yaptırmış biri olarak bu fiyat kan testleri içinmi oluyor bi yeri aradım ben doplar yani ayrıntılı utrosonu burda yapmıyorlar falan dedi ikili test dedikleri sadece kan testimi bilgi verirmisin
Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
:26:
evet, sadece kan testi. yani önce doktor bebeğin ense kalınlığına bakıyor ama bunu normal ultrasonla yapıyo. daha sonra da kan testi istiyo.
el doblerimiiiiiiii???? ben ilk defa duydum nasıl bişi bi de zararı varmı???
Selam kızlar bugün hayırlı bir haberle gelmedim maalesef. İki hafta önce doktorumuz kalp atışlarının zayıf olduğunu söylemişti. Cumartesi günü kontrolde kalp atışlarını hiç alamadı. Kan testi yaptı ve pazartesi tekrar gel kan testi yapalım dedi. Pazartesi yapılan kan testinde değerler düşük çıktı ve maalesef pazartesi günü bebeğimi aldılarAllah hepinizin yavrularına meleklerine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bir kaç ay sonra inşallah tekrar deneyeceğiz sizlerin güzel güzel haberlerini takip edeceğim. Sağlıcakla kalın.
benim rutinlere 250 dedi bizim hastahane sonra 200 e indi ben küçükköyde bir hastaneye gittim asya diye 68 e yaptırdım hepsini o hastaneye sordum 2 li testi 40 tl dedi ama bizim hastane pahalı dediğin gibi ama ikili testi mkendi hastahanemde yaptırcam büyük ihtimal, gittiğim hastaneye eşim pek beğenmedi de
EVet ucuna yetişip almışım da haberim yok. Ama yapması bile pek zevkliydi testi. sabahın 6:30'unda esimle lavaboda, sidikle idrarla ugrasmak komikti. Hiiiic romantik degildi pek gulustuk:)
ben eski forumları okurken en uygun özel çapa hastanesinde 90 tl demişlerdi. ben de bağcılar medicine hastanesine gitmiştim 2li teste 97,5 istedi ben de uygundur diye yaptırdım.
Aaaa sen cinsiyet testimi yaptın.Kaçırmışım sonuç ne çıktı
kızlar istanbulda avrupa yakasında ikili testleri yaptıranlar varmı bende hiç fiyat alamadım bu konuda bilgisi olan varmııı???
Ayyy bendemi yapsam,çok güzel
Kaldırdılarmı sitelerden
benım en yakın arkadasımın görumcesı 6 ya hamıle erkek arıyolar neler cektı kadın bosanamıyoda böle zıhnıyettekı ınsanlar coookkk
benim eşimin ailelerinde hiç kız yok ve nedense hep erkek sahibi oldukları için öğünürler ve bu ilk torunları ısrarla erkek istiyolar. hatta kesin erkek diyolar. oğlumun oğlu deyip duruyolar. o kadar sinir oluyorum ki. ailenizde hiç kız yok bari bu kız olsun. bir de kayınvalidem böbürlenerek gelinler kaynanalarına çekerler ben hep erkek doğurdum sende doğuracaksın demez miii ölürmüüsn öldürürmüsün... ay yine çok sinirlendimmm.ya bu zihniyet beni çok üzüor bnde daha yeni öğrendim bn doğduğumda izmire telgraf atmışlar kızmız melis elleirnizden öper diye rahmetli dedem yırtmış telgrafı dölsüz köpek demiş babama çok şaşırdım bunu duyunca çünkü beni bu dünyada en çok dedemin sevdiğine inanırdımhalada inanıorum
bnm babamda odtü mezunu yıllarca kızı olmasııyla övündü 8 sene önce 2. eşindn ikizleri oldu birkız bir erkek bariz bir ayrım yapıor erkeği daha çoks evior söleyince kızıor ama eminim buna geçen günde bana canın ne çekior dedi tatlıyı görmek bileistmieorum cnm yeşil zeytin sitior ekşi ekşi dedim babam böle yıkılmış bir sesle yanındakileree aaaa bu kız dedi şoka girdim çok kızdım kendi eğitimli ailemden bunu görüorum
ama eşimin ailesi normal insanlar yani öle lise üni mezunu deiller ama onlar kız olsun diye çıldırıorlar herşeyi kıza göre dşünüorlar dualar ediorlar onlarında ailesinde hiç kız yok belkide ondan ama olsun kız istemeleri hoşuma gidior
ya bu zihniyet beni çok üzüor bnde daha yeni öğrendim bn doğduğumda izmire telgraf atmışlar kızmız melis elleirnizden öper diye rahmetli dedem yırtmış telgrafı dölsüz köpek demiş babama çok şaşırdım bunu duyunca çünkü beni bu dünyada en çok dedemin sevdiğine inanırdımhalada inanıorum
bnm babamda odtü mezunu yıllarca kızı olmasııyla övündü 8 sene önce 2. eşindn ikizleri oldu birkız bir erkek bariz bir ayrım yapıor erkeği daha çoks evior söleyince kızıor ama eminim buna geçen günde bana canın ne çekior dedi tatlıyı görmek bileistmieorum cnm yeşil zeytin sitior ekşi ekşi dedim babam böle yıkılmış bir sesle yanındakileree aaaa bu kız dedi şoka girdim çok kızdım kendi eğitimli ailemden bunu görüorum
ama eşimin ailesi normal insanlar yani öle lise üni mezunu deiller ama onlar kız olsun diye çıldırıorlar herşeyi kıza göre dşünüorlar dualar ediorlar onlarında ailesinde hiç kız yok belkide ondan ama olsun kız istemeleri hoşuma gidior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?