bende tanıtayım kendimi. adım deniz. adana da yaşıyorum. 27 yaşındayım. radyoda spikerlik yapıyorum. yarım gün çalışıyorum . sabah müzik dinleyen bebkler zeki oluyor diye bi yazı okumuştum burda bi arkadaş paylaşmıştı. çok güldüm onaa. benimki ooo hep müzik dinliyor
Anladım, Allah kolaylık versin, daha cok icmimari anladigim kadariyla şirketin temeli.
ooo çok eğlenceli....ne güzel...
zevk alınacak bir meslek...
ben hep eğlenceli meslekler istemişimdir.olmadı olmadı ne zaman olacak diye bekliyorum
bakalım planlarım var ne zaman faaliyete geçer bilmem.
bende tanıtayım kendimi. adım deniz. adana da yaşıyorum. 27 yaşındayım. radyoda spikerlik yapıyorum. yarım gün çalışıyorum . sabah müzik dinleyen bebkler zeki oluyor diye bi yazı okumuştum burda bi arkadaş paylaşmıştı. çok güldüm onaa. benimki ooo hep müzik dinliyor
Değişik bir işin varmış, Allah başarılar versin. Seninki pek zeki olacak desene.
eğlenceli ama streslide. saniyelerle savaşıyoruz. sürekli şarkı seçip duruyorum ama zamn çok çabuk geçiyor. üstelik çokda rahatım. mesela bebeğimi 3-4 aydan sonra yanımda getirebilirimde. hem çalışıp hemde bebğime bakabilirim burda.
amin canım
evet iç mimari.bebeğimin odasıyla ilgili güzel planlarım var....
Ben de Adanalıyım aslen ama Antalyada yaşıyorum:)
Yerel bir radyoda mısın ?[/QUOTE
evet yerel bir radyo. adı radyo güney. ne güzel hemşeri çıktık. adananın neresindensiniz
benim bebeğin ıngaaa sı bile ahenkli olcak belki uzun hava çeker belkide hadi anne kopalım dey,p basar feryadı
eğlenceli ama streslide. saniyelerle savaşıyoruz. sürekli şarkı seçip duruyorum ama zamn çok çabuk geçiyor. üstelik çokda rahatım. mesela bebeğimi 3-4 aydan sonra yanımda getirebilirimde. hem çalışıp hemde bebğime bakabilirim burda.
Seni internetten dinleyebilirsek bir gün bizlere şarkı hediye edersinnn
Harika:)
Bizlerle de paylaşırsın belki planlarını
eşimle zeynep ismini çok severdik...kızımız olursa koyarız dedik.şimdi fikrimiz değişti.
eşim asya diyor....
erkek olursa daha henüz düşünmedik ama ben hakan ismini çok severim .çok asil geliyor
bir de eşimin türkçe karekterli isim koymaya hiç niyeti yok.çocuk ilerde bilgisayar ortamında zorluk yaşamasın diyor.
bakalım hayırlısı
ne güzel....
benim patronum da burda bir oda yapalım diyor doğurur buraya gelirsin diyor.
ben de tabi tabiiiiii
eşin çok haklı ona bizde dikkat ediyorz birde şöle bir durum var ben yasini istiorum ama benim eşimin adı yasin ve esmer işi nedeniyle çok sık yurt dışına çıkıyor ama almanya amerika ve japonyaya ne zmn gitse sorun yaşatıyorlar eşime mutlaka bir odada bekeltiorlar hep zor luk çekior
direk terörist muamelesi yapıyor ve bnm eşim yönetici iyi bir mevkide yabancı dili çok iyi eğitimi çok iyi biri ama isim din ve esmerlik olayı bitirior ne kadar acıklı dimi
eşin çok haklı ona bizde dikkat ediyorz birde şöle bir durum var ben yasini istiorum ama benim eşimin adı yasin ve esmer işi nedeniyle çok sık yurt dışına çıkıyor ama almanya amerika ve japonyaya ne zmn gitse sorun yaşatıyorlar eşime mutlaka bir odada bekeltiorlar hep zor luk çekior
direk terörist muamelesi yapıyor ve bnm eşim yönetici iyi bir mevkide yabancı dili çok iyi eğitimi çok iyi biri ama isim din ve esmerlik olayı bitirior ne kadar acıklı dimi
Ben de Adanalıyım aslen ama Antalyada yaşıyorum:)
Yerel bir radyoda mısın ?[/QUOTE
evet yerel bir radyo. adı radyo güney. ne güzel hemşeri çıktık. adananın neresindensiniz
Merkez ama ben ilkokula burda başladım.
Şimdi Adana'ya gitsem kaybolurum:78:
Merkez ama ben ilkokula burda başladım.
Şimdi Adana'ya gitsem kaybolurum:78:
adana da merkez diye bi yerleşim alanaı kalmadı. çook eski olsa gerek. burda mezkezde olanlar çoktan yukarılara taşındı. turgut özal, 100 yıl. süleyman demirel bulvarına falan. merkezde. iş yerleri mağazlar var. barajyolunda oturuyorum bende
aklım çok kalıcak işe her geldiğimde. kayınvalideme bırakalım diyoruz ama yok yani rahat edemem. burda yanımda olsun. hem onuda çekirdekten yetiştireyim benden devralır bu mesleği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?