2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm ben çıkıorummm sabah iş varrr çalışıorum yaa ben ama yarın kaldığımız yerden deva ederiz sohbetimize tmm mı fıstığım opuyorumnanaktan

Selam hoşgeldin nefesim. Uzun zamandır bende bakamıyodum =))
Bu cumartesi istemeye geldiler söz kestik. Mayıs 21 de de nişan olucak inşallah. sen nasılsın ne alemdesin ...

canım hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin..ben napim nişanlımı askere yolladım..şafak ve mehtap sayıyorum..

cnm sen kaç kilosun kii :uhm: bi de eğer bölgeselse kiloların spor şart ve en önemlisi deee hemen bir diyetisyene git o sana en doru ve en hızlı yolu gösterr cnm ben öle yapıyorum cnmmm a.s

boyum 172 kılomda 68 :sinifsinif: sımdı gtsem olur mu dıyetısyene dugunum 4 temmuzda baya farkeder mı ?
spor olarakta duzenlı yuruyus yeterlı mı?

Canım ne alaka neden diyetisyen düşünüyorsun anlamadım yürüyüş yap eğer çok rahatsız oluyoer isen diyetisyen çözüm değil eee bide stresten verirsin zaten

kilo vermek istedikten sonra diyetisyene filan gerek yok bence
bende 3 gün önce başladım diyete
yediklerime dikkat ediyorum
ve ekmeği ilk 3gün çok çok azalttım
ve yarından itibaren sadece kahvaltıda yicem ekmeği :)

boyum 172 kılomda 68 :sinifsinif: sımdı gtsem olur mu dıyetısyene dugunum 4 temmuzda baya farkeder mı ?
spor olarakta duzenlı yuruyus yeterlı mı?

tabi kızım hiç durma gitt 2 ay var dahaaa en az 5 kilo verirsinnn kiii bu çokkk bile gelir sanaaa 65 bile ideal olur sana boyn baya uzunmuşşş opuyorumnanaktan

nisancımmm diyetisyene gitmekkk ii yaaa ben gittimmmm çokkkkkk fazla da kilo verdimmm inan kendim yaptığım da diyettt hiç bu kadar büyük sonuçlar alamıodum ve verdiğim kiloları daa geri alıordummm diyeisyennnn su değil vücuttan yağğğ yaktırıooo bu yüzden ben şiddetle herkkeseee tavsiye ederim 4 sene oldu diyetisyen, bırakalı hala aynı kilodayımmm :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…