2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar ya aslında su ortadaki mavide hoş duruyo hala değiştirme şansım var sizce hangisi?
Kararsız kaldım hemen:44:

Eklentiler

• $12.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 53
çok sağol kuşum ama benim olamadı gelinlikçime sorayım bakayım dikermi bana uygun bi fiyata

ya hep iki bayram arasıkiş şuand bulunduğumuz dönemde iki bayram arası ne mantığı var bunun anlamıyorum geçen kurban bayramından şuandaki şeker bayramı iki bayram arası oluyor kaderde ne varsa onu yaşarız takma böle şeyleri kafana

Kızlar ya aslında su ortadaki mavide hoş duruyo hala değiştirme şansım var sizce hangisi?
Kararsız kaldım hemen:44:

canım ben yakından gördüm beyaz şalvar çok basit duruyor istersen çık bulunduığun yerde bi bak sonra siparişini ver,
bu arada benimkide şalvarlı

canım ben yakından gördüm beyaz şalvar çok basit duruyor istersen çık bulunduığun yerde bi bak sonra siparişini ver,
bu arada benimkide şalvarlı

İlk resimdeki kırmızı canım o nasıl?

Antepte daha uygunmuş bindallılar. Görümcem bi site verdi beğendiğin olursa getiriyim diye.
O siteye baktım sadece nasıl olsa burdan almıycaz diye bakmadım hiç dışarılara..

oda güzel tatlım ama bence sen git seninkinin aynısından bir giy üstünde gör ben tek kırma istiyordum aynen antepten ark. getirecekti,o dedi bana git giy bi yerde diye bi giydim çok basit durdu üstümde sen git bak öle sipariş ver derim canımm tabi sen bilirsin yinede

Gerçekle resimdeki farklı oluyo gercekten.
Dur ben dediğin gibi yapıyım..

Son düzenleme:

Gelin teli eskiden düğünlerde görürdüm çocukken, gelinin saçına takılı olurdu ve genç kızlara verirdi, bende almak için çabalardım, ben de Gelin teli kullanmak istiyorum bakalım bulabilecekmiyim,

hımm demek tahmin ettiğim şeymiş, gelinlikçilerde olmuyormu acabaa? ya bende saçımın yanına büyük beyaz bir çiçek mi taktırayım yoksa taç mı olsa karar veremiyorum yaa, ikiside çok hoşuma gidiyor.. gerçi taç daha ağır basıyor. en beğendiğim gelin topuzlarında hep taç var.

kızlar ben bu konuyu araştırmıştım, bu lafın geldiği yerin kaynağıını öğrendim... şimdi biliyorsunuz ki kurban bayramlarında nişanlı kıza koç gidermiş, hani ramazan ve kurban bayramlarının arası kısa ya (2 ay) işte iki bayram arası düğün yapacak olan kız ailesine derlermiş ki, niye iki bayram arası düğün yapıyorsunuz, az bir zaman daha bekleyin kurbanda koçunuzu da alında düğünü öyle yapın.. yani bu yüzden de iki bayram arası düğün olmaz denilmiş.. bu lafın asıl amacı buymuş..

yani içiniz rahat olsun iki bayram arası yapılan düğün ne batılda nede gerçekte hiçbir sakıncası yoktur

bu arada site bakımdaymış, saat 5 ten beri bişeyler yazacam yazamıyordum, şimdi yazabildim. konuya cevap ver butonuna değilde alıntı ile cevapla butonuna basarsanız cevap yazabiliyorsunuz, ben öyle yaptım

bu arada site bakımdaymış, saat 5 ten beri bişeyler yazacam yazamıyordum, şimdi yazabildim. konuya cevap ver butonuna değilde alıntı ile cevapla butonuna basarsanız cevap yazabiliyorsunuz, ben öyle yaptım

tamam tatlım dediğin gibi yaptım:) kızlar çok mutluyumm bugün kaynanamgil geldi düğün alışverişini yaptık nişanlımlanda barıştık tabiki:) gelinliğimi değiştirdim gayet sade birşey aldım yorumlarınızı bekliyorum hemencik heycanlan:) ayakkabımıda aldım ama açık ayakkabı aldım daha sonrada giyebileyim diye bakin bakim beğenecekmisiniz

Eklentiler

• $150620111650.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $150620111654.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $150620111655.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoğraf0044.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $Fotoğraf0045.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 39

canım acıklaman ıcın tesekkurler bence daha bıle guzel mubarek gunlerde evlenıyoruz

canım gelınlıgın cok hoş güle güle giyin çok yakısmıs sana.nerden ve ne kadara aldın

ebrumemet gelinliğin harika olmuş çok yakışmış çokda güzelmiş.. süper bir seçim yapmışsın canım hayırlı olsun :128:

Kızlaarrr çok mutluyum evim, tuttumm

Şimdi sıra geldi mobilyalar,perdeler ve dekorasyona..Nasıl mutluyum anlatamam

canım gelinliğin çok güzellll, tamda oturmuş üstüne keşke bende içime sinen gelinlğimi bulabilsemm

hayırlı olsun güzelim, benimde tek dileğim bu biran önce evimi tutayım eşyaları yerleştireyim

ayy süper bir haber buuu, sanki ben tutmuşum gibi heyecanlandım

artık daha bir heyecanlı zamanlar başladı sizin için. boya badana olacak mı? yeni bina mı tadilat falan gerekirmiymiş. ay anlat kaç oda falan?

bugün haziranın ortası olduğuna göreeeee, düğünümüze tam 2.5ay kaldıııı bizde ev bakmaya başlasak mı naapsak..

ebrumemet cidden güzelmiş gelinliğin, tenine de güzel yakışmış, hayırlı olsun canım

oy oy oy demek evini tuttun canımm darısı başımıza inşallah, hayırlı olsun tatlımm

Son düzenleme:
kızlar ya bişey sorcam bugün biraz canımız sıkıldı da

düğün için anlaştığınız salonda fotoğraf ve kamera çekimi için fotoğrafçıya ayrı paramı veriyorsunuz yoksa salon parasına dahil mi?

biz salon parasına dahil sanıyorduk,
bugün dış çekim için salonla anlaşmalı yere gittik, bi de öğrendik ki ayrı fiyat veriyorlar
salon zaten burdaki en pahalı yer 3,500 dü tanıdık old. için 3,000 dediler
fotoğraf dış çekim kamera 750,00 tl kına yeri de 500 den 300'e düştü neyseki
nerden baksan 4,000 sırf mekan parası off ne kadar masraflıymış yahuuu

canım hayırlı olsun sımdı ne guzel heeyecanlar baslıyor senın ıcın.Bende bu aralar ev tutma telası ıcerısındeyım pazar gunune kadar konuscak babamlar inşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…