- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #2.081
arada uğra tatlım genede opuyorumnanaktan
Pırlanta_a ... herşey çok güzel görünüo maşallah cnmdarsı başıma boshayallersmile
Nişanımı atlatıyım bu topicle de ilgilencem ama şimdi hiç istemiyorum ilgilenmek.
Ben bi ara yazmıyodum bile topiğime =(
Nişanımı atlatsam benim içinde daha iyi olucak.
Kızlar istemem nasıl geçti anlatayım
Heycanla bekliyoruz. Saat 19 da çıkmışlar evden. Aşkım aradı biz çıktık haberiniz olsun diye.
4 araba geldiler 15 - 17 kişi. Bütün mahalle camlardaydı =))
Sonra geldiler işte hepsi oturdular falan. Biraz muhabbet oldu sonra kaveleri yaptık halamla.
Kaveleri dağıtmaya başlayınca Küçük amcası Allahın emri ile istedi babamdan.
Babamda KIZIMA BAKABİLECEKMİSİN dedi. Yasinde bakıcam Allahın izniyle dedi. Dayılarıda biz yanlarındayız herzaman dedi. Sonra Babam KIZIMI SEVİYOMUSUN GERÇEKTEN BU İŞLER ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL dedi. Yasinde kafa salladı. O da kafa sallama sesin çıksın dedi. Yasinde istiyorum dedi. (çok utandı seviyorum diyemedi, titriyodu resmen) Babamda hayırlı olsun dedi.
Sonra çikolatayı dağıttım. Ardından ortada pastamızı kestik. Herkese servis çıkardık.
Sonra çay falan ikram ettik.
Sonra ben havlularımı dağıttım bayanlara.
Herkes çok güzel geçti dedi. Bukadar güzel kız isteme görmemiştik falan dediler.
Bütün aile kaynaştı hemen. Önceden tanışıyor olmamın avantajı çok büyük =)
Amin canım. Daha güzelleri senin olsun. Senin nezaman olucak kısmetse.
oh oh hersey masallah cok güzel gecmis....baban da hani soguk soguk terletmis damadi....kahvesine tuz koydunmu??
Yaza Hazirana insallah...ama gel görki bende heves meves kalmadi....
:mymeka:beyfendi hep hevesimi kirip duruyor bu ara üstünede bi güzel moralimi bozuyor böyle oluncada bendeki istekte heveste yavas yavas ölüyor...off ne yapicagimida bilmiyorum..
bizdeki sorunda aslinda ayri ülkelerde olmak uzaklik iliskiyi cok zorluyor cünkü....
aslinda beya dertliyim bu konuda....senağlama
selam kızlar..bakamıodum bu topice uzun zamandır..nasılsınız
Onunla önceden konuştuk. Tuz yerine acı biber attım. Tuz koysam içemezdi midesi biraz sorunlu ama acıyı içti =))
öle deme canım ya. hiç hevesini kırma. Çok güzel şeylermiş bunlar. bizde ilk zamanlarda kavgalar ettik tartıştık ama herşey çok güzel geçti. hiç moralini bozma. Sen nerdesin o nerde ayrı ülkeler derken.:
hmmm ne güzel...bende koyacagimda ama nasil ayarliyacagim onu bilmiyorum ya baskasi alirsa diye korkmuyor degilim...
canim ben almanyada yasiyorum o türkiyede....ama sorma ya hep moralimi bozuyor hevesimi kiriyor...söylüyorum bu seferde sanada saka yapilmiyor diyor....delirtiyor resmen....ben ne dersem hep diyor gerek varmi....suna gerek varmi buna gerek varmi iste demek istedigim bu...karsimdaki bana gerek varmi diye sorarsa bendede heves kalmiyor zamanla....ama acayip sinirlerimde bozuluyor tabi belli etmiyorum pek.klava:
Yaza Hazirana insallah...ama gel görki bende heves meves kalmadi....
:mymeka:beyfendi hep hevesimi kirip duruyor bu ara üstünede bi güzel moralimi bozuyor böyle oluncada bendeki istekte heveste yavas yavas ölüyor...off ne yapicagimida bilmiyorum..
bizdeki sorunda aslinda ayri ülkelerde olmak uzaklik iliskiyi cok zorluyor cünkü....
aslinda beya dertliyim bu konuda....senağlama
Selam hoşgeldin nefesim. Uzun zamandır bende bakamıyodum =))
Bu cumartesi istemeye geldiler söz kestik. Mayıs 21 de de nişan olucak inşallah. sen nasılsın ne alemdesin ...
