Ben de gölge yaptırmayı düşünüyorum ama kendi saç tonlarımda yani kahve tonlarında. Kuaförümle konuştum gölgenin gelin saçında hoş durduğunu ışıltı kattığını söyledi.
Ben pek anlamıyorum saç renklerinden sizce de hoş olur mu?
bu arada bugün öğrenim kredisi geri ödemem geldi.. ne sefil bi gün allahımmmm. düğün öncesi bi bu eksikti... umarım nişanlımınki gelmez...
ooooo çokmuş yaaaa:44:walla biz 5 kız kredi içinbaşvurucaktık.adam nerdeyse dövcekti bizi çok sinirli birisiydi.ben de amaaan çekmiycem dedim geri döndüm.iyi ki de cekmemişim.herkes böyle geri ödemenin yolunu düşünüyo.bu ne yaaa 9 bini ödeyebilecek bi iş mi sağlıyolar insana ya da 9 lik ödemeyi yapabilsen zaten kredi almazdın.mezuniyetten sonra herkese büyük firmalar kucak açıyo hemen nolur gel burda çalış diye sanki.ne büyük saçmalık...
biz ailemizin yanında okudukçok şükür o kayımız yokda tatlım malesef biizm ofistede bir iki arkadaşın ödemsi geldi rabbim darda koymasın sizi
denemek görmek lazım canım. ben saç uçlarına atılan gölgeleri seviyorum ama hiç yaptırmadım düğünden 1-2 ay önce bi yaptır dene bence
bana da her seferinde gölge yapalım çok yakışır deyip duruolar ama istemiyorum şimdi
eğer yaptırmayı düşünüyosan düğünden 3-4 gün ya da 1 hafta önceden yaptır ki rengi otursun.olur içine sinmezse düzeltme yaparlar
çok abartılı açık bi renk olmadığı sürece güzel olur canım, bazıları yaşl saçı gibi röfle yaptırıyor öyle yaptırma sakın.. daha doğal renklerde olursa güzel olur.
saçının zemini açıksa olur bence cnm.
meraba kızlar ben de eylül gelini olacağım inşallahkına gecemiz 2,düğünümüz 4 eylülde.çeyizim ve düğün gününden başka da hazırlığımız yok şimdilik.daha nikah tarihini almadık inş gün bulabiliriz.bu arada herkes yaşını yazmış ben de 89luyum ankarada oturuyorum :)
meraba kızlar ben de eylül gelini olacağım inşallahkına gecemiz 2,düğünümüz 4 eylülde.çeyizim ve düğün gününden başka da hazırlığımız yok şimdilik.daha nikah tarihini almadık inş gün bulabiliriz.bu arada herkes yaşını yazmış ben de 89luyum ankarada oturuyorum :)
Kendi tonunda olsa bile çok mu yapmacık durur acaba? Bak şimdi doğal olmalı falan deyince aklım karıştı
Saç rengimi seviyorum aslında ama ışıltı katar güzel olur deyince atladım ben hemen
Saçımın rengi koyu kestane hangi tonlar uygun olur sizce ? Ve beyaz tenliyim.
kararını sen ver saçının tonunda boyatmak pek mantıklı değil bence.2 ton acabilirsin ama
gölgede en çok yakışan bence kişinin kendi saç renginden 3-4 ton açık ya da koyu olanı...
harika duruyor ve daha doğal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?