2011 gelin adayları buyrun sohbete

sizce ben erkek olsam, herhangi bi kizin resmini alip albumume koyamaz miyim? Biraz mantikli olun ya.

Tabiki koyabilirsin.
Bu çok basit bişey.

Ben hodri meydan diyorum. Herkes msn e girsin ve camerasini acsin bakalim. Ama hepimiz, boylece kim kadin kim erkek cikar ..

Ya niye herkes msn e girsin.
Az önceki demek istediğim şeyi yine yaptın.
Ben bilmediğim birine niye msn verip kamera açayım.
Sen şimdi bile msn mail diyosun.
İşte bu bana garip geliyor.

vereliniortak..banada bu davranışlarınız garip geldi artı saatlerce topikte olmana ragmen yorumların çok az ona ragmen topiktesin..

kızlar şu miafir benim herhalde internet berbat yazamıyorum birşey ya bağlantı kopuyor anında aaaa ne oluyor burda :)) blue erkekte olsa zararsız bir erkeğe benziyor:))) değil mi kızz blue:))

Blue farklı biri ama hiç erkek fikri gelmedi aklıma...
Tanyelde bir garip gelmişti.
He bide Zuhal'den şüpheleniyorum, adı Zafer gibi bişey olabiler :))

Son düzenleme:

ohooooo senin amacini anladim ben. 1.cisi maasli kazancimin disinda daima ek gelir yapiyorum. Evlilik olayim ortaya cikincada bi gelinlik vs bakmaya basladim. Burasi ile Turkiyeyi karsilastirdim. ve gordum ki arada cok fark var. kendime burada baktigim gelinlikci ile anlastim ve sattigim her gelinlik icin bana 50 eur verecek. Sence bunun nesi kotu??? Neticede ben bu isten para kazanicam. Ve son derece guzel gelinlikleri,ucuza satip kendi payimi alicam. simdi bana soyler misin, benim aracilik yapip gelinlik satarak bu isten para kazanmamin nesi yanlis???
Kirmizi eldivende oyle hollandada bu tur seyler ucuz, yok parasina nerdeyse, bende hem ucuza alip,hem ucuza satarim ve kazanc elde ederim derdindeyim.[

Ben durustce para kazanilacak her iste varim. Kimseden bisey calip satmiyorum, aracilik yapiyorum sadace.bundada yanlis olan hicbirsey gormuyorum./COLOR]

Cimcime ben de yanılıyor olabilirim.
Ama şüpheleniyorum işte akannehir
Belkide farklı biridir bilemicem guclubacismile

Aslında burası sanal ortam kimseye güvenmemek lazım, biz herşeyimizi açık açık konuşuyoruz belkide çok yanlış, kendimizi deşifre ediyoruz...
Bir çoğumuz iyi niyetli olabilir ama arada kötü niyetlilerde olabilir, bu sorunla daha önce karşılaşmıştım, resimlerimizi alıp iğrenç bir sitede yayınlamışlardı üstelik üzerinde oynamışlar.
İşte böyle adi insanlar çıkabiliyor.
Blueasus'cum kızma ama pandomine hak veriyorum, çünkü farklı olan kişi bir şekilde hissettiriyo kendini, he erkeksin diyemem ama farklı olduğun bir gerçek diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…