hmmm ne güzel...bende koyacagimda ama nasil ayarliyacagim onu bilmiyorum ya baskasi alirsa diye korkmuyor degilim...
canim ben almanyada yasiyorum o türkiyede....ama sorma ya hep moralimi bozuyor hevesimi kiriyor...söylüyorum bu seferde sanada saka yapilmiyor diyor....delirtiyor resmen....ben ne dersem hep diyor gerek varmi....suna gerek varmi buna gerek varmi iste demek istedigim bu...karsimdaki bana gerek varmi diye sorarsa bendede heves kalmiyor zamanla....ama acayip sinirlerimde bozuluyor tabi belli etmiyorum pek.klava:
Ben acı biberli olanı sonradan ayrı götürdüm verdim. karışmadı =)
Ozaman sen türkiyeye gelin gelicen dimi. Erkekler böle işte herşeye gerek varmı diyolar. sen istediğin gibi yap yaptır. içinde bişi kalmasın. sonradan o da dicek gerek varmış herşeye diye. Bide mesela ne için öle gerek varmı diyor? eğer özel değilse.
Hoşbulduk kızlaar...
Canım uzaklık zor doğru ama iki tarafta itinalı olursa çokta zor değil, bizde uzağız hatta temmuzdan sonra daha uzağa gidecek ama şuan Allah bozmasın çok iyiyiz. Özlem arttıkça daha çok konuşmak, msn'de birbirimizi daha çok görmek istiyoruz. Bi ara baya sıkıntı yaşadık, ama atlattık çok şükür, sizde çözersiniz merak etme. Sevgi varsa gerisi tefrruat boshayallersmile
Erkeklerin inan hepsi böyle, bayanlar için ihtiyaç olanlar onlara gereksiz geliyor, daha dün sözlümle tartıştık bu konuda nişanda alınan abiyeye verilen paranın çöpe gittiğini düşünüyor :))
Hoşbulduk kızlaar...
Canım uzaklık zor doğru ama iki tarafta itinalı olursa çokta zor değil, bizde uzağız hatta temmuzdan sonra daha uzağa gidecek ama şuan Allah bozmasın çok iyiyiz. Özlem arttıkça daha çok konuşmak, msn'de birbirimizi daha çok görmek istiyoruz. Bi ara baya sıkıntı yaşadık, ama atlattık çok şükür, sizde çözersiniz merak etme. Sevgi varsa gerisi tefrruat boshayallersmile
Hayırlı olsun pırlantacım...
Erkeklerin inan hepsi böyle, bayanlar için ihtiyaç olanlar onlara gereksiz geliyor, daha dün sözlümle tartıştık bu konuda nişanda alınan abiyeye verilen paranın çöpe gittiğini düşünüyor :))
Evet canim insallah allah nasip ederse türkiyeye gelin gidecegim..
Yaa zaten o benim hevesimi kiriyor diye istediklerimden vazgececek degilim sonucta birkere evleniyoruz. Icimde kalmasini istemem bazi seylerin..
Ama nasil deli ediyor beni...lmaz:Biz bu yaz sözlenicez insallah bizdede adetir sözde yapilir bohca beyfendi diyor gerek varmi bunlara...yok iste gerek varmi tektasa falan (birkere sözü acilmisti bide yüzük mü alcam demisti gerci evlenme teklifinden söz ediyorduk)
Ya birde sakaya vuruyor hep bunlari...sinir oluyorum bende...ama acayip doluyum bu konuda...
Yüzyüzeyken problem yasamiyoruz iyi anlasiyoruz hep böyle uzaktayken inanilmaz problemler cikiyor...bide bana diyor sen cok ince düsünüyorsun diye...
yaa erkeklerin hepsimi böyle off....
evet canim cok zor uzaktan iliskiyi yürütmek zaten yüzyüzeyken cok iyi anlasiyoruz tartismayiz bile ama böyle uzaklik, hasret, kiskancliklar cok problemler yasadik....herseye ragmen hayat onunla güzel sadece sabretmeye calisiyorum...
Genelde bütün erkekler öle düşünüyo işte. Ama bikere oluyo bunlar işte. Kızlar için durum daha farklı =)
Boşver canım sen takılmamaya bak pek. canını sıkma. Ama yüz yüze gelince düşündüklerini anlat. içinde biriktirip biriktirip sonra patlaması daha kötü olabilir.
Onlar bizim gibi düşünemezler ama bazı şeyleri yapsınlar yeter =)
yok zaten hicbirseyi icimde tutmam ne düsünüyorsam söylerim....ama artik herseyi oluruna biraktim...kafama takip kendimi bosyere üzmemeye calisiyorum iste....
bende geldim arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?