2011 gelin adayları buyrun sohbete

ahh ahh o kredi bizde de var ama tek kişinin çalışması da çok zor oluyor borcumu kapatmadan da evlenmeyi düşünmüyorum 5 ay daha sıkarım dişimi ama borcsuz evlenirim o yüzden kızlar sıkın dişinizi bölümünüz dısında işler yapın herkes kendi bölümüyle ilgili çalışamıyor Türkiye'de(doktorlar,avukatlar,mühendisler)dısında ben de radyo,tv ve sinema okudum herkesin hayalidir keske trt'ye girebilsem baslangıç için verdikleri maas 7000 tl ama torpilim yok giremiyorum ama bir yerden de baslamak gerekiyor özel sektörde kızlar eee bu kadar zaman neden çalışmadın?evde neden oturdun da ?derler o yüzden nişanlılarınızı ikna edin kafanıza yatan iş de girin çalısın hem de ufak tefek eksiklerinizi alırsınız yoksa bu zaman da tek maasla gerçekten çok zor...

Aslıcım anlatmak istediğim herkesin binbir türlü borcu oluyor ama bir kişinin çalışması da yeterli olmuyor heleki ailelerden de yardım yoksa gerçekten çok zor bir durum...
Aslı kaç yasındasın demiştim ama arada kaynadı galiba :))

23 Yaşındayım :lepi:
Sen kaç yaşındasın.
Bugün pek giremedim nete işlerden dolayı. o yüzden görmedim.

Son düzenleme:
yapmayı planladığınız işleri resimlemişsiniz sanırım. kendi mendillerimle karşılaşınca şaşırdım... :)

slm kızlar nasılsın

kızlar bu ay içinde almayı düşündüğüm mutfak malzemeleri sizce nasıl?
bide bernardo iyi mi biz hç kullanmdık da?

alıntıdır..

Son düzenleme:
Ben de yemek takımımı bernardo almayı düşünüyorum 20 yıl garantisi var bizden Ayse aldı bernardo o da zaten evleniyor o zamana kadar onun da yorumlarını alırsınız :))bunların hepsi bernardo mu canım fiyatlarını da yazarsan sevinirim..

iyi aksamlar canım hoşgeldin...

hb cnm modeller nasıl sence güzel mi fikrlere açığım :lepi:
kahvaltı takımı 225 tl
yemek takımı günlük 199 tl
sebze doğrama 17.50
kahve fincanı 4 kişilk 29.50 tl

Son düzenleme:
bence cok güzeller ben bernardoyu çok seviyorum ben de bir tane begendim su anda indirimde 6 kişilik yemek takımı 199 tl'di ayrıca salata kasemi baharatlık ve kahvaltı saklama setini ben de bernardodan almayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…