2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar maşallah ya siz baya ilerlednz çeyizde .. ben hep daha erken diyip diyip bırakıyorum -tatlicadiarzu-

Sizin teskerede gelmiş kız başla ufaktan.
Bence ufak tefekleri al büyükleri sona bırak, çünkü öyle oluyorki en gerekli şeyler alınmamış oluyor bazen...
Kuzenim evlendi 4 yemek takımı vardı ama bir tane bıçağı ve çaydanlığı yoktu...

evt cnm şükür az kaldı .. bikaç büyük şeyler aldm bnde ama küçklere glnce sıra sonra alırım diye kalıo hep .. ama hızlanmalıym bnde a.s

bende boyle derdim hep bakltim olacak gibi degil acayip tutustum 4 aydir hizverdim artik:)):hulya:

bnde yemek takımı aldım .. çatalbıçak tencere takmları fln onlarda tamm .. nevresm takımı flnda alıcam bi kaç tane .. maşşalh bizm bzm kızlara kaçar tane almışlar nevresm takımı kaydirigubbakcemile2

esracım arada üzerlerine düşmememiz gerekiyor. cool takılmak gerekiyor ama başaramıyoruz sanırım.
onlar öyle yapıyo diye bu kadar kıymetliler ya biz beceremiyoruzz

cnm nasılsın bittimi hazırlıklar nasıl gidio hihoyyyt

canım iyiyim bitti sayılır. ufak tefek alıncaklar var. arada alıyorum bişiler.
resim geniş zamanda çekip yüklücem inşallah.
sizler gibi alayım da annemlerde beklesin olamadı hep son zamanlarda aldığımdan eve yerleştirdik. yetişen yetişcek artık.
150 satırlık listem 50 lere indi ihtiyaç bitmiyor kızlar.
ama önerim para biriktirmeniz yönünde. şimdi ev tutuldu ya herşeyi gönlüme göre alıyorum.

nevresim iki cift kisilik alacagim 1 tek kisilik birde pike almak istiyorum yanlislikla bu hizla 3 uyku seti almisim:))

zuzucum benim 3 çift kişilik bir tek kişilik nevresimim var.
2 pike takımım.
2 de dantelden sarmalı piko pike takımım var.

yeter heralde
şimdilik.

cimcime bilet alacagi sirada problem olmasin sormadin diyede sinirlenip cikmis oalbilir yani sen gelmeden sinirleri bozulmus herhalde.

Aman bilemiyorum, annem kapatırken adama kızdı dedi, belkide onunla tartıştılar bilemiyorum.
Otobüsteki muavin baya bağırmışta...
Neyse o arayana kadar aramam zaten, yarın akşamda ararsa beni bulamaz zaten:))
Ama pazar günü zor bir sınavı var kızamıyorumda kuzuma yaa, ah kadın yüreği çok yufkadır :))

nevresim iki cift kisilik alacagim 1 tek kisilik birde pike almak istiyorum yanlislikla bu hizla 3 uyku seti almisim:))

Anamm ben 1 tane aldım yeter diyorum :))
Ablam 2.yi 2 senedir kullanmadı daha...

Bende de 3 tane nevresim takımı var 1 pike takımı 1 tane de uyku seti alacagım yeter :))evlendikten sonra da kocamın parasıyla alırım benden bu kadar napıyım :)

aysecim senin ceyiz baya destekli gorunuyorr yeter tabii kiz:)))

zuhalcim canım yok.
yerleşti herşey. eksik çok.
cepten bakıyorum sizlerin çeyizlerine. daha o sizin aldıklarınıza gelene kadar bende ne eksikler var diyorum. bu akşam bakıcam bakabildiklerime sizin çeyizlerden.
bildiğim kadarıyla senin esranın bide şebnemin var çeyizlerinin resimleri.

elçinden haber var mı kızlar?

Benim 4 nevresim takımı, 1 uyku seti, 1 örgü battaniyeli nevresim, 2 pike takımı yaptırıyor annem, bide yatak örtüsü aldımmı tamamdır.
Zaten diğer sene yenisi çıkar, elimizdekileride beğenmeyiz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…