Kivicim şimdi tüm bu olasılıkları bir araya getirip bi tahminde bulunacaksın di mi? :)) Sanırım sen daha sonra katılmıştın aramıza, o yüzden bu muhabbetlere yetişememişsin. Merak ediyorsan ve eğlence olsun diye bakıyorsan yüzük yöntemi, rus takvimi, çin takvimi, kesedeki konum, kesenin şekli ve biyoritm gibi yöntemler var. Kese yuvarlaksa kız, fasulye gibiyse erkek. Kesede bebek sağda görünüyorsa kız, soldaysa erkek. Yüzük nasıldı hatırlayamadım, ileri geri ve dönme hareketleri vardı, ama hangisi hangisiydi unuttum. Bi de rüyalarda gördüğün şeylere göre de tahmin ediyolar.
Bunlar eğlenceli oluyo ama kaptırmayasın kendini:)))
yok yok kaptırmam , tamamen eylence amaçlı yapıyoruz, sonuçta can taşıyoruz,
ama kese konusunda bir yanlışlık var sanırım, kadınlar klübünün geçmiş yzaılarını takip ederdim, kese sağda ise erkek, solda ise kız biliyorum ben. kendimi kaptırmadan eyleniyorum, devam edelim....
Erkekkkkkkk:)
Erkekkkkkkk:)
bence kızzzz....
yaa heep banaa erkek diolarr yaw ama kıs olsaaa :))olmas mııı:))
ben yumurtlama gününde yumurtlama testi ile belirleyip hamile kaldım, ayrıca klomen kullandım ve bebişim sağa doğru.
bu durumda bende erkek diyebilirmiyim acaba, tabi tahmini...
nasip,hayırlısı olur inşallah.
buda birinci bölüm kızlar çok güzel Yaşama Yolculuk (anne karnındaki bebekler) 1/2 | Hastalık & Tedavi & Sağlık Videoları
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
Kızlar önerdiğiniz sayfada hoş bir çizelge var, bebeği gösteriyor ama hangi linki kopyalayacağımı bilemedim. Hata veriyor. Deneyip de yapabilen var mı?
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=BB&year=2011&month=9&day=10&babycount=1"%20type="application/x-shockwave-flash"%20wmode="transparent"%20width="120"%20height="180"></embed> bunu kopyalayıp bi açın bakın, böyle bişey yapıyo...
hanımlar alakasız birşey soracağım ama, siz yeni gelen mesajları nasıl görüyorsunuz, yoksa benim gibi arada bir F5 tuşuna basıp yenile mi diyorsunuz?:26:
evet ben F5 tuşuyla sürekli yeniliyorum
hanımlar alakasız birşey soracağım ama, siz yeni gelen mesajları nasıl görüyorsunuz, yoksa benim gibi arada bir F5 tuşuna basıp yenile mi diyorsunuz?:26:
bende sürekli yeniliyorum kivim!! bu arada nickin çok fena evde kivi yok canım çekti(
Bu arada Esrantcım dün akşam tişörtler geldi:)))) Çok güzeller, penyesi de kaliteli. Ben normalde M giyiyorum, L aldım çünkü bazen omuzlar dar gelebiliyor. Ona rağmen sanki yine de azıcık dar omuzlar.
Ve eşim de beğendi:))
Kızlar beni eklememişsiniz listeyeBeni de ekler misiniz? Bilgilerim Yaş: 26 Kilo:54 SAT: 11 Aralık tahmini cinsiyet: kız
esrantcım
bende kalp atışlarını dinledim allahın izni ile bide benimde içimden ERKEK geçiyor bakalım neyimiz olacak.
ayyy kıyamammmm tühhh, ayyy nasıl değiştirilirki buuu...(((üzüldüm gerçekten yaa..
slm cumartesi günü kontrolum vardı malesef bebeğimin kalbi durmuş bir gün önce hemen opr.ile aldılar sebep yok biz yolumuzu bitirdik şükür ederek üzüntümüm tarifi yok tabi(( rabbım sizlere önce sağlıklı gebelik sonrasında bir avazda doğum nasip etsin sağlıklı anne ve babasına hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?