- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #20.481
junyorita siz ne kadar zamandır nişanlısınız cnm
cnm bnm bnm içinde öle alt tarafı kumaş parçası yaa onunla değer mi olr?
ama bu lafı çok duydum çevremde açıkcası kompleks olştu bnde de...
bnm taktığım bişey değil anltbldm di mi cnm?
yoksa bnm 5 yıllık ilişkmi böle saçma sapan şeyler ölçemz cnm boş yani...
cnm bz 5 yıldır beraberz ve 2.5 aylık nişanlyz ama uzun bi beraberlik olduğu içn bu nişanlılık bize 2.5 sene gbi gelio :bbo:
siz cnm ?
İlginç benim annem iyiki hiç laf etmedi :)))amann zaten benim kaynanam bana ne getirecekti ki patik havlu kenarı igne oyası falan bunları yapmayı bilmez ki :))ben ona versem o da kızına koyacaktı adım gibi eminim zaten ceyizlerimi görünce dili tutulacaktı benim ceyizlerimin hepsini annem yaptı patiklerim,tülbentlerim,seccadelerim kurdela nakısından havlularım kanavceden salon takımım o yüzden üzerinde bile durmadım zaten nişan alışverisinde de kıyafet,parfüm,makyaj malzemesi gecelik vs alındıgı için üzülmedim ...adet meselesi,görgü meselesi herkes kendi ailen gibi olmuyor sonuçta ele gidiyorsun ...
anlıyorum güzelim ya
tabi etrafında karışan sürekli laf söyleyen biri olunca zor oluyordur
ne diyim allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan
maşallahen kısa zamanda kavuşun hayırlısıyla inşallah
biz de 3seneyi devirdik 4e dönüyoruz işte nişan da 1.5 ay falan oldu
Benim sana tavsiyem nişanlılıgın çok basındasınız ve nişanlılık çok zor bir süreçmiş ben bunu anladım sevgiliyken hersey çok güzel ama nişanlı olunca sorumluluk sahibi oluyor her iki taraf da böyle seylerle kafanı da yorma canını da sıkma bohça falan önemli değill belki begenmeyeceksin atıcaksın bir kenara o yüzden içini gönlünü ferah tut annenin baska bir siniri vardır kızgınlıgı vardır bohcaya takılı kalmıştır herseylerini koymuşlar daha ne olacaktı ki?iğne oyası falan sen sericekmisin salonuna igne oyası ?
çok hastayım ya boğazalarım iltihaplı burnum akıyor gözlerim pörtlemiş bir şekilde işteyim...ahhh nişanlım olsaydı şöylee ne nazlar yapardım ben onaa:)
yawyummm çokkkkk geçmişş olsun :1hug: daaa şimdi hasta hastaaa fantazik şeyler düşünüyon yaa tebriklerr biravoooo alkisalkisalkis
çok hastayım ya boğazalarım iltihaplı burnum akıyor gözlerim pörtlemiş bir şekilde işteyim...ahhh nişanlım olsaydı şöylee ne nazlar yapardım ben onaa:)
günaydınnnn bacılarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?