- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.461
kleopatracım yine başbaşayız galiba :)
junyorita gelmiş hoşgelmiş :)
evet canımmm nişanlıyım ama bohça falan göremediğim için özellikle erkek tarafından kaynanamdan o yüzden yorum yapamayacagım annem de çok güzel kurdela nakısından bohca yapmıştı içine herseyi hazırlamıştı onlardan gelmeyince annem de vermedi ...
evet canımmm nişanlıyım ama bohça falan göremediğim için özellikle erkek tarafından kaynanamdan o yüzden yorum yapamayacagım annem de çok güzel kurdela nakısından bohca yapmıştı içine herseyi hazırlamıştı onlardan gelmeyince annem de vermedi ...
hoşbulduk cnm sırnaşık şey
benim bohçamda neler vardı
bakalım hatırlayacak mıyım hepsini
çamaşır takımı vardı bi tane
başörtüleri
seccade
yatak örtüsü takımı
parfüm
makyaj malzemeleri
elbise
terlik
ayakkabı
saten pijama takımı
vallahi aklıma şimdilik bunlar geldi a.s
size neler koyuldu
Takımı taktılar ama annem ne diyebilir ki sonuçta aileler de bir yere kadar benim nişanlımı çok sevdiği için zaten bir sey demedi yoksa gerçekten yaptıkları ayıptı ama ben görmedim :)
Takımı taktılar ama annem ne diyebilir ki sonuçta aileler de bir yere kadar benim nişanlımı çok sevdiği için zaten bir sey demedi yoksa gerçekten yaptıkları ayıptı ama ben görmedim :)
güle güle kullan cnm bayanssulusmile
sen mi seçtn yoksa onlar mı hazrlyp gelmş cnm ?
bnmde bohçamda
gecelik takımı 7 parçadan oluşuo ondan
havlular
başörtüleri
iğne oyasndan namaz örtüsü
patikler
seccade
terlik
örgü yelek
iç çamaşırı
geldi
bzde nişanlımla daha sonradan parfüm makyj mlzmesi vs aldık..
yalnız bu bohça olayıönemlymiş kızlar yaa ne kadr özenli olrsa o kadr sevildiğini falan gösteriomuş sizde duydnz mu?
evet canım makyaj malzemeleri ve parfümü nişanlımla seçtik ama diğerlerini kendileri alıp koymuşlar sağolsunlar
aa evet patikler havluluar da vardı bak unutmuşum onları
ben özenle hazırlanmış görünce mutlu olmuştum ama bunlar değil bence verilen değerin ölçüsü
bohça gelmese yada özensiz olsa bi burukluk olurdu tabi ama bana değer verilmiyor falan diye düşünmezdim
yani ben nişanlımın bana verdiği değeri biliyorum
bohçayı annesi hazırlasın hazırlamasın iyi koysun kötü koysun önemli değil
ben nişanlımla bi ömür geçircem sonuçta
ama tabi aileler laf etmiyor değil :)
ya bn düşünmüorm öle cnm bnm...
bzim komşulardan tutta herkes bıdı bıdı edio bide bunlar okumş insanlar cahil değil heee...
hepsi iğne oyası olması lazımmış yok eksik az koymuşlar falan filan bn uzun nişanlılık istemiordm ama malesf uzadı yıpranmktan başka bişey değil..
belki bizim karışan fln olmadığı için böyle rahatım bilemiyorum ama benim düşüncem böyle
allah sevdiğimizle huzurumuzu bozmasın ağzımızın tadını kaçırmasın gerisi boş bence
selam vermeden çıkmayayım dedim.geçmişi okudum baya ilerlemiş sayfalar.
ben çok yorgunum maalesef.yarın da çok önemli bir toplantı var.3 gündür de aşkımı görememiş olmamın bir hırçınlığı var üzerimde.anlayacağınız beni yatak paklar.hepinize iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?