çok sağol kuşum ama benim olamadı gelinlikçime sorayım bakayım dikermi bana uygun bi fiyataBuralardaydım aslında akşamları yatmadan önce iki dakka yazdıklarınıza göz gezdirip yatıyodum.
Evet canım yurtdışında annem. Ablamın yanında kalıyodum ben.
2,5 ay sonra kocumun yanında kalıcam
Canım şimdi aklıma geldi cibinlik almışsın güle güle kullan..
Kaça almıştın çok hoşuma gidiyo onlar ya..
Canım hoşmuş bindallın. Şalvarlı demi?
kızlarrrrrrr şimdiii çok sevdiğim bir arkadaşım telefonda konuşurken beni delirtti... aslında çok batıl inançları olan bir kız değilim ama sinirimi bozdu yaaa
iki bayram arası düğün olmaz mış.... o ne saçmalık .... biz hepimiz 2 bayram arası evlenicez.... birileri hemen beni sakinleştirsin
Kızlar ya aslında su ortadaki mavide hoş duruyo hala değiştirme şansım var sizce hangisi?
Kararsız kaldım hemen:44:
çok sağol kuşum ama benim olamadı gelinlikçime sorayım bakayım dikermi bana uygun bi fiyata
canım ben yakından gördüm beyaz şalvar çok basit duruyor istersen çık bulunduığun yerde bi bak sonra siparişini ver,
bu arada benimkide şalvarlı
İlk resimdeki kırmızı canım o nasıl?
Antepte daha uygunmuş bindallılar. Görümcem bi site verdi beğendiğin olursa getiriyim diye.
O siteye baktım sadece nasıl olsa burdan almıycaz diye bakmadım hiç dışarılara..
oda güzel tatlım ama bence sen git seninkinin aynısından bir giy üstünde gör ben tek kırma istiyordum aynen antepten ark. getirecekti,o dedi bana git giy bi yerde diye bi giydim çok basit durdu üstümde sen git bak öle sipariş ver derim canımm tabi sen bilirsin yinede
Gelin teli eskiden düğünlerde görürdüm çocukken, gelinin saçına takılı olurdu ve genç kızlara verirdi, bende almak için çabalardım, ben de Gelin teli kullanmak istiyorum bakalım bulabilecekmiyim,
kızlarrrrrrr şimdiii çok sevdiğim bir arkadaşım telefonda konuşurken beni delirtti... aslında çok batıl inançları olan bir kız değilim ama sinirimi bozdu yaaa
iki bayram arası düğün olmaz mış.... o ne saçmalık .... biz hepimiz 2 bayram arası evlenicez.... birileri hemen beni sakinleştirsin
bu arada site bakımdaymış, saat 5 ten beri bişeyler yazacam yazamıyordum, şimdi yazabildim. konuya cevap ver butonuna değilde alıntı ile cevapla butonuna basarsanız cevap yazabiliyorsunuz, ben öyle yaptım
güle güle giy cnm allah içine sindirsin,bence güzelll,darısı başımıza inş
hımm demek tahmin ettiğim şeymiş, gelinlikçilerde olmuyormu acabaa? ya bende saçımın yanına büyük beyaz bir çiçek mi taktırayım yoksa taç mı olsa karar veremiyorum yaa, ikiside çok hoşuma gidiyor.. gerçi taç daha ağır basıyor. en beğendiğim gelin topuzlarında hep taç var.
kızlar ben bu konuyu araştırmıştım, bu lafın geldiği yerin kaynağıını öğrendim... şimdi biliyorsunuz ki kurban bayramlarında nişanlı kıza koç gidermiş, hani ramazan ve kurban bayramlarının arası kısa ya (2 ay) işte iki bayram arası düğün yapacak olan kız ailesine derlermiş ki, niye iki bayram arası düğün yapıyorsunuz, az bir zaman daha bekleyin kurbanda koçunuzu da alında düğünü öyle yapın.. yani bu yüzden de iki bayram arası düğün olmaz denilmiş.. bu lafın asıl amacı buymuş..
yani içiniz rahat olsun iki bayram arası yapılan düğün ne batılda nede gerçekte hiçbir sakıncası yoktur
tamam tatlım dediğin gibi yaptım:) kızlar çok mutluyumm bugün kaynanamgil geldi düğün alışverişini yaptık nişanlımlanda barıştık tabiki:) gelinliğimi değiştirdim gayet sade birşey aldım yorumlarınızı bekliyorum hemencik heycanlan:) ayakkabımıda aldım ama açık ayakkabı aldım daha sonrada giyebileyim diye bakin bakim beğenecekmisiniz
tamam tatlım dediğin gibi yaptım:) kızlar çok mutluyumm bugün kaynanamgil geldi düğün alışverişini yaptık nişanlımlanda barıştık tabiki:) gelinliğimi değiştirdim gayet sade birşey aldım yorumlarınızı bekliyorum hemencik heycanlan:) ayakkabımıda aldım ama açık ayakkabı aldım daha sonrada giyebileyim diye bakin bakim beğenecekmisiniz
Kızlaarrr çok mutluyum evim, tuttumm
Şimdi sıra geldi mobilyalar,perdeler ve dekorasyona..Nasıl mutluyum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?