2011 gelin adayları buyrun sohbete

pandoşş geçmiş olsun :)) aklıma kemal sunalın filmi geldi aşık olduğu kızı görünce sesi kesiliyor ya :)) sizde evlenince sabahları o filmden kesitler yaparsınız:))

pandoşş geçmiş olsun :)) aklıma kemal sunalın filmi geldi aşık olduğu kızı görünce sesi kesiliyor ya :)) sizde evlenince sabahları o filmden kesitler yaparsınız:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah senin iyiliğini versin emiii kızzz

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

selam kızlar..
deniz nişanlın sizde mi
dugiide buradaymış,nasılsın canım uzun zamandır denk gelemedik..

mervoşşş brillanttan nevresim aldım benim albüme bak :)) am açeşit kalmamış bunu zor buldum kaliteli beğendim ben.meltoş sen 32 ye almışsın ben 35 adamlardaki kari görüyormusun

canım burdaki brillant kampanya yapmıyor bende genel yerlerini arayıp şikayet ettim onları biz size dönecegiz dedi bakalım yorgan aldınmı..nevresimlerinide gördüm kız güzel rengi açık biraz ama olsun gülegüle kullan

züleyhacım in kaya süper ama ben korkutorum gece gitmeye oraya hem ayyaşlar çok hme yollar kıvrım kıvrım ödüm kopuyor ama şahane bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…