doktorum çok iyii tecrübelii bacaklarını hiç açmadı poposunu dönmüş ne yaptıysa olmadı göremedi :9 tabi kızda olabilir şimdilik erkek görünüyo oğlum erkek kardeş istiyo oyun oynamak için allah onun gönlüne göre versin
hayırlı olsun bebişin canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 21 22 haftaalrda detaylı ultrason var ama iyi bir doktor olmalı çünkü iç dış bütün organlarına bakılacak bide kemiklerinde bakılacak herşey sorunsuz olur sizin için hepimöiz sağlıkla kucağımıza alırız
slm aranıza yeni katılıyorum ama takipçinizim:)ben 22 yaşındayım 19 haftalık hamileyim doktorum 11, haftada erkeğe benziyo dedi.15 haftada /99 erkek dedi yanılma payımız olabilir dedi ama içimden kız geçiyo ilk bebeğim gerçi farketmiyo ama hissetiğim o:)yarın randevumuz var bakalım yarın ne dicek..hepinize sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin rabbim..
ordamısınızzzzzzzzzzzz
evet cnm eskisi bi sbebpten kapatılmış bu yeni açıldı ama eski yeni bütün eylül hamilelerini buluşturma noktası burası.istediğin soruyu sorabilir kurulacak güzel dostlukların içinde sende bulunabilirsin
sizlere daha yeni katiliyorum bende bi eylul annesi olucam insallah 21 gibi gozukuyo. ablam 2010 haziran annesi o bahsetti bu siteden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?