selam kızlar nasılsınız bakalım?
benimde kistim var hemde 8 cmdoktorum hamilelikte olur dedi biraz fazla büyümüş seninki ama zararlı değil dedi bebek büyüdükçe o küçülecek dedi sizde tasalanmayın..
benimde 5.5 cm kistim olusmus ben cok endişeliniyordum ama artık takmıyorum:)
Yeni gelen anneciklere HOŞGELDİNİZZZZZZ
Güzel haberler alan anneciklere GÖZÜNÜZ AYDINNNN
Güzel haberler için gün sayan anneciklere KOLAY GELSİNNNNN
diyorum. Ben de son gruptayım, perşembe akşamı "pıt pıt" dinlemeye gidiyorum, umarım duyarım...
kızlar 3 gündür takip ediyorum kendimi. sabaha karşı wc ye kalkınca, dayanamıyorum sanki tansiyonum düşüyo. hemen dönüyorum yatağa... hele bugün m,idem bile bulandı. kocişi kaldırdım kalk krem peynir sür bana bi dilim getir dedim. tuzlu bastırsın diye ama çok zor olduuuu yatışması midemin. vallahi mide bulantısı ve kusmadan korkuyorum bennnn
amaan dert etiğin şeye bak canım..meleklerin gelince dünyaya peşlerine koşmaktan kilo milo kalmaz..
hem doktorlar 12 kiloyu normal karşılıyomuş ki doğumla birlikte bi kısmıda gidiyo onların kalanıda burda hep beraber "eylül anneleri diyet topiği" açar veiririz işte
Dün söylemiştim ama tekrar yazayım kızlar sabahları uyanıldığında 1 avuç beyaz leblebi yiyip üstüne yarım bardak su içilirse bulantıyı kusmayı bayaa hafifletiyomuş doktor yatağın yanında bulundurun bunları demiş arkadaşıma ve çok işe yaramış bilginiz olsun..ben çook bi faydasını göremedim ama görenlerde var denemek isterseniz
Yaaa bide benim kabızlık sorunum var...offf bi leblebi yersem way halime...söylemesi ayıp resmen yırtlıyorum yaaa offfffff........
süt falan kayısıda içimi bayıyor sabahları zaten içim kalkıyor yenmiyorki onlarda....:26:
Yaaa bide benim kabızlık sorunum var...offf bi leblebi yersem way halime...söylemesi ayıp resmen yırtlıyorum yaaa offfffff........
süt falan kayısıda içimi bayıyor sabahları zaten içim kalkıyor yenmiyorki onlarda....:26:
kızlar benim asıl problemim baş ağrısı..
son bir haftadır özellikle akşamları (aynen şimid olduğu gibi) başımın ağrısından çok çekiyorum.
sanki kaşlarımda tonlarca ağırlık var ve onlar gözlerimin üzerine çöküyor gibi.
daha önce nadiren başım ağrırdı şimdi hormonlardan mı böyle bilemedim.
sizde durum nasıl?
Merhabalarrrr
Biz de duyduk miniğimin kalp atışlarını
Harikaydı harikaaaaa
Tam 1 cm olmuş benim meleğimmmm
Merhabalarrrr
Harikaydı harikaaaaa
Merhabalarrrr
Harikaydı harikaaaaa
Merhabalarrrr
Harikaydı harikaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?