2011 gelin adayları buyrun sohbete

alacagım artık ufak tefek seyleri büyükleri alamıyorum düğüne yakın alacagım evde yer kaplamasın annem kızıyor :)yaa offf bir sıkıntım var sigarayı bırakmak istiorum kendimi motive etmeye calısıorum bırakırsam ...alacagım die motive ediorum işte ...

Bende büyükleri alamıyorum parasızlıktan :))
Ufaktan kenara para atıyorum...
Sinir oldum yaa bizim beyefendi şuan nette ama ben slm vermeden vermedi...
Ne yapmalı bunu, gelde böylesini şımart...
Zuhal taktik?

sende cik msnden hemen arayacaktir:)) ne oldu derse net gitti dee cabuk cik kizz

Sordu ne olduğunu...
Bende çok yoğunsun diye düşünüyorum yoksa bir slmı esirgemezsin heralde yazdım.
Oda bilet alıyorum ama bir merhaba demeliydim yazmış sonra özür dilerim nasıl telafi edeyim yazmış.
Bende bir daha olmasın yeter ama pek umudum yok dedim.
Oda bir daha olmaz yazmış.
Şimdi de iyi geceler diyip çıktı, sonradan yazdıklarına cvp vermedim.

msn ye gelmeden once bir sogukluk oldu mu aranizda bu simdi olan birsey degilmis gibi geldi bana:)) ya da o geldiginde sen msn demiydin:)) seni gorunce kendi kendine boburlenmis olabilir trip yapmistir.

msn ye gelmeden once bir sogukluk oldu mu aranizda bu simdi olan birsey degilmis gibi geldi bana:)) ya da o geldiginde sen msn demiydin:)) seni gorunce kendi kendine boburlenmis olabilir trip yapmistir.

Yo bişey olmadı, bugün konuşamadık zaten, sürekli yoldaydı o annemle bile zor görüştü...
Ben sonra açtım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…