2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar yaaa muhabbete bak maşallah...20111 gelini olmayanları dışlıomusunuz :gitme: Anneme söylerim bak sempatiksalakcinni

bende nasiipse 2012 - 2013 - 2014... kaydirigubbakcemile3

yılı bize kalmış artık. kafamız ne escek bakalım..ya ayrı kalamıcaz alıcam basıcam nikaaaaa ya da para biriktiricez ..düğünü ertelicezz olumunekankayizsmile

selam veriliyor canım ki bizde hoşgeldin diyelim demi

sağol canım benim evet saolsun ee gelin almak kolay mı
annemde bir o kadardan fazla yapmış gözü mü açtım örüyor halen örüyor işte kız olmak böyle bişey

:)) Doğru kolay değil, gerçi bizim kayınvalide bedava gelin sahibi oluyorya, hadi neyse....
Annem ablama çok yaptı ama bana hiç yapan yok, çok eksiğim var örgü adına bi kaç havludan başka bişeyim yok...

bozüyüklü gelmiş:)))aklinialirimsmile

:)) Doğru kolay değil, gerçi bizim kayınvalide bedava gelin sahibi oluyorya, hadi neyse....
Annem ablama çok yaptı ama bana hiç yapan yok, çok eksiğim var örgü adına bi kaç havludan başka bişeyim yok...

ablam benim ya herşeyim o o olmazsa ben eksiğim kolum kanadım o benim herşeyime koşturuyor sağolsun
hep bana gönderiyor alıyor kıyamam ben o hastaları şal felan örüyor hemen getiriyor bana danteller sebzelik kurutucusuna kadar almış yavrum benim
kendi çeyizinden çıkartıp hep getirmiş kullanılmıyor diye 15 tk çamaşır yakımı almış alt üst ablam bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…