2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızlaar, oh işlerim bitti evraktan görünmeyen masamı sildim süpürdüm :))
Mesai sonuna kadar sizlenim, umarım...
Dilekçim bende çalışmıcam, nişanlım herşeye kendisi yetişmeye çalışacak, tek umudum işsizlik maaşı hiç yoktan iyidir diye...

evet tek başına yapıyor her şeyi..
babası da evi geçindiriyor maaşı az olunca benimki de destek oluyor bazen mecbur
o gergin ve sıkkın olunca buluşmalarımızın tadı da olmuyor

canım niaşnınız kasımda dimi..ne için masraf çıkıyor şuan düğünü erkenmi yapacaksınız onamı hazırlık yapıyor

evet tek başına yapıyor her şeyi..
babası da evi geçindiriyor maaşı az olunca benimki de destek oluyor bazen mecbur
o gergin ve sıkkın olunca buluşmalarımızın tadı da olmuyor

Erkekler bu konuda çok geriliyorlar, bazen ona güzel günlerinizden bahset, şu günleri atlatınca çok huzurlu olacağınızı falan söyle...

canım niaşnınız kasımda dimi..ne için masraf çıkıyor şuan düğünü erkenmi yapacaksınız onamı hazırlık yapıyor

evet kasımda nişan canım..
düğün haziranda inşaallah..
mobilyasıdır beyaz eşyasıdır..
halısıdır perdesidir..
düğün salonu yemeği altını derken stres basıyor..
şu an aylık 900 alıyor ama kendi masrafı var bir de aileye yardım ediyor işte..
nasıl yetişceğini şaşırdı canım benim ya

güzel şeylerden bahsetmeye çalışıyorum ama elbet geçecek de düşünmeden olmuyor diyor işte...

canım ben hiçbirini açmadım denemedim valla:)) inşallah bir sorun çıkmaz ya onlarıda almasam ellimd epara durmuyora.s
inşallah canım

bi kaç seyden fedakarlık edeceksiniz artık canım..maaşı da azmış yani ailesinede destek oluyorsa zorlanmakta haklı allah yardımcınız olsun

Kızlar elektronik cihazları bir kere çalıştırıp kaldırınca yani uzun süre çalıştırmayınca bozulduğunu duymuştum.
Bende çaycımı denemiştim umarım sorun yaşamam...

Hakkınızda hayırlısı olsun dilekçim zor işler, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Nişanlımda çok zor durumda, o aklıma geldi birden (
Ona hiç kıyamıyorum, artık başlıca şeyleri alıp diğerlerini bırakıcam...

bizim nişan dönemimizde en parasız olduğumuz zamandı baya borca girmiştik bir yıl çok sıkıntı çektik baktık olmayacak asker gitti. askerliğinin bitmesine 20 gün kala ataması geldi sıkalım dişimizi birazdaha derdim hep moral veriyordum işe başladı 10 gün içinde çift maaş aldı ohhhhhhhhh dedik huzur buymuş.Allah yardımcımız oldu ayağa kalktık.dilekcim bu sıkıntılar inan herkeste var güçlü durmanızın tam zamanı.

ben anlatsam size borca girmek neymiş destan olur nişanlımın işleri düzensizdi tuttuk kredi çektim 5000 tl öde 6500 tl.maaşım her ay blokeliydi banka kredisini otomatik keserdi ooo neler çektik biz ya biz ayakta durabildiysek herkes durabilir.

aslında maaşı 1300 tl ama şu an 8 saat çalışıyorlar o yüzden az..
okul kredi borcu ve bikaç borcu olmasa idare eder ama her şey üst üste geliyor bu aralar...
rahatlık gelecek diyorum ama işte karamsar bi nişanlım var yaa..
ben işe girseydim yardım ederdim..
başlıca eşyaları alıyoruz zaten ya..
bulaşık mak bile aldırmayacam ben alırım çalışınca nasılsa bana özel o makina :))

denizcim yoktum şimdi geldim
napmış bu kadar kaynın yaaa gelin kaydını alın diyolar!
Hangi okul bu tatlımm
çok üzüldüm

canım yine elektirk kesintisine uğradık.
Küfür etmiş ark video göndermiş
kavga etmiş
müdürde eee yeter ailen gelin alsın seni demişler ama henüz kimse gitmemiş
bakalım akşam güzel benzetir abisi

AMİN kız Allah'ım hepimizi kavuştursun ayırmasın ömür boyu
amin amin aminnnnnnnnn

ya ben ütümü çalıştırmıştım inş bir sorun yaşamambilmiyorumkismile. hatta cimcime sen uyarmıştın galibaaa

Bir gelinlikçi var kızlar istediğni modeli diktiriyorsun mesela 1200 mü tuttu eğer giydikten sonra tekrar geri getirsen bu fiyat 500 oluyor bir nevi kiralama ama istediğin modeli üstüne göre yaptırıyorsun duydunuz mu öyle bişey

ben duymadım canım ama iyiymiş yani:teytey:

ah ah benim kayınım da çok fenaydı lise döneminde..
az mı gittik sözlüme okuluna ya..
sonunda tasdiknameyi verdiler..
ben yalvar yakar açık liseye kaydettim kendi ellerimle..
şimdi askerde ve hala açık lise okuyor :)
demiştim ki bak bi kız seversin üni okuyor olur beğenmez seni diye..
müstakbel elti adayım da açık öğretim okuyor :)
sağol yenge der hep ama liseyi ne zaman bitirir bizim haylaz kayın bilmem :)
hoş elti adayım da ona benzer ama neyseee :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…