2011 Eylül Anneleri

cnm benim eğer ikinide erkekse allah yardımcın olsun ve sana büyük sabırlar versin..çünkü biraz büyüdüklerine sakinleştiriciye falan ihtiyacın olabilir.gerçi aradaki yaş farkını bilmiyorum.eğer çok yakınsa büyük sabırlar dilerim tatlım benim.

ayşecim 3de seninde kızın olur gerçi sen şimdi yapmazsın canım çok zorluklar çektin

oğlum herkese benim erkkek kardeşim olacak bende milete kız diyorum şimdi sakladığımı düşünecekler çocuktan al haberi der gibi aaa

Arkadaslar kapatilan konuya da yeni katilmis bir mesaj yazabilmistim. Cok sanssizlik oldu, cunku ben eylul sonlarina dogru bekledigim icin bebegimi surekli disaridan takip ediyordum arkadaslarin tecrubelerini.

Bu konuyu da acan arkadasa tesekkur etmek istiyorum cunku ortak bir paylasim alani olmasi guzel. Ornegin benim 21 haftada detayli ultrasonum var, bu konudaki yazilanlari okumak isterim.

Herkese selamlar, Mayis da geldi mutlu baharlar diliyorum.

Bebislerimiz gram gram buyumeye calisirken kafamiza hicbirsey takmamamaya calismamiz en guzeli.

hayırlı olsun bebişin canım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 21 22 haftaalrda detaylı ultrason var ama iyi bir doktor olmalı çünkü iç dış bütün organlarına bakılacak bide kemiklerinde bakılacak herşey sorunsuz olur sizin için hepimöiz sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba kızlar kısaca kendimi tanıtayım :)
bebeğimin muhtemel doğum tarihi17 eylül 21.haftadayım
İki ayrı doktorda kıza benziyor pek göstermiyor dedi hala kesin değil
54 le hamile kaldım 60 kg yim (((( Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almamız nasip olur inşallahh...
ikili üçlü teste girdiğiniz mi yani detaylı ultrosunu doktorunuzmu önerdi ?

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın ben yaptırmadım testleri kendi isteğimle doktor yapmak istiyorsan yap dedi ama ben oğlumdayken yapmadım bundada yapmadım 21 haftalarda çok iyi bir doktor tarafından ayrıntılı yapılıyor sorun varsa çıkıyor doktorlar öneriyor oda isteğe bağlı sen yapmayı düşünüyormusun bide ücreti ayrı alınıyor

ALLAH kısmet ederse biizim bebişler iki bayram arası doğacaklar ve hava ne çok sıcak olacak çok güzel

slm aranıza yeni katılıyorum ama takipçinizim:)ben 22 yaşındayım 19 haftalık hamileyim doktorum 11, haftada erkeğe benziyo dedi.15 haftada /99 erkek dedi yanılma payımız olabilir dedi ama içimden kız geçiyo ilk bebeğim gerçi farketmiyo ama hissetiğim o:)yarın randevumuz var bakalım yarın ne dicek..hepinize sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin rabbim..

hayırlı olsun bebeşin sağlıkla kucağına alırsın 2 kere erkek demişse erkkektir erkkelker kızlara göre daha çabuk gösteriyor kendini çıkıntıyla belli oluyor ilk olduğu için fark etmez senin için sağlıkla doğsunlarda cinsiyet önemli değil canım sende genç anne olacaksın

ikili test yaptırdım çok iyi çıktı 7855 te 1 riskti sonra üçlüyü yapalım dediler onun sonucu kötü çıktı 124 e 1 risk çıktı (( kahroldum kaç gün bunun devamında ikinci düzey ultroson ve sonrasında amniyosentez yaptırabilirsin dediler ben aldırmayı düşünmediğimden riskli olan sıvı aldırma işleminide yaptırmadım ikinci düzeye yakın detaylı ultrosonla baktılar şanssızlık hastane çalışanlarının grev zamanına denk geldi süreli olduğundan onu yaptıramadım ama dediğim gibi ona yakın detaylı şekilde ölçümlerini yaptılar....
Yaptırmaman en doğru karar olmuş doğruluk oranları bu kadar düşük testleri neden yaptırıyorlar anlamadım İkili testin doğruluk oranı %80-85 üçlü testin doğruluk oranı %57 yani bu oran çok düşük iki testin birinin sonucu yanlış demek... Ve kiminle paylaştıysak herkesin bi yakınına aldırın sorun var demişler... o konuyu kapattım Rabbim ne eylerse güzel eyler diyorum...

benim gördüğüm çevremdekiler olsun topikte olsun genelde eylül ayıhep erkkek oluyor ama benem kız olsun kız annesi ne güzel

işte canım sırf bu yüzden sonuçla rbazen yanlış çıkıyor hamilleiğimizin tadını çıkarmıyoruz ben 11 haftada devlet hastanesinde ense kalınlığın abakıldı 5 dakika bile sürmedi kağırta sınırda yazıyor dediler bende çok kortkum doktora gösterdim çok kötü oldum doktor ikil testi yap dedi aam biliyordum yanlış olduğunu çünkü bebeğini pozisyonunu yakalmk gerek ölçüm yapınca eşim yapalım dedi ben yok kötü çıkarsa aldırmayacamki dedim başak doktor agiiitk özele baya güzel ölçtü hemde 3 kere aynı sonuç çıktı normal dedi 3 yapalımı dedim siz bilirsiniz dediler ben yapmadım kafamda rahat ne gelirse yüce rabimden gelir seninde eçin rahat olsun hamileliğinin tadını çıkkart annelerimi<z bize o testlerdenmi yaptıda herşey ALLAHTAN gelir ama yapmak isteyen yaptırıyor

saol tatlım

ben çok sık gıremıyorum nete dun bugun bı baktım yenı açılmış

hepimizin bebeklerı hayırlı olsun
sağlıkla hayırla gelsinler inş

sizlere daha yeni katiliyorum bende bi eylul annesi olucam insallah 21 gibi gozukuyo. ablam 2010 haziran annesi o bahsetti bu siteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…