2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bugün işten ötürü çok stresliyim de =( Bazı şeyler ters gidiyo şimdilik. ınşallah düzelicek =)
Dün nişanlık provasına gittim. Dönüştüde başka bi üst aldım kendime. ıstemeye geldiklerinde giymek için. Siyah gömlek içime sinmemişti bi türlü. Grili ince bi bluz aldım =)

ohh canım nasıl geçti provan benim yok öyle bi olayım allahtan
gömleği de iyi günlerde kullan diğeri de çok hoştu ama eminim bu da çok güzeldir opuyorumnanaktan
bu arada pazartesiden beri kavga etmiyoz biz

ohh canım nasıl geçti provan benim yok öyle bi olayım allahtan
gömleği de iyi günlerde kullan diğeri de çok hoştu ama eminim bu da çok güzeldir opuyorumnanaktan
bu arada pazartesiden beri kavga etmiyoz biz

Bazen içime bi korku düşüyo acaba istediğim gibi olucakmı diye :sinifsinif:
Hazır almak güzel aslında ama ben bulamadım gönlümce =(
Onun da resmini koyarım yarın.
Ay inşallah hiç kavga etmezsiniz ya. ama bu dönemlerde oluyo bence herkeste öle söylüyo =((
Bizde son olaydan beri kavga etmiyoruz. Geçen hafta bu gün dü bak hatırladım. çok üzülmüştüm.

benimde bir modelde aklım kaldı aslında ama çok pahalıydı ya =(
benimde beğendiğim modeller vardı aslında diktirmek istiyodum ama sonra risk almak istememdim tanıdık yoktu çünkü bi halam var ama o da bi sürü prova isticekti
bursaya git gel bana zor olucaktı
aslında nişanllığı alırken provada ayarlarız demişti kadın bolero için dedim prova olmaz mümkün değil benim vaktim yok
tamam o zaman modelde değişiklik istemezsen biz ölçüne göre dikeriz gerekirse birkaç ayarlama yaparız yalnızca dedi

keşke bir iki kere gitseydin bolero provasına da. Bende alt tarafı bolore diyodum ama dün gittim kadın kalıp çıkarmış ölçümü almıştı geçen sefer. Potluklar vardı. bol olmuş biraz. Onların ayarlamasını yapıcak tekrar. Kumaşı kesmemişti. Tekrar kalıp alayım diye.

ama hiç vaktim yok ki canım ya sorun o zaten =(
biliyosun daha yeni düzen oturtmaya çalışıyorum benim provaya gitmem gelmem 1 günüme mal olucak
eğer boleroda falan sorun olursa tekrar yaparlar nasılsa 1 ay önce alıcaz nişandan ama umarım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…