2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

memnunmusun peki???

Öncelikle netten çok araştırdım genel olarak beğenilen bir doktor.
Ayrıca ben daha evvel çok hastane ve doktor tecrübe ettim
bu açıdan baktığımda memnunum üstelik gece gündüz arayıp bilgi alabiliyorsun
gayet nazik biri kendisi

Ben İstanbulda yaşıyorum
Bahçelievler-Medicana Dr.Düzgün KORKMAZ
Muayene ücreti SSK 38,00 TL
Tahlillerim 180,00 TL
Şimdiye kadar ödediklerim bilgi vermişken tam olsun dedim

Bende İstanbuldayım ilk önce kolon hastanesine gitmiştim kan tahlili için ama hastaneyi hiç beğenmedim sonra medicanaya gelmeden ışıklarda Sevgim doğum merkezi var İnci Hanım var doktor çok eskiden beri doktorumdur ikinci muayeneye ona gittim iki hafta sonra gel demişti muayene ücreti biraz pahalı özel olduğu için sonra bir aile dostumuz bizi Ethica'ya yönlendirdi Geçen cuma Ali Paşa Oskay'a gittim bebeğin kalp atışlarının zayıf olduğunu söyledi bir hafta sonra tekrar gel herşeye hazırlıklı olman lazım falan dedi beni yerle bir etti sonrada benim ameleliyathanede işim var dedi beni odada bıraktı gitti. Şimdi başka doktor araştırıyorum cumartesi tekrar gidicem. Feminen Tıp Merkezi'nde Herman İşçi'yi tavsiye ettiler offf offf ne zor bu doktor işi bi rayına otursa hayırlısıyla.....

çok teşekkür ederim. ben de iyi bi doktor arıyorum bu nedenle bütün tavsiyeleri alıyorum

Kızlar doktorlarınız bebeklerinizin cinsiyeti ile ilgili ne dedi...
Ne zaman öğrenebileceğiniz hakkında
Benim doktorum 11-14 haftada % 75
14-16 haftada ise % 100 öğrenebileceğimi söyledi

ben dün gittigimde doktorum 11.haftaya randevu verdi o sırada eşim cinsiyetini ne zaman ögrenicez deyince geldiginizde büyük ihtimal söylerim dedi hadi hayırlısı bakalım

Bahçelievler-Bağcılar-Güneşli-Yenibosna-Z.Burnu v.b çevresindeki birçok hastahaneyi araştırdım ve eleye eleye en son bunda karar kıldım.Ben eğer bir kaybım olmaz dersen bu doktoru denemeni tavsiye edeceğim hatta buradan başka bir arkadaşım daha gidiyor ve oda memnun.
Ben 13 yıllık evli + 12 yaşında bir kızım var takdir edersinki kadın olduğum için çok hastane tecrübem oldu.

Allah bağışlasın canım ikincisini de bir avazda kucağına almayı nasip etsin. Tabiki en önemli şey tecrübe o yüzden burada birşeyler sorup paylaşmak istiyorum. :) Cumartesi şu Herman Bey'e de bir gideyim bakim eşim illede o diye tutturdu şirket doktorları tavsiye etmiş. Olmadı Hem eve yakın hem senin tecrübenden faydalanarak Medicana'ya tıpışşş tıpışşşş giderim :) Bu arada 38 TL Muayene ücreti SSK falanmı ne?

çok teşekkür ederim. ben de iyi bi doktor arıyorum bu nedenle bütün tavsiyeleri alıyorum

Rica ederim gerçekten çok zor bir süreç iyi bir doktor bulmak.Allah yardımcın olsun iyice araştır.

ben dün gittigimde doktorum 11.haftaya randevu verdi o sırada eşim cinsiyetini ne zaman ögrenicez deyince geldiginizde büyük ihtimal söylerim dedi hadi hayırlısı bakalım

Ayyyy ne güzel hadi hayırlısı.Ohhhh gelsin cinsiyetler...

Ben de gittiğimde 11.haftada olacağız.
Acaba bize de söyler mi:26:

Büyük bir ihtimal söyler,hayırlısı olsun kızlar.

Kızlar doktorlarınız bebeklerinizin cinsiyeti ile ilgili ne dedi...
Ne zaman öğrenebileceğiniz hakkında
Benim doktorum 11-14 haftada % 75
14-16 haftada ise % 100 öğrenebileceğimi söyledi

Kızlar,
Ağustos 2011 annelerine bakıyorum da, 12. haftadan itibaren öğrenmeye başlamışlar. Bebeğin konumuna bağlıymış, bizden de müjdeler gelmeye başlar artık:)

Evet canım ben ssk lıyım muayene ücreti 38,00 tl ödedim.
Tahlillerim ise 180,00 tl tuttu 2.li testi ise henüz sormadım fiyatı nedir bilemiyorum.
Doğum ücreti 1.000 tl normal doğum ve 1.800-2.000 arası sezeryan diye bilgi aldım

Kızlar,
Ağustos 2011 annelerine bakıyorum da, 12. haftadan itibaren öğrenmeye başlamışlar. Bebeğin konumuna bağlıymış, bizden de müjdeler gelmeye başlar artık:)

Benim bu kez umudum yok.
Bir sonraki ay diye düşünüyorum ve heveslenmiyorum.
Ama öğrenirsem de süper olur yani:78:

Kızlar,

ayy bende dün akşam okudum öğreniyorlar ne güzel.Darısı başımıza artık herhalde önümüzdeki hafta bizde açıklarız.İlk kim gidicek acaba? bu hafta ikili test için gidicek var mı? Benim 14 şubatta randevum en güzel 14 şubatımız olucak inşallahh

Bize de doktor önce 14 şubat dedi.
Sonra 17 ya da 18'de gelin tam 1 ay olsun dedi.
Öyle yapacağız artık..

Bize de doktor önce 14 şubat dedi.
Sonra 17 ya da 18'de gelin tam 1 ay olsun dedi.
Öyle yapacağız artık..

İlk haberler sizlerden gelicek demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…