2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hmm anladım canımm korkuyorum dıs saglımda sorun olur dıye umarım dıslerden fıre wermeden atlatırız yaa:49:

ay inşallah yaaaaa

buarada yasin aradı demin dedimki popom tutulmuşşş o ne yaa kim tutuor poponu senin ayarlar iyice koptu dedi :60::60: doğru adamla evlenmişim ben yaaa

kızlar bugün bizim ilişkimizde 5 yılımız bitti :69: çok seviorummm aşkımı yaaaa hayatımın en eğlenceli 5 yılını geçirtti inşallah rabbim daha nice yıllar nasip etsin...

ay inşallah yaaaaa

buarada yasin aradı demin dedimki popom tutulmuşşş o ne yaa kim tutuor poponu senin ayarlar iyice koptu dedi :60::60: doğru adamla evlenmişim ben yaaa

kızlar bugün bizim ilişkimizde 5 yılımız bitti :69: çok seviorummm aşkımı yaaaa hayatımın en eğlenceli 5 yılını geçirtti inşallah rabbim daha nice yıllar nasip etsin...

walla tencere kapak gıbısnz tanıdıgm kadaryla :16::16:oooo masallhh:nazar::nazar:5yılı bıtrdınz rabbım daımı ask nasıp etsın canımm mınık sahılınız de bu askı ıyıce anlamlı kılacakkk cok ttalı olacak o yaa ısmınden de bellı ayyy bal bal:54::54:

ay inşallah yaaaaa

MAAŞALLAH canımmmm
allah hiç bozmasın bu tuhaf aile tablonuzu :9::9::9::9::9::9::9:
şaka şaka
böyle sevimlilikler olmasa evlilikler hiç çekilmez bence. azıcık eğlenceli olacak evlilikler...
:82::82::82::82:

ay inşallah yaaaaa

maşalllah melisim allah nice yıllar nasip etsin kocacığınla...hım süprizler yapıcan büyük ihtimal çok işim var dediğine göre...güel masalarından birini hazırlarsın artık..

dün biraz kanamam olmuştu.rahim ağzında incelme olmuş.sürekli yatıyorum kalakmak yasak .bebek iyiyiymiş çok şükür...dua eden moral veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Rabbim gönlünüze göre versin inş.

dün biraz kanamam olmuştu.rahim ağzında incelme olmuş.sürekli yatıyorum kalakmak yasak .bebek iyiyiymiş çok şükür...dua eden moral veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Rabbim gönlünüze göre versin inş.

geçmiş olsun canım çok şükür bebek iii allah kucağına nasip etsin

Geçmiş olsun canım
incelme neden kaynaklanıyormuş..
bebeğin eşi aşağıdamıymış.. :53:

walla tencere kapak gıbısnz tanıdıgm kadaryla :16::16:oooo masallhh:nazar::nazar:5yılı bıtrdınz rabbım daımı ask nasıp etsın canımm mınık sahılınız de bu askı ıyıce anlamlı kılacakkk cok ttalı olacak o yaa ısmınden de bellı ayyy bal bal:54::54:
ayy aminnn bugün ilkdefa kızımın annesi olacağını o gün tahmin etmiştim tarzında bir yazı yazmış çok hoşuma gittiii
MAAŞALLAH canımmmm
allah hiç bozmasın bu tuhaf aile tablonuzu :9::9::9::9::9::9::9:
şaka şaka
böyle sevimlilikler olmasa evlilikler hiç çekilmez bence. azıcık eğlenceli olacak evlilikler...
:82::82::82::82:
kesinlikleee katılıorummm
maşalllah melisim allah nice yıllar nasip etsin kocacığınla...hım süprizler yapıcan büyük ihtimal çok işim var dediğine göre...güel masalarından birini hazırlarsın artık..

ay kuzum nasılsofra hazırlıyımki mutfağa giremiorummm:50: yasinin kuzeninin kınası var yarında nikahı ama yasin aile ortamına girmez banada gezmek olsun önden giderim:1: kınaya gitcemde önce pala modundan kurtulmam lazım birde fön çektireyim diorum ama önce bıcı bıcı yapmam lazım evde işler ölece duruoo ufff yani işten kastım buydu o işten gelene kadar ben evden çıkmış olurum bugün görüşemeyiz bile ben geldiğimdede o uyumuş olur yarında o işe gitcek gece yarısı ancak gelicek bu hafta sonu göremeyiz birbirimizi

kızllaar sonuçlarımızz temizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kabus bittii çook şüküüürr!!!şimdi öğrendim durum sağlıklı!
herkese yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler.. iyi ki varsınız çok mutluyum çook!

kızllaar sonuçlarımızz temizzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
herkese yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler.. iyi ki varsınız çok mutluyum çook!

oleeyyyy beeee adağım vardııı şimdi hemen onu yapayımmmm ohhhh ohh ohhhhhhh çok sevindimmmmmmmmmmmm amaannnnnnnnnn ayyyy ne yazacağımı bilemedim yaaaa çığlık atasım geldiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:62::62:

oleeyyyy beeee adağım vardııı şimdi hemen onu yapayımmmm ohhhh ohh ohhhhhhh çok sevindimmmmmmmmmmmm amaannnnnnnnnn ayyyy ne yazacağımı bilemedim yaaaa çığlık atasım geldiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:62::62:

canııım sağolasınn... ne adağın vardı kız?bizimde vardı bizde yapacağızz.. çook şükür Allahıma çookk!!

alasssmaldık 33 yani alasmaldık 33 ay bayıldım son reklama ohbee kurtulduk bu totoştanda:64:

bugün ne güzel bir gün yaaaa

kızlar biri beni kaldırsınnnn daha yatak toplamadımmm uffff

ayyy müzik bilee dinliorummmm:66::66::66:

duru kıza bak sen yaa nasılda coşturdu teyzesiniiiiiiii:64::64::64:

meloşumda coşturdu o ayrııı :70::70:

melisim Allah uzun mutlu sağlıklı güzel yıllar versin Sahil bebekle beraber nice nice mutlu yıllar bebeğimmm:nazar::nazar:

melisim Allah uzun mutlu sağlıklı güzel yıllar versin Sahil bebekle beraber nice nice mutlu yıllar bebeğimmm:nazar::nazar:

saol sevalimmm hepimiz için çoluk çocuk mutlu hayatlar diliorummmm

özlemcim sen sıkma canını ben seve seve yayarım bu haberriiii ptesi kalabalıkken daha güzel kutlarızz

ay çok sevindimmmm süper bi haber ne denir ki ağlamak istiyorum
özlem ağlattı bu senin kızın allahıma bin şükür
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X