2011 gelin adayları buyrun sohbete

AY DUDAĞINDA PASTA KALMIŞ CANIM PEÇETEDE YOK TÜHHH :roflol::roflol:

Yalnız olsak belkim bişeyler düşünürüm ama milletin içinde sarılmaya bile çekiniyorum :))
Herkesin içinde yüzgöz olmam...
Ama bu sefer kararlıyım havaalanında görünce koşup sarılıcam ona, üstüne atlayıp adamı yre düşürürmüşüm
kaydirigubbakcemile3

evet canım izin kullanmazsa 5 ay oluyor
eğer askerlik uzamazsa tabi...

mayıs başı gelicek haziran başı düğün
inşallah..

ne kadar güzel canım ya emeğinize layık olmuş yani tebrik ederim vereliniortak
14aydır nişanlımısınız canım
düğün ne zaman kısmetse

6aylık askerlikmi yapacak canım kısa dönem mi yani
döner dönmez düğün o zaman ?

sen bu hızla koşarken ayağın kayıp düşmede:)))kız o zaman kıytı yerleri düşün belirle:)) biizm gibi kaynanam ben nişanlım aynı oda da yatmayında.:roflol:

canımm resimlerinin hepsine baktım gerçekten çok yakısmıssınız birbirinizeaslı kaç yasındasın canım sen küçük duruyosun resimlerde?

sen bu hızla koşarken ayağın kayıp düşmede:)))kız o zaman kıytı yerleri düşün belirle:)) biizm gibi kaynanam ben nişanlım aynı oda da yatmayında.:roflol:

Topuklu ayakkabı giycem ayağım yamulurmuş :))
Zaten alıştık düşmelere
Sahimi kıs, aynı odadamı yattınız, annem hayatta yatırmaz aynı odada, hem bende istemem o kardeşimin odasında yatıyor, gece sabaha kadar oturuyoruz uslu uslu
kaydirigubbakcemile3

cebine doldur ceviz fındık:)) avuç avuç götürmeye bak:) ha limondan uzak dur şeyiii düşürüyormuş:)) kadında da erkekte de kaydirigubbakcemile3

Yok anacım vazgeçtim, kendimi frenlemeye karar verdim, bu hızla gitmenin sonu hayrı alamet değil gibime geldi :))
Gelmeden sakin olmasını söyleyem bizimkinede :))

benim kaynananam da ona niyetlenmişti ama benim ki onu kovdu çık dısarı biz film izleyecegiz die kapıyı da üstümden kilitledi :))))

hemde orta yatakta kaynanam yattım sabaha kadar yatakta dönmekten belim tutuldu siniriden sempatiksalakcinni yemin törenine gitmişiz kaç oldu görüşmedik yani ohaoldumsmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…