kızlaar birşey sormak istiyorum size adetten 1 hafta sonra bhcg yaptıran var mı varsa değerini söyleyebilir mi?
esrant özeline gönderdim canım aldın mı? bu arada ben yeni katıldığım için biraz acemiyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim öpücükler....
kızlaar birşey sormak istiyorum size adetten 1 hafta sonra bhcg yaptıran var mı varsa değerini söyleyebilir mi?
bizde keseyi gördük ancak kalp atışlarının ne zaman duyulduğunu bilmiyordum teşekkürler.bana dr. şubatın ilk haftası gel dedi sadece:44: birde ben bu konuda biraz endişeleniyorum ama bir sorun olmaz değil mi?
Ben sanırım 3 ya da 4 gün sonra yaptırdığımda
4000 falan çıkmıştı.
2 günde bir 2'ye katlanıyor diye biliyorum :44:
beniim 2427 çıktı değerim.. senin baya yüksek çıkmış adetten tam 1 hafta sonra işte
ben sadece idrar tasti yaptırdım şimdilik birde ultrason görüntüleri...
ya benim kahverengi akıntım oldu. kesemiz duruyor ama düşük tehlikesi için progestan verdi dinlen dedi. yarın da müfettiş gelecekti okuldakiler de müfettişten kaçtı diyecek
ya benim kahverengi akıntım oldu. kesemiz duruyor ama düşük tehlikesi için progestan verdi dinlen dedi. yarın da müfettiş gelecekti okuldakiler de müfettişten kaçtı diyecek
kan değerlerine bakmadılar mı? yükseliyor mu falan diye bakıyorlar ama ?*
heryerde aynı olmayabilir tabiikide
bakacaklar canım yarın...[/QUOT
ii ozaman tatlımm..merak ediyo insan sonuçta
bugün benimde 1 damla oldu k.rengi lekelenme..
senin ne kadar ve nasıldı?
amann kim ne derse desin canım bebişin seni bırakmasın o yeter..
boşveer canım bebeğin herşeyden değerli progestanını al uzan dinlen gerisini düşünme...ama birşey olmaz progestan güçlü bir ilaç içini de ferah tut.
benim de 1-2 damlaydı çok değil bildiğin sütlü kahve renginde normal zamanlarda gelen beyaz akıntılarımız gibiydi.
evet ne derlerse desinler artık kötü bişey olmasın da... kimsenin olmasın bu yola çıkmışken inşallah sonuna kadar sağlıkla gidebilelim.
bakacaklar canım yarın...[/QUOT
ii ozaman tatlımm..merak ediyo insan sonuçta
ah o kadar çok şeyi merak ediyoruz ki...şuana dek çift çizgi der dururdum artık bebeğimin sağlığından başka birşey düşünemiyorum
ah o kadar çok şeyi merak ediyoruz ki...şuana dek çift çizgi der dururdum artık bebeğimin sağlığından başka birşey düşünemiyorum
ayyy Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşallaaahh canımm
aa benim de aynı dr u aradımm uzan dedi 1 damla dahi gelse hemen gel dedi. birşey olur mu ki ya korktum şimdi bende...:18:
gitmekte fayda var belki sana da ilaç verir. hani riske atmamak için hem de için rahat etmiş olur bu evham dediğin şey çok kötü çünkü insanın fizyolojisini bile etkileyip belki de olmayacak şeyi olduruveriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?