2011 gelin adayları buyrun sohbete

İlginç benim annem iyiki hiç laf etmedi :)))amann zaten benim kaynanam bana ne getirecekti ki patik havlu kenarı igne oyası falan bunları yapmayı bilmez ki :))ben ona versem o da kızına koyacaktı adım gibi eminim zaten ceyizlerimi görünce dili tutulacaktı benim ceyizlerimin hepsini annem yaptı patiklerim,tülbentlerim,seccadelerim kurdela nakısından havlularım kanavceden salon takımım o yüzden üzerinde bile durmadım zaten nişan alışverisinde de kıyafet,parfüm,makyaj malzemesi gecelik vs alındıgı için üzülmedim ...adet meselesi,görgü meselesi herkes kendi ailen gibi olmuyor sonuçta ele gidiyorsun ...

anlıyorum güzelim ya
tabi etrafında karışan sürekli laf söyleyen biri olunca zor oluyordur
ne diyim allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

haklısın cnm ama bnm annemde milletn gazına geldi açıkcası hani okumuş ama boş geveze insanlar olr ya onların gazına gelip bana sölendi o kadr bnmde umrumda mı hyr sadece sordum böle bi sorun yaşayn var mı die?
orası öle tabi herkesi kendin gbi bilrsn çok üzülrsn...

Son düzenleme:
anlıyorum güzelim ya
tabi etrafında karışan sürekli laf söyleyen biri olunca zor oluyordur
ne diyim allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

maşallah en kısa zamanda kavuşun hayırlısıyla inşallah
biz de 3seneyi devirdik 4e dönüyoruz işte nişan da 1.5 ay falan oldu

saol cnm teşkkr ederm sizde maşallah
evet zor oluo ama olsun atlatrz inş yeter ki bzm aramzda sorun olmasın

Benim sana tavsiyem nişanlılıgın çok basındasınız ve nişanlılık çok zor bir süreçmiş ben bunu anladım sevgiliyken hersey çok güzel ama nişanlı olunca sorumluluk sahibi oluyor her iki taraf da böyle seylerle kafanı da yorma canını da sıkma bohça falan önemli değill belki begenmeyeceksin atıcaksın bir kenara o yüzden içini gönlünü ferah tut annenin baska bir siniri vardır kızgınlıgı vardır bohcaya takılı kalmıştır herseylerini koymuşlar daha ne olacaktı ki?iğne oyası falan sen sericekmisin salonuna igne oyası ?

cnm bnm anltmdım galiba bnm bi sorunum yok bohçayla ilgi zaten sevmem dantel mantel
sorun çevredki insanların lafları bu kadr mı falan dyp insanın sinirini tepesine çıkrtıolar yani annemin bn takmıorm ki... sanada ondan sordum hani bi sorun oldu mu die yanlış anlma sakın olr mu seni kırmak için sormadım?

çok hastayım ya boğazalarım iltihaplı burnum akıyor gözlerim pörtlemiş bir şekilde işteyim...ahhh nişanlım olsaydı şöylee ne nazlar yapardım ben onaa:)

yawyummm çokkkkk geçmişş olsun :1hug: daaa şimdi hasta hastaaa fantazik şeyler düşünüyon yaa tebriklerr biravoooo alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…