2011 gelin adayları buyrun sohbete

güanydın kızlar
dün gelinlik resimleri paylaşmısınız iyi olmuş emeklerinize sağlık
fikir oldu bende göğüs hiç yok denecek kadar az ((((((((((( bu yüzden straples imkansız nişan elbisemde öyleydi çeke çeke bir hal oldum sinir oldum kullanışlı bulmuyorum kaldıramadığı için kayık yaka gibi birde ilk gelinliklerden kolu tül olan çok asiil beğendim .

Günaydın şekerler, yasemin canımcım msjın beni uyandırmaya yetti :))
Bugün itibariyle kardeşimi yine Hakkari'nin kucağına gönderdik (
Rabbim yardımcıları olsun çabucak gelsin askerlerimiz...

günaydınn gülümmm

ayyy Allah kavuştursun esracımmm benimde kardeşim askerde bayramda dağıtıma çıkacaklar sonra nereye düşerse gidecek bakalımm. Allah ım yar ver yardımcıları olsun inşallahhh

günaydın cimcime allah sabır versin size askerlerimizi de korusun rabbim.bende aralıkta yolluyorum nişanlımı:gitme:

günaydın yaseminnnnnnnn

anammm canımm benim benim nişanlımda aralıkta gidiyorr neysee senle birlikte sayacağız şafağı hayırlısı ile gidip gelirler inşallah gülümm

Günaydın kızlar gece vardiyasından gündüz vardiyasına geldim uymak yok yola devam :))
Uzun dönem kısaltılıyor da kısa dönemi uzatmaları çok saçma geldi bana ...

benim akıllı kardeşimde şubatta gidecek gönüllü komonda yazdırmış salak millet kırk takla atıyor bir akıllı bizim ki allahtan babam devreye girdi de ameliyatlı felan diye çocukalrın kafasını yııyotlr şubede istermisin gönüllü olurmusun bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…