günaydın hanımlar. bugün vakit geçmez artık bana 15:30 da randevumuz var. bakalım 3 haftada benim bebiş neler yapmış. bugün babamızda bize eşlik edicek. yoğun çalıştığından gelemiyordu.aslında onun derdi acaba bi yerlerde pipi görürmüyümdaha 8 haftalık ne pipisi diyorum yoook benim oğlum gösterir diyo
günaydın hanımlar. bugün vakit geçmez artık bana 15:30 da randevumuz var. bakalım 3 haftada benim bebiş neler yapmış. bugün babamızda bize eşlik edicek. yoğun çalıştığından gelemiyordu.aslında onun derdi acaba bi yerlerde pipi görürmüyümdaha 8 haftalık ne pipisi diyorum yoook benim oğlum gösterir diyo
günaydın kızlar.....
:92::92:
kızlar ben bugün biraz keyifsizim.mide bulantılarım var.....
uykum var....heryer kar ve ben evde olmak istiyorum..
akşam ilk iğnemi yaptık...ben yapamadım kardeşim yaptı..acımıyormuş gerçekten
her şeyin hayırlısı olsun....
Biraz kuru biseyler atistir bakalım canım kuru ekmek ya da kraker gibi, midenin suyunu alırsa rahatlatabilir belki. İzin alabilirsen ise gitme istersen, butun gun gecmek bilmez simdi sana evde olmak istiyosun ya. Biraz iyi seyler düsünmeye calis da moralin yerine gelsin. Hareketli bir muzik dinle. Latin olsun şöyle, kıpır kıpr.
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın.
bugün vermem gereken hesaplar var şimdi onlarla uraşıyorum.izin almam çok zor..
müzik iyi geliyor evet biraz eğlenmeye çalışayım...
O zaman kolay gelsin, gününün keyfini çıkarmaya bakıcaksın napalım, ben de öyle yapıyorum. Oysa canım hiç işe gelmek istemiyor.
kızlar hepinize iyi akşamlar. Biz az önce doktordan geldik. İkili testimizi yaptırdık ense kalınlığı normal çıktı Allaha şükürKan testinin sonuçlarını 5 gün sonra vericeklermiş. Bebeğim kocaman olmuş 6 cm inanılmaz hareketliydi 2 dk durmadı yerinde eşim ve annem vardı yanımda onlarda şok oldular. Bi poposunu dönüyo hop zıplıyo yüzünü dönüyo sonra yan yatıyo Çok tatlı olmuş kuzum benim... Doktora cinsiyetini sordum daha erken ama sanki kız gibi dedi Hepimiz inşallah dedik doktor güldü.Rabbim hepinize hayırlı haberler nasip etsin inşallah
hep öyle yapıyoruz ki zaten
kendimi zavallı gibi hissediyorum...kötüysen de işe gitmek zorundayız.
hamileliğimi evde geçirmeyi o kadar isterdim ki...
kızlar ben bugün biraz keyifsizim.mide bulantılarım var.....
uykum var....heryer kar ve ben evde olmak istiyorum..
akşam ilk iğnemi yaptık...ben yapamadım kardeşim yaptı..acımıyormuş gerçekten
her şeyin hayırlısı olsun....
günaydın cess,
Canım çok sevindim Maşallahces ve sevgilsevgim sizler için de çok sevindim kızlar Ne güzel haberler bunlar. İnşallah buradaki bütün anneler iyi haberler alırlar. Bu arada Günaydıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?