- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.001
tatlım aynı şeyi bende yaşadım.
off bu kayınvaldeler niçin evlatlarının mutluluğunu bozarlar anlamam.
en güzeli destek almadan kendiniz yapın bizde öyle yapıyrz ztn.
benim eltim var birde sürekli kıyaslar beni onunla çok rahatsız oluyrm bundan.
eltimede aynısını yaptı benle kıyasladı durdu.o da aynı şekilde.
ama artık duymamazlığa başladım
hiç ilgilenmiyrm. sende öle yap kafan öle boşalıyor ki.
siz güçlü olun yeter.
Aynen benim de eltim var aynı yaslardayız ama :))o yüzden direk sana kıskançlık mı dedim kıskananlar çok fazla oluyor güzel konusuyorsan,tatlı dilliysen,kendine güvenin varsa kıskanıyorlar ben bunu bilir bunu söylerim :)en iyisi araya mesafe koymak mesafeliyim bir beklentim de yok onlardan :)
Hoş geldin canım nişanlının annesini savunması yanlış bastan al karsına herseyi konuş araya mesafeyi koy tavrını belirt nişanlına da uygun bir dille anlat bana karısılmasını istemiyorum benim ...yasım bu neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum her yaptıgımdan haberin var ben sana karsı sorumluyum ben yuvayı kuruyorum ben oturacagım o yüzden benim zewkimin olması çok normal dersin kayınvalidene de uygun bir dille tatlı bir dille anne ama o benim zevkime uymuyor dersin :))bastan tavrını belirt sonra ilerde seni çok ezerler Allaha çok şükür benim kaynana bana karısamıyor :))
iyi geceler fıstıklar nasılsınızz muhabbetiniz ne güzelmiş ben kaçırdımm yaaa
kleopatracım elbisenide kaçırdım bennnn
Saoll didoşş Allah o günleri nasip etsin de albümler yaparım benn :))
Meleimm siz kaç yasındasınız?
26 yasındayımm didoşş ben de kendini nasıl rahat hissediyorsan onu diyebilirsiniz benim için no problem :)))
hepinizi seviyorumm ve öpüyorum kızlar sizleri :))
ben de öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
herkese iyi geceler güzel rüyalar :ecrin_bebek:
ben de kaçıyorum a.s.
günaydın arkadaslar topiğimiz sanki gececiler ve gündüzcüler olarak 2 grup gibi hissettimgece olanlar gündüz yok gündüz olanlar gece..vardiyalı topik ahaha hiç boş kalmıyor 24 saat
günaydın canım
aynen yaa doğru tespit
hşbldk cnmm .. napm çalışıyorm uyku modundaym hala perşmbe ve cuma içn yıllık ızın bıle kullanmayı dusunuyorm o derece yorgnum.. ılk defa personelın maas makbuzlarını hazırlarken bı kısıye 100lıra eksık yazmısım ama hesap denk tutuo dmekkı bırınede 100lıra fzla yazdm... sbah mudurum ikaz etti ona canm skıldı nıe böle kafam dalgn hc bole bsey ypmazdm ben :çok üzgünüm:tekrar hoşgeldin aslı..napıyorsun ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?