 7 siyle 8 arası bi karın ağrısıyla uyanıyorum ama herrrgün tuvalete çıkıyorum.alışkanlık oldu.sabah sabh hiç çekilmiyo.metobolizma çalışmaya devam yani.sonra daha klozetteyken ööğğöğööğöğğğ.öyle yani işte.iğrenç şeyler yazdım sanki dimi.
bu arada daha doktora gitmedim.merak ediyorum cücüğümü.ne yaptı ne etti diye.yarın hastanede sıra bulursam oraya gidicem bulamassam artık mecbur polikliniğe.belki bugün giderim oraya işim belli olmaz yani.dayanamassam.
öyle işte kızlar
yok yaaa bayadır pek ilgilenmiyo benle bozuluyorum, biraz söyleniyorum, artık ilgilenmiyosun benle diye ama düzelir inşaallah..
sanırım son doktordan sonra pek bişi olmadıonunla alakalı, neyse arada olur herhalde düzelir ne bilim.. :97::97::97:
kızım bir de bizi düşün aylar geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biz unuttuk o da nekiiiiiiii
hiç pilmiyrum
görenler görmeyenlere anlatsınlar
ilgi nasıl ilgi, onu bende unutmaya başladım sayılır..
o yoksa ilgide yok galiba
ayyy aslında hıcte aynı ortamda durmadım ama gectııı..sagol cnmgeçmiş olsun tatlım gelmeseydi ya size
ben de ne türlü baksam diye kafam bi oyana bi buyana döndü lennnnnn poposunu mu çekti diye düşündüm bir an
maşallah
ayyy canım geçmiş olsun dinlen bol bol meyve ye de kendine gel
Kızlar gündüz vakti gündüz vakti neyden bahsediyorsunuz bakim
Çocukların ulaklarını kapayın duymasınlar
saol canım.evet benim karnım böyle oluyo ilk velette de öyleydi.şimdi de öyle acayip bi göbek yani.maşallah canım çok tatlı görünüyor erkek göbişi gibi
geçmiş olsun tatlım gelmeseydi ya size
ben de ne türlü baksam diye kafam bi oyana bi buyana döndü lennnnnn poposunu mu çekti diye düşündüm bir an
maşallah
ayyy aslında hıcte aynı ortamda durmadım ama gectııı..sagol cnm
tamm canım sagolasın nasılsınn
saol canım.evet benim karnım böyle oluyo ilk velette de öyleydi.şimdi de öyle acayip bi göbek yani.
telden çektim ne biliim böyle çıktı işte.ay popoya da çok güldüm haaa
arada ölee ilgisizmiş gibi gelebilir ama bence bize öle geliorr inan bugün sen böle düşüncen yarın ben öbürgün diğeri manyağız biz hormonlar manyak etti bizi
facede takılıosunnn ama orda görüncee dün laf etcektim artık bizi unuttun herhaldeee diyee de neyse geldinn temem affedildin
ayyy aslında hıcte aynı ortamda durmadım ama gectııı..sagol cnm
tamm canım sagolasın nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?