Ay hadi maşallahhhh :) Gözün aydın
kızlarrrrrrr ikinciye yazıyorum ama beni de görün.bende eylülde doğum yapıcam kısmetse.ama ben bu tarz sıkıntılar yaşamıorum sadce biraz hareket edince yoruluorum o kadar...
kızlarrrrrrr ikinciye yazıyorum ama beni de görün.bende eylülde doğum yapıcam kısmetse.ama ben bu tarz sıkıntılar yaşamıorum sadce biraz hareket edince yoruluorum o kadar...
Kızlar Öğürme krizine girdiğimde vücudumu kontrol edemiorum vücudum en yüksek seste öğürmeyi çıkarmaya çalışıor çünkü mide boş ve kendini kasıor yıpratıor mesela dik duramıorum sağa sola çarpıorum tüm vücut kasılıor dün tuvalete koşarken sadece tükürük çıkartıorumda onu klozete çıkartmak istedim ama diorum ya dengemi sağlayamıorum vücudum kendini sağa sola atıor iki büklümken hızla lavabonun mermerine çarptım bnm lavabomun kenarları uzun sanki masanın ortasına lavabo konmuş gibi tamda karın hizamda okdr güçlü çarptımki
eşime dedim bu bebek yaşamıcak bu çarpmalara ve kasılmalara okadar korkuyorumki bugün dr a gidicem kontrol için inşallah bişi olmamıştır içimde çok büyük bir korku var
valla 8+1 2 ay önce aldığım pantolanum olmuyor önü açık dolaşıyorum bide 2 kilo vermiş halim bu
hazır meyve suları yasak bu dönem bize bende katı meyve sıkacağı derdine düştüm. ay nasıl pahalılar 200 lirdan başlıyor . dün bir marketin haftalık indirim bülteni elime geçti premier marka katı meyva sıkacağı 50 lira. gri siyah bide görüntüsüde çok şıktı. hemen aldım. memnunda kaldım. şok market bu arada. malum bebek doğuncada lazım olucak. bu alet
hazır meyve suları yasak bu dönem bize bende katı meyve sıkacağı derdine düştüm. ay nasıl pahalılar 200 lirdan başlıyor . dün bir marketin haftalık indirim bülteni elime geçti premier marka katı meyva sıkacağı 50 lira. gri siyah bide görüntüsüde çok şıktı. hemen aldım. memnunda kaldım. şok market bu arada. malum bebek doğuncada lazım olucak. bu alet
canım ben 6,5 haftalıkkken dr gıtmıstım karından konrt ılk goruntu olarak kalp atısını gorduk sonra sesı acıcam dedı dr sesını dınlettı dınledık sukur dedım hatta ultrasonda kalp atıslarınıda verdı bıze mınık mercımegımın sesını ılk o anda duyduk yanı teyzesı
Bende hiç mide bulantısı yok ara sıra kasığıma kramp giriyor gibi oluyor ve belim ağrıyor onun dışında bir şikayetim yok illa bulanması gerekiyor mu ki?
günaydın kızlar ve minoşlar
çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Bende de çok şikayet yok.
Çok sorun yaptım önce ama değişiyor kişiden kişiye işte.
Endişe etmemeliyiz..
Günaydın canım,nasılsın
çok iyiyim canım bugün.hafif mide bulantısı çok etkilemiyor.annesinin doğumgünün de fazla zorlamıyor anlaşılan.çok mutluyuz bugün
sen nasılsın canım?
Ben de iyiyim tatlım
Bugün doğum günün müüü
Canım benim doğum günün kutlu olsun
Nice nice mutlu seneler
çok iyiyim canım bugün.hafif mide bulantısı çok etkilemiyor.annesinin doğumgünün de fazla zorlamıyor anlaşılan.çok mutluyuz bugün
sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?