- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.341
herkes erkek mi burdaki yoksa
kızzz aslıı dalga geçme zuhal bacıylaaa cebelleşiyor zatiii orda :)))))
ohooooo senin amacini anladim ben. 1.cisi maasli kazancimin disinda daima ek gelir yapiyorum. Evlilik olayim ortaya cikincada bi gelinlik vs bakmaya basladim. Burasi ile Turkiyeyi karsilastirdim. ve gordum ki arada cok fark var. kendime burada baktigim gelinlikci ile anlastim ve sattigim her gelinlik icin bana 50 eur verecek. Sence bunun nesi kotu??? Neticede ben bu isten para kazanicam. Ve son derece guzel gelinlikleri,ucuza satip kendi payimi alicam. simdi bana soyler misin, benim aracilik yapip gelinlik satarak bu isten para kazanmamin nesi yanlis???
Kirmizi eldivende oyle hollandada bu tur seyler ucuz, yok parasina nerdeyse, bende hem ucuza alip,hem ucuza satarim ve kazanc elde ederim derdindeyim.[
Ben durustce para kazanilacak her iste varim. Kimseden bisey calip satmiyorum, aracilik yapiyorum sadace.bundada yanlis olan hicbirsey gormuyorum./COLOR]
yani yasooo ya popom kıpkırmızı oldu be sinirden sandalyede bi otarafa bir bu tarafa sürtmekten
züloşşşş yarım saattir yokum zuhalde nerde görünmüyor diye iki kelime yazmıyorsun şuraya haa aklın fikrin lakk lakkk ne oldu fıdıldın büyüdün mü.
pandooo burda hertarımdan dumannlar çıkıyor yazabilmek için ne yapayım pc kitleniyorr :mymeka:
Aslında burası sanal ortam kimseye güvenmemek lazım, biz herşeyimizi açık açık konuşuyoruz belkide çok yanlış, kendimizi deşifre ediyoruz...
Bir çoğumuz iyi niyetli olabilir ama arada kötü niyetlilerde olabilir, bu sorunla daha önce karşılaşmıştım, resimlerimizi alıp iğrenç bir sitede yayınlamışlardı üstelik üzerinde oynamışlar.
İşte böyle adi insanlar çıkabiliyor.
Blueasus'cum kızma ama pandomine hak veriyorum, çünkü farklı olan kişi bir şekilde hissettiriyo kendini, he erkeksin diyemem ama farklı olduğun bir gerçek diye düşünüyorum...
kızzz aslıı dalga geçme zuhal bacıylaaa cebelleşiyor zatiii orda :)))))
o zaman biriniz cikin benimle msn de yuzlesin. Bu kisi benim kadin oldugumu soylediginde , bana ihtira edenlerin ozur dilemesini bekliyorum.
blueasuscum kesin birşey denilmedi erkeksin diye şüphe uyandırmış olabilirsin kendini ispat edeceksin diye de ayrıca bir zorunluluk yok bence.
o zaman biriniz cikin benimle msn de yuzlesin. Bu kisi benim kadin oldugumu soylediginde , bana ihtira edenlerin ozur dilemesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?