- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.481
evet tek başına yapıyor her şeyi..
babası da evi geçindiriyor maaşı az olunca benimki de destek oluyor bazen mecbur
o gergin ve sıkkın olunca buluşmalarımızın tadı da olmuyor
evet tek başına yapıyor her şeyi..
babası da evi geçindiriyor maaşı az olunca benimki de destek oluyor bazen mecbur
o gergin ve sıkkın olunca buluşmalarımızın tadı da olmuyor
bide k.ev aletlerinin 2 yıl garantisi var.kullanıp kontrol etmekte istemyrm o yüzden canım..iyi yapmıssın o zaman sne
canım niaşnınız kasımda dimi..ne için masraf çıkıyor şuan düğünü erkenmi yapacaksınız onamı hazırlık yapıyor
Erkekler bu konuda çok geriliyorlar, bazen ona güzel günlerinizden bahset, şu günleri atlatınca çok huzurlu olacağınızı falan söyle...
inşallah canımcanım ben hiçbirini açmadım denemedim valla:)) inşallah bir sorun çıkmaz ya onlarıda almasam ellimd epara durmuyora.s
evet kasımda nişan canım..
düğün haziranda inşaallah..
mobilyasıdır beyaz eşyasıdır..
halısıdır perdesidir..
düğün salonu yemeği altını derken stres basıyor..
şu an aylık 900 alıyor ama kendi masrafı var bir de aileye yardım ediyor işte..
nasıl yetişceğini şaşırdı canım benim ya
güzel şeylerden bahsetmeye çalışıyorum ama elbet geçecek de düşünmeden olmuyor diyor işte...
hele şükür kız sende gelişmeler var valla:)) karamsarlığı atmışsın üzerinden.taktikler işe yarıyorkaydirigubbakcemile
hele şükür kız sende gelişmeler var valla:)) karamsarlığı atmışsın üzerinden.taktikler işe yarıyorkaydirigubbakcemile
denizcim yoktum şimdi geldim
napmış bu kadar kaynın yaaa gelin kaydını alın diyolar!
Hangi okul bu tatlımm
çok üzüldüm
amin amin aminnnnnnnnnAMİN kız Allah'ım hepimizi kavuştursun ayırmasın ömür boyu
Kızlar elektronik cihazları bir kere çalıştırıp kaldırınca yani uzun süre çalıştırmayınca bozulduğunu duymuştum.
Bende çaycımı denemiştim umarım sorun yaşamam...
Hakkınızda hayırlısı olsun dilekçim zor işler, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Nişanlımda çok zor durumda, o aklıma geldi birden(
Ona hiç kıyamıyorum, artık başlıca şeyleri alıp diğerlerini bırakıcam...
canım yine elektirk kesintisine uğradık.
Küfür etmiş ark video göndermiş
kavga etmiş
müdürde eee yeter ailen gelin alsın seni demişler ama henüz kimse gitmemiş
bakalım akşam güzel benzetir abisi
Bir gelinlikçi var kızlar istediğni modeli diktiriyorsun mesela 1200 mü tuttu eğer giydikten sonra tekrar geri getirsen bu fiyat 500 oluyor bir nevi kiralama ama istediğin modeli üstüne göre yaptırıyorsun duydunuz mu öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?