- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.641
kiz bu tam aslanim kocummm diyee sevmelik diyeyim sana acayip bir nazi var:)) ilgi bekliyor yani senden.
kızlar maşallah ya siz baya ilerlednz çeyizde .. ben hep daha erken diyip diyip bırakıyorum -tatlicadiarzu-
kızlar maşallah ya siz baya ilerlednz çeyizde .. ben hep daha erken diyip diyip bırakıyorum -tatlicadiarzu-
erkek milleti işte ne olacak ki hep kendilerine nazlanmayı bekliyorlar ben msnden de facebooktan da nefret ediyorum artık...
Face'de çok önemsemem ama burada bir slmı esirgememeli.
Sanki kırk yabancıyım, ay sinir etti beni yaa...
evt cnm şükür az kaldı .. bikaç büyük şeyler aldm bnde ama küçklere glnce sıra sonra alırım diye kalıo hep .. ama hızlanmalıym bnde a.sSizin teskerede gelmiş kız başla ufaktan.
Bence ufak tefekleri al büyükleri sona bırak, çünkü öyle oluyorki en gerekli şeyler alınmamış oluyor bazen...
Kuzenim evlendi 4 yemek takımı vardı ama bir tane bıçağı ve çaydanlığı yoktu...
bende boyle derdim hep bakltim olacak gibi degil acayip tutustum 4 aydir hizverdim artik:)):hulya:
cnm nasılsın bittimi hazırlıklar nasıl gidio hihoyyytselam kızlar iyi geceler
ne oldu esracım?
Sordu ne olduğunu...
Bende çok yoğunsun diye düşünüyorum yoksa bir slmı esirgemezsin heralde yazdım.
Oda bilet alıyorum ama bir merhaba demeliydim yazmış sonra özür dilerim nasıl telafi edeyim yazmış.
Bende bir daha olmasın yeter ama pek umudum yok dedim.
Oda bir daha olmaz yazmış.
Şimdi de iyi geceler diyip çıktı, sonradan yazdıklarına cvp vermedim.
cnm nasılsın bittimi hazırlıklar nasıl gidio hihoyyyt
nevresim iki cift kisilik alacagim 1 tek kisilik birde pike almak istiyorum yanlislikla bu hizla 3 uyku seti almisim:))
cimcime bilet alacagi sirada problem olmasin sormadin diyede sinirlenip cikmis oalbilir yani sen gelmeden sinirleri bozulmus herhalde.
nevresim iki cift kisilik alacagim 1 tek kisilik birde pike almak istiyorum yanlislikla bu hizla 3 uyku seti almisim:))
esracım arada üzerlerine düşmememiz gerekiyor. cool takılmak gerekiyor ama başaramıyoruz sanırım.
onlar öyle yapıyo diye bu kadar kıymetliler ya biz beceremiyoruzz
Önceden olsa yas tutardım, ama artık yok, ver gazı o orada tutuşsun...
Ben sitemimi belli ettim, aramayıncada anlayacaktır zaten, inan böylesi çok daha iyi oluyor, önceden ne takarmışımki yaa...
aysecim senin ceyiz baya destekli gorunuyorr yeter tabii kiz:)))
esracım arada üzerlerine düşmememiz gerekiyor. cool takılmak gerekiyor ama başaramıyoruz sanırım.
onlar öyle yapıyo diye bu kadar kıymetliler ya biz beceremiyoruzz
Önceden olsa yas tutardım, ama artık yok, ver gazı o orada tutuşsun...
Ben sitemimi belli ettim, aramayıncada anlayacaktır zaten, inan böylesi çok daha iyi oluyor, önceden ne takarmışımki yaa...
canım haklısın.
biz kısa süredir sevgili ve de nişanlı olduğumuzdan tripleşmelere bile vakit kalmadı. evliyken bol bol tripleşiriz artık heralde..
uff heyecan yaptımm.
çarşamba gecesi geliyor kızlar istanbula.
perşembe görüşcez inşallah
darısı size artıkkk
esracım, 2. günü izin alabildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?