2011 gelin adayları buyrun sohbete

tatlım aynı şeyi bende yaşadım.
off bu kayınvaldeler niçin evlatlarının mutluluğunu bozarlar anlamam.
en güzeli destek almadan kendiniz yapın bizde öyle yapıyrz ztn.
benim eltim var birde sürekli kıyaslar beni onunla çok rahatsız oluyrm bundan.
eltimede aynısını yaptı benle kıyasladı durdu.o da aynı şekilde.
ama artık duymamazlığa başladım
hiç ilgilenmiyrm. sende öle yap kafan öle boşalıyor ki.
siz güçlü olun yeter.

Aynen benim de eltim var aynı yaslardayız ama :))o yüzden direk sana kıskançlık mı dedim kıskananlar çok fazla oluyor güzel konusuyorsan,tatlı dilliysen,kendine güvenin varsa kıskanıyorlar ben bunu bilir bunu söylerim :)en iyisi araya mesafe koymak mesafeliyim bir beklentim de yok onlardan :)

iyi geceler fıstıklar nasılsınızz muhabbetiniz ne güzelmiş ben kaçırdımm yaaa
kleopatracım elbisenide kaçırdım bennnn

canım bu söylediğine çok katılıyorum o kadar haklısın ki

benim kayınvalidem iyi bir kadın anlayışlıdır ama kayınpederim 5-6 kaynanaya bedel yaaaa bende ondan çekiyorum.. he he diyorum kendi bildiğimi yapıyorum deli oluyo lülülülülülü

çok şıkmış tatlım teşekkür ediyorummmm opuyorumnanaktan
gelinliklerimizide yükleriz inş bir gün

nişanlıyken tatlı dille güleryüzle tavrını belli etmek gerekiyor
ne kadar iyi anlaşılsa bile araya biraz mesafe koymak gerekiyor
ne olursa olsun kimse kimsenin hayatına karışma hakkıına sahip değil sonuçta
yeri geliyor insan öz anne babasının karışmasına dayanamıyor kaldı ki eşlerimizin annesi babası karışsın
ama tabi tatsızlık da zor bi durum bi ömür beraber olunacak sonuçta
herşey tatlı dile güler yüze bakıyor
rabbim hepimize iyi insanlar güzel günler nasip etsin

26 yasındayımm didoşş ben de kendini nasıl rahat hissediyorsan onu diyebilirsiniz benim için no problem :)))
hepinizi seviyorumm ve öpüyorum kızlar sizleri :))

günaydın arkadaslar topiğimiz sanki gececiler ve gündüzcüler olarak 2 grup gibi hissettim gece olanlar gündüz yok gündüz olanlar gece..vardiyalı topik ahaha hiç boş kalmıyor 24 saat

tekrar hoşgeldin aslı..napıyorsun ne var ne yok
hşbldk cnmm .. napm çalışıyorm uyku modundaym hala perşmbe ve cuma içn yıllık ızın bıle kullanmayı dusunuyorm o derece yorgnum.. ılk defa personelın maas makbuzlarını hazırlarken bı kısıye 100lıra eksık yazmısım ama hesap denk tutuo dmekkı bırınede 100lıra fzla yazdm... sbah mudurum ikaz etti ona canm skıldı nıe böle kafam dalgn hc bole bsey ypmazdm ben :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